Freedom Call κάτω από τους Gamma Ray και με το καπελάκι των Edguy.
Τι μετριότητα οι 2 πρώτοι μηνες του 25 ρε γαμωτο
Τιποτα που να γουστάρω.
Μαλλον οι Τεραστιοι θα βγαλουν τα καστανα απο την φωτια σε καναδυο μηνες.
Ποιοι ρε
(δεν έχω δει καθόλου upcoming releases)
Α, ναι
Έχω ένα κακό προαίσθημα γι’ αυτό το άλμπουμ, ελπίζω να διαψευστώ
Ε θα το γυρίσω στο progressive house για φετος αν έχεις σωστο προαίσθημα
Σώπα μωρέ, κάτι θα βρούμε
Ελαφρώς απογοήτευση αυτό, θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία. Το EP είχε αφήσει υπόνοιες για κάτι ακόμα καλύτερο.
Σε φετινά νέα, υπερτίμιο γιδομέταλ από Κολομβία. Χύμα στο κύμα, ξεροκέφαλο και δυναμικό. Ευχάριστο το λιγότερο.
Εδώ ο δίσκος σε πλέηλιστ.
Ο νέος δίσκος - σφαλιάρα των Tower θα ηχήσει εκκωφαντικά.
Η αναμονή είναι τεράστια
Θα συμφωνήσω, ενώ έχουνε ριφάρες, νομίζω τόσο η φωνή που λες όσο και η ηχητική προσέγγιση αντί να ξυρίζουν, πατάνε σε πιο 70ς φόρμες -υποθέτω ότι λόγω και θεματολογίας θέλανε ίσως να πάνε προς οκαλτ ροκ καταστάσεις.
Σε άλλα νέα, οι EREB ALTOR χωρίς να αλλάζουν το οτιδήποτε στη συνταγή τους γκρεμίζουν κάστρα πάλι, μοναδική περίπτωση μπάντας πραγματικά.
Για μένα στους century η φωνή είναι από τα βασικά ατού.
Σε άλλα νέα, σε κάποιους αρέσουν ΠΟΛΥ οι blind guardian
︎ Cryptic Halo | Prehistoria
Mean Mistreater - Do or Die
Έχουν κ πρώτο άλμπουμ από ότι είδα αλλά με τους ρυθμούς που βγάζει καινούριες κυκλοφορίες οι εν λόγω εταιρία είναι λογικό να προσπερνώ πολλές από αυτές.
Πολύ καλά άλμπουμ και τα δύο. Και το πρώτο στο ίδιο ύφος είναι βασικά με τις μικρές διαφοροποιήσεις να υπάρχουν κυρίως στην παραγωγή.
Όντως παρόμοια ακούγονται. Με εξαιρετικά (γυναικεία) φωνητικά.
Αν μου έλεγε κάποιος πάντως ότι τραγουδάει άντρας, πιο πιστευτό θα ήταν. Έχει απίστευτο γρέζι στην φωνή της.
Οι Owlbear πάντως στα φωνητικά έχουν transgender ή όπως λέγεται. Παρόμοια φάση με Thronehammer.