Βγηκε το lord vigo
Το άκουσες?
Χόρεψες?
Ειμαι στο killing hearts. Εχω ακόμα
Νταξ μπορω να πω οτι οι lord vigo εκαναν το 3 στα 3
Υπέροχο αλμπουμ γεματο μουσικη κ ιδεες. Πιστευα μ αυτα που διαβαζα σε διαφορες κριτικες οτι θ ακουσω κατι πολυ διαφορετικά αλλα στην τελικη ακουω Lord Vigo.
To El Hakim ειναι ενα απο τα καλύτερα τραγούδια που εχω ακούσει απο αυτούς. Ενα πιο χεβι ξέσπασμα θα ηθελα αλλα ετσι το ηθελαν οι καλλιτέχνες τι να κάνουμε
Με λιγα λογια…το άλμπουμ γαμαει.
Πολύ ωραίο
Από εμένα έχουν ένα πρώτο “ΝΑΙ” και προχωράμε
Καλυτερο. Περιεργη μπαντα για μενα. Εχουν καταφερει και εχουν εναν μοναδικο ηχο πολυ χαρακτηριστικο απο το πρωτο τους ep. Μου αρεσει πολυ αυτος ο ηχος. Φτιαχνουν μια πολυ ιδιαιτερη ατμοσφαιρα. Επισης μου αρεσει πολυ πως χρησιμοποιουνε την lead κιθαρα και μου αρεσει και αρκετα και το γρετζο της φωνης. Οταν το songwriting τους δουλευει στα γουστα μου πανε πολυ ψηλα. Απλα προς το παρον γινεται 2 φορες ξερω γω σε καθε κυκλοφορια τους. Αλλα αυτα τα 3-4 τραγουδια τα αγαπαω και τα ακουω πολυ συχνα.
Ετοιμαζόμαστε για 10’ single γαμάτο από Wings of Steel στις 13.6.25
Είμαι γραφείο και το ακούω στο κινητό χαλαρά, και μετά από λίγο αναρωτιέμαι “γιατί δεν τελειώνει;;;” .
Και μετά είδα ότι είναι 10 λεπτά.
Πάντως είναι πολύ όμορφη σύνθεση και σολάρα στη μέση. Μια χαρά GEN Z κλασσικό μεταλ.
Φτου φτου φτου
Έπος.
Ο τραγουδιστής θέλει λίγη δουλειά ακόμη στα ψηλά, που τα κρατάει σε χρόνο, διότι ακόμη δεν έχει ανοίξει το εύρος του, αλλά αυτό λύνεται με τον καιρό.