Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

ξέρει κανείς γιατί μέχρι τη σελίδα 84 δε μπορώ να δω τα εξώφυλα που έχουν ανέβει στο thread…??? :frowning:

:bow: :bow: :bow:

Όσοι ασχολείστε με ελληνικό underground θα γνωρίζετε τους Dark Nightmare.

Στο myspace τους κυκλοφόρησαν ένα πρώτο δείγμα της επικείμενης ολοκληρωμένης τους δουλειάς. Το κομμάτι λέγεται “Invaders” και σπέρνει!

μουχεχεχε!
Δε με περιμένατε εδώ μέσα ε?

Έπεσα πάνω τους ξανά μετά από χρόνια, και είδα ότι δεν τους έχετε αναφέρει, οπότε…

Thunder Rider - Tales Of Darkness And Light

Καναδοί. Το αρκάιβς λέει ότι το δισκίο βγήκε το '87, αν και εγώ το είχα πετύχει το '97 με άλλο εξώφυλλο… μυστήρια πράματα… όπως μυστήρια είναι και η ατμόσφαιρα της μουσικής, και τα βαθειά (α-λα Όμεν) φωνητικά.

Μη σας κουράζω με ανούσιες περιγραφές (μιας και είμαι και ψιλο-γίδι) τσεκάρετε το ΕΠΟΣ blackwing live (στο δίσκο είναι καλύτερο πάντως)

παίζει και μαισπέις:

εγώ ζώ γιά το καινούργιο Cage. το περιμένω σαν φάρμακο λες και είμαι άρρωστος σε τελικό στάδιο

Eπιτέλους!!!

Για να μην κλαψουρίζει ο Bleedin σε όλο το φόρουμ ότι δεν εκτιμούμε τη συμβολή του στο παρόν θρεντ, θέλω να του αποδώσω τα εύσημα για την πρότασή του. Μεγάλη δισκάρα το Thunder Rider, εύγε γίδι! :smiley:

thunder rider προσκύνημα, δυστυχώς το δεύτερο δεν κινήθηκε σε ανάλογα συνθετικά στανταρτς
και υπάρχει και η πιθανότητα να μας επισκευτούν κάποια στιγμή…

:D:):D:):D:):D:):smiley:

Τι θα γίνει με σένα?Πολλά ξέρεις μου φαίνεται και λίγα λες…:smiley: Από το στόμα σου και στου Blackwing τ’αυτί.Θα έχει κάτι να κάνει με τα σηκωμένα σφυριά?

συμπαθάτε με αλλά εάν κατί δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο δεν μπορώ να το βροντοφωνάξω με απόλυτη σιγουρία. όσο γιά τα “σηκωμένα σφυριά” είναι μιά πιθανότητα και αυτη :smiley:

Πωπω κ@&λες!!:lol:

δεν ξέρω εαν έχει αναφερθεί αλλά κυκλοφόρησε το νέο Last Empire και σπέρνει!

Και που λετε, σημερα ξυπνησα μ αυτο.

Κριμα που επεσαν μετα. Αν και το Year of the Witch δεν ηταν ασχημο, ομολογουμενως. Πανε χρονια που εχω να το ακουσω & μαλλον θα συμβει το βραδυ, λεπον.

καλο δισκακι αυτο!!!

εχει μερικα πολυ καλα τραγουδια…!

αλλα εγω γιατι βλεπω τους seven witches ως ενα γκρουπ που ενω ειχε παντα ΦΩΝΑΡΕΣ,ποτε δε καταφερε να βγαλει ενα πολυ καλο cd…:-k

το πρόβλημα με τους seven witches είναι ο jack frost. γιά να γράψει καλό κομμάτι τώρα πιά πρέπει να κάνει τάμα στη σουμελά

οσοι δεν τους ξερετε,και ειστε φαν του us power/speed τσεκαρετε αμεσως!
φωνη που θυμιζει τον cyriis των agent steel και σε σημεια μου θυμιζουν και apollo ra

δε ξερω αν αναφερθηκε πουθενα αλλα βγηκε και το νεο crescent shield!!!

στα χναρια του προηγουμενου,ισως και καλυτερο!!!

us power/epic at its best !!!

έπη και τα δύο

ΜΑΥΗΕΜ, με εψησες πολυ με το δισκο των Commandment ! :smiley: