Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ε ενταξει ρε μαλακα,στο μελωδικο δε θα το βαζα,τι να κανουμε τωρα:p

Το warning απο ryche εσυ τι θα το λεγες δηλαδης?:-k (νταξει εννοειται οτι εχει Prog στοιχεια,αλλα ειναι το πιο καθαροαιμο heavy στουδιο αλμπουμ τους ε)

Λίγο απο heavy, λίγο απο progressive… Δεν νομίζω να κολλάει ο όρος Power πολύ…

E στο ποστ που κουοταρε ο δουδος αυτο λεω κι εγω.Αλλα ειναι ο ιδιος τυπος που αρνειται να πει τους Metal Church us power,τι να πει κανεις:har:

Και αφού κάπου ειπωθηκε για Lethal, το Programmed είναι υπέροχο, το ξέρετε, αλλά μου ήρθε να το πω.

Άκουσε κανεις Kreyson ή μπα? Εγω πάντως βρήκα και το δεύτερο album τους… Μόλις το ακούσω θα σας πω την γνώμη μου.

Άκουσα λίγο το ντεμπούτο, ωραία μουσική αλλά με γλώσσες ακτός των αγγλικών δε τη πολυπαλεύω οπότε άκυρο οι Τσέχοι:p

Ναι δεν μου αρέσει και μένα στα τσέχικα… Καμία σχεση στo english edition… Θα ανεβάσω κανα δύο κομμάτια στο youtube να μου πεις…

To βιντεάκι το έφτιαξα εγω μιας και στο youtube, myspace, υπάρχουν κομμάτια τους στα τσέχικα μόνο που δεν είναι και ότι καλύτερο να ακούσεις αν δεν ξέρεις την γλώσσα :wink:

Melodic/power
Kreyson - Deep In The Night
Album: Angel On The Run, 1990
http://www.youtube.com/watch?v=1BQ9ihbSLKM

Kreyson - Kreyson
Album: Angel On The Run, 1990
http://www.youtube.com/watch?v=N0dvncl4ifY

Additional Info: Ladislav Krizek singer of Kreyson did backing vocals on the Running Wild album “Death Or Glory”. In return, Rolf Kasparek produced the English version of the first Kreyson album “Angel on the Run”.

:blink::eek:

Ο Night*Sky δεν έχει ακούσει έναν από τους σπουδαιότερους epic/power δίσκους που βγήκαν ποτέ από την Ευρώπη.

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο;

Πέρα απ’ την καζούρα, αν δε σου ξηγήθηκε ακόμα ο Κολοκύθας κι εγώ εδώ είμαι ε.

Πάμε γι’ άλλα:

Αγνό παρθένο βρετανικό ατσάλι, από τα τιμημένα early 80’s. Κοινώς, NWOBHM και μάλιστα από τα συγκροτήματα που δεν κατάφεραν να δισκογραφήσουν ποτέ και τα φαγε η μαρμάγκα για να υπογράφουν συμβόλαια κάτι αγοράκια από το Manchester (συγκρατήσου!). Ας είν’ καλά όμως ο Τραμπάκουλας, πλέον κυκλοφορεί η αποπάνω συλλογή που έχει τα δύο demo που ηχογράφησαν, το '81 και το '84, συν ένα 7" single. Η παραγωγή είναι ΣΚΑΤΑ και έτσι πρέπει κιόλας! Έτσι μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η κάβλα από τις ξερές κιθάρες, τις Thin Lizzy-ικές μελωδίες και τα σκατοφωνητικά του Mark Kelser. Τραμπάκουλα ξέθαψε κι άλλα σαν κι αυτό! :smiley:

ευχαριστώ μαν :smiley:
έχω ήδη ξεθάψει κιαλλα και θα βγουν σιγά σιγά.

να σημειώσω πως πρόσφατα έβγαλα το Tyrant σε διπλό cd με ακόμα περισσότερα bonus και νεο εξώφυλλο

Το εχω ακουσει ρε (βεβαια μονο μια φορα γιατι ειχε σκατοηχο), απλα δεν το εχω στην κατοχη μου. :stuck_out_tongue:

Ριχ’το.

Χθες το άκουγα όλα το βράδυ σχεδόν, μέχρι να κοιμηθώ.ο λόγος για το Livin’ in Hysteria των Heaven’s Gate…
Απλά απίστευτο!Riffares και φωνάρα!Από το πρώτο τραγούδι μέχρι και το τελευταίο άριστα album.Διαμάντι πραγματικό.

Livin’ in Hysteria,
We Got The Times,
The Never - Ending Fire(Αυτό σίγουρα μοιάζει με ένα των Gamma Ray και κόβω το κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ…)
Flashes,
Best Days Of My Life.

είναι μερικά που ξεχώρισα.όχι πως τα υπόλοιπα πάνε πίσω…αλλά αυτά είναι λίγο πιο πάνω…

Now playing: Heavenly - the power and fury
via FoxyTunes

Το Livin’ in Hysteria το ακούω και γω τώρα. Πέρα απο το διαμάντι Best Days Of My Life που είχα σε μια συλλογή δεν είχα ακούσει νότα:oops:

οο θα γουστάρεις πολύ το album.σίγουρα πράγματα…:smiley:

Ου γιεαααααααααα 100% ,δαγκωτο ,ζουπερρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

[SIZE=“2”]EAGLE[/SIZE] :metal:

Τι κερδιζω ?? :D:D

Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι με νιώθουν, αλλά δε βαριέσαι… :D:roll:

Tιποτα,λαθος:|

Razorblade Sigh ρε,προσεχε τα vocal lines στην αρχη και των 2,τον ρυθμο και το πως μπαινουν και τα 2 κομματια:wink:

Απαπα, καλα λες.:expressionless:

Αυτη την εισαγωγη θυμηθηκα αμεσως, απλα μουρθε στο μυαλο το Eagle που εχει παρομοια.

Βασικα το βαζω εδω καλυτερα.

Glacier-Glacier (1985,μοναδικο αλμπουμ τους)

US Power με στοιχεια και απο nwobhm.

Must για τους fans.