Τώρα το πήρα χαμπάρι… Η μία μέρα πέφτει ταυτόχρονα με Touche Amore.
Αν δεν φέρει Love Gang / Child / Danava θ’ αρχίσω τη μίρλα.
έχει βγει διαχωρισμός ποιες μπάντες παίζουν ποια μέρα;
επίσης έχει πάει κανείς στο Universe; είναι κανας χώρος της προκοπής ή καμιά τραγωδία όπως το Arch;
Εσύ που θα πόνταρες; Οι κριτικές στο Google ( ,τις οποίες γενικά δεν εμπιστεύομαι) το παρουσιάζουν σαν ενα κακό Arch.
α υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή. οπότε καμία ελπίδα να δω κάποιες μπάντες πάλι
Λίγο μαλακία που πέφτει πάνω στο UTH θα έλεγα.
Για όσους γουστάρουν εκατέρωθεν
Δε βλέπω Tuber στο πρόγραμμα και στη θέση τους βλέπω Sadhus. Κατά τα άλλα, λιώσιμο, τρελό σερί η δεύτερη μέρα, μόνο ένα κενό μετά τους Στόκους.
έχουν ανακοινώσει εδώ και λίγο καιρό πως λόγω θέματος υγείας (νομίζω) δε θα μπορέσουν να παίξουν.
δε θα τιμήσω εγώ… λίγο οι Last Drive που έρχονται το άλλο ΣΚ, λίγο που με τρόμαξε ο νέος χώρος της TMR, λίγο που με τρόμαξε λίγο παραπάνω το outdoor stage
Τι 00:45 Orange Goblin ρε;
Ή όλοι είναι βαμπίρ ή είμαι γέρος.
Χαχαχα, μου θυμίζει Doogie White πριν από κάτι αιώνες στην υπόγα, που φύγαμε κατά τις 3 παρά από κει. Μεγάλες στιγμές, καληνύχτα σας.
Το έχω ξαναγράψει σίγουρα. Την πρώτη φορά που ήρθαν οι Ulver στην Αθήνα πήγαμε στο Gagarin, τους είδαμε, πήγαμε Εξάρχεια στα Άγραφα για σουβλάκια και μετά πήγαμε στο An Club για Nightstalker, οι οποίοι βγήκανε στις 2 η ώρα. Αλλά αυτά ήταν πριν τα εμφράγματα του Αργύρη
Στα καλά Xmas xplode💚 για παράδειγμα
Τελικα ηταν καλυτερα απ’ ο,τι περιμενα. Κουραστικο, αλλα ειδαμε πολλες ξενες μπαντες απο το ρεπερτοριο της Heavy Psych Sounds που ολες αξιζανε λαϊβ. Οι Margarita Witch Cult και οι σεληνιασμενοι Warlung ηταν οι πιο καλες εκπληξεις, οι Στοκοι επαιξαν κλασσικα και αναμενομενα και οι Orange Goblin που το ληγουν φετος εδειξαν για μια ακομη φορα οτι ειναι μια πολυ τιμια μπαντα με πολυ καλη σκηνικη παρουσια. Μορφαρα ο Ben ο Ward και με το κοντο μαλλι!
EDIT: αρκετο merch και παρα πολλοι δισκοι και CDs σε καλες τιμες. 10€ το CD, 35€ τα πεντε. 20€ το βινυλιο, 50€ τα τρια.
Δώσε και λίγο εικόνα για τους χώρους (μεσα-εξω σκηνή)
Εξω:
Μεσα:
Το εξω ηταν μια πλατφορμα 60-70 εκατοστων, ο ηχος ηταν φτωχος οταν απομακρυνοσουν αλλα ΟΚ αν ησουν κοντα. Το ποσο καλα μπορουσε καποιος να δει, το καταλαβαινεις. Το μεσα ηταν ενας μεγαλος ορθογωνιος χωρος, η (μεγαλη) σκηνη ηταν στη μικρη πλευρα, υπηρχε εξωστης αλλα ειχε το μειονεκτημα οτι ειναι φλατ (δηλαδη οι πισω δε βλεπουν). Στριμωγμενα δεν ημασταν ποτε, αλλα στους Στοκους ειχε πολυ κοσμο, ο χωρος ηταν γεματος οπως επρεπε. Στους Orange Goblin ο κοσμος αραιωσε, κατι το οποιο ηταν φυσικο αφου ξεκινησαν 01:00.