Heavy Sea Festival Vol.1: 15 Ιουνίου 2019 @ BUMS

Σας προσκαλούμε στο πρώτο HEAVY SEA FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15 Ιουνίου στο ιστορικό BUMS και.θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μπάντες της εγχώριας rock/metal σκηνής.

Ξεκινάμε λοιπόν με τρεις από αυτές:

  1. SILENT GRIEF
    Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1993 υπό το όνομα Lethaltron δημιουργώντας thrash/death συνθέσεις με βασικές επιρροές Slayer, Metallica, Kreator.

Το 1995 οριστικοποιήθηκε η σύνθεση των μελών, η οποία διήρκησε μέχρι και το 2013. Έκτοτε το συγκρότημα αποφάσισε την προσθήκη γυναικείων φωνητικών και την στροφή σε πιο μελωδικές thrash φόρμες.

Η παρούσα σύνθεση που είναι πλέον σταθερή από το 2015, αποτελείται από τον Αλέξανδρο στην κιθάρα, ο οποίος είναι εκ των ιδρυτικών μελών, τον Γιάννη στο μπάσο/φωνητικά ο οποίος είναι μέλος από το 1995, τον Χρήστο στα τύμπανα και την υπέροχη Στέλλα στα φωνητικά που «απογειώνει» τις συνθέσεις.

https://www.facebook.com/SilentGriefMusic

  1. SECRET CODE
    Είναι μια μπάντα που βρίσκεται αρκετά χρόνια στο προσκήνιο και με την προσθήκη του νέου τους τραγουδιστή έχουν ανεβάσει το επίπεδο. Κινούνται σε hard rok/heavy metal φόρμες και θα βρίσκονται και αυτοί μαζί μας στην σκηνή.

Band Members
Bill Chrepas - Vocals
George Loukouzas - Guitar
Elias Bachoumis - Drums
Bill Nakos - Bass

https://www.facebook.com/Secr3tCode

  1. WARSHIP
    Οι Warship είναι μια κλασσική Heavy Metal μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2003 και ιδρυτής είναι ο Καπετάν Φόρης.

Η ιστορία των Warship ξεκινάει από το 1999. Τότε μια παρέα από γνήσιους μεταλλάδες αποφάσισε να πιάσει τα όργανα και να παίξει καθαρό Heavy Metal. Πολύ σύντομα η δημιουργία της πρώτης μπάντας ήταν γεγονός. Το όνομα αυτής Κόκκαλο. Κυκλοφόρησαν 2 album και παρόλο που έδωσαν μόνο 4 live όσοι παραβρέθηκαν σε αυτά δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ.

Μετά την διάλυση της μπάντας ο Καπετάν Φόρης προχώρησε στην δημιουργία των Warship. Το πρώτο demo ήταν ήδη έτοιμο το 2004 με τον τίτλο “Warship”. Το δεύτερο demo εμφανίζεται στα τέλη του 2006 με τον τίτλο “Attack”. Oι Warship εξαπολύουν το 2010 το πρώτο τους επίσημο album με τον τίτλο “The First Wave”. Οι κριτικές που δέχονται είναι άριστες.

Μετά από μερικούς μήνες προετοιμασίας το πρώτο live των Warship δίνεται στο Lazy Club στις 12/12/2011. Οι μηχανές του πολεμικού πλοίου έχουν πάρει μπροστά και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

Μετά την ολοκλήρωση των live και αφού κάλυψαν όλα σχεδόν τα Rock Clubs της Αθήνας στις 15 Φεβρουαρίου του 2016 η μπάντα κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο album με τον τίτλο “The Second Wave”. Αυτή την στιγμή ετοιμάζετε και το νέο album “The Third Wave”.

https://www.facebook.com/WARSHIPHEAVYMETAL

------HEAVY SEA FESTIVAL------

Μερικά λόγια για το Heavy Sea Fest. Το συγκεκριμένο festival έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ελληνική σκηνή και να δώσει βήμα σε μπάντες οι οποίες παίζουν rock/metal music. Σας καλούμε λοιπόν όλους σε αυτήν την προσπάθεια καθώς οι μπάντες της χώρας μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα πλέον από τις μπάντες του εξωτερικού. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μπάντες οι οποίες είναι πραγματικά “διαμάντια” καθώς η επιλογή θα γίνεται μόνο με γνώμονα την μουσική. Just be there…

Ένα από τα δώρα που θα κληρωθούν στο Heavy Sea Festival Vol.1. Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 15 Ιουνίου στο BUMS.