Heilung - Θέατρο Λυκαβηττού 12/10/2024

Εντάξει, οπλίσατε ποντίκια και πληκτρολόγια και πορτοφόλια για αύριο.

8 Likes

Πωωωωω

2 Likes

Ετοιμαστειτε για τρελή εμπειρια!

3 Likes

Οπααααα τι ήταν αυτο απο το πουθενά…

Τσίμπησα το 39ρι

2 Likes

Α’ φάση προπώλησης: 39 ευρώ
Β’ φάση προπώλησης: 42 ευρώ
Γ’ φάση προπώλησης: 45 ευρώ

Σπάνιο πράγμα στις μέρες μας να ξέρεις εκ των προτέρων όλες τις διακυμάνσεις της τιμής.

1 Like

Δίνω τα 2 εισιτήρια που πήρα για τους Heilung στην τιμή που τα πήρα στην Ά φάση προπώλησης 39 ευρώ. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κατέβω Ελλάδα όπως υπολόγιζα (ούτε για Mammothfest κλαψ λυγμ).

Τους είδα όμως Άμστερνταμ προχθές και είναι απλά άχαστοι… + θα τους ξαναδώ Λουξεμβούργο την άνοιξη :laughing:

3 Likes

Το ένα εισιτηριάκι έφυγε, μένει ακόμα ένα!

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το shuttle bus για πάνω; Θεωρητικά λέει από την οδό Σαρανταπήχου ότι ξεκινάει, αλλά κανείς δε λέει από ποιο σημείο…

Λιγο μετα την στροφή για πανω σταματάει.

2 Likes

Αφήνω αυτό εδώ, γιατί έρχεται εμπειρία ζωής το σάββατο, αν καποιος μπορεί να έρθει, ας το κανει.

2 Likes

Χαίρομαι που αυτο το live δεν θα περάσει στα ψιλά γράμματα.

2 Likes

Λοιπον συμφορουμίτες εγω θα ειμαι πανω μονος με μπλουζα convenge καθως κανενας δικος μου δεν ηθελε να παραβρεθεί στο παγανιστικο event της πολης μας. Οποιος θελει πίνουμε μια μπυρία πανω…

3 Likes

Φανταστική εμπειρία η χθεσινή…

4 Likes

Για πες!

Εχοντας δει τα λαιβ που κανουν το 24 νομιζα οτι θα μου ηταν οικείο αυτο που θα έβλεπα ελα που τα συγκεκριμένα live ειναι απο αυτα που δεν μπορεις να νιώσεις την δυναμική τους αν δεν εισαι εκει. Τρομερη ενέργεια σε εναν τρομερο χωρο που ταιριαζε 100% στην μουσικη τους.

Με χαροποιεί παρα πολυ οτι θέατρο ηταν σχεδον κατάμεστο… Ουτε αυτο το περιέμενα καθολου. Μπραβο σε ολους. Ισως φταιει οτι τους εμαθα μεσα απο τα hellblade και πιστευα δύσκολα θα έφτανε ο ηχος στους σε καποιον αν δεν τύχαινε να πεσει πανω τους οπως εγινε με εμένα.

Προσωπικά απο τα πιο ωραια live του 24.

5 Likes

Αυτά που λέτε.

7 Likes

Πολύ ωραίο άρθρο που αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκείνο το βράδυ. Ωστόσο, ήταν πράγματι από τις εμπειρίες που δυσκολεύεσαι να συζητήσεις μετά, ακόμα και με αυτούς που την μοιράστηκες. Απλά κοιτάζεστε σαν χαζοί γιατί είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τι ήταν αυτή η μυστηριακή τελετή στην οποία συμμετείχατε.

1 Like