Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

γιαυτο ειπαμε οτι πηγαμε να δουμε την μπαντα σαν ενδειξη Αγαπης και διατηρησης αυτης της ξεχωριστης σχεσης που εχει αναπτυξη με τους Ελληνες Φανς.

Νομιζω ειπες πολυ σωστα οτι αναλογα με την μερια του καθενας το βλεπει οπως του βγαινει…

ημουν συναμα απογοητευμενος…αλλα ενιωθα ακομα και τον τραγουδιαρη σαν αδερφο μου για την παλικαρια που εκανε και ηρθε(το παλεψε απο την δικια του σκοπια)…

Το Young Forever…δεν επρεπε να παιζτει καθολου…χωρις πληκτρα το σκοτωσαν στην κυριολεξια!..ενα κομματι που ειναι για βυθιζει στον εσωτερικο εαυτο σου…

Γενικα (πολυ σωστα ειπε και ενας φιλος στην προηγουμενη σελιδα)…την Φωνη του Μπενιτο λιγοι θα την πλησιαζαν ακομα και ο Νταβινσον(απο τον πρωτο δισκο )ηδη εχουμε να κανουμε με απαιτητητικα κομματια…αλλα και χωρις τα πληκτρα αλλιωθηκαν μερικα.

Θυμαμε φιλαρακι να καθετε στον Μπαρ(πινοντας) και να θελει να ανεβει πανω να τον δειρη(την φωνη)…
Ετσι ειναι η ζωη!.
Μαλλον λογο Κυτταρο που εχει υψηλη τιμη ενοικιασεις ειχε 25 ευρω το εισητηριο.

Μεχρι και μια γκομενα μπροστα …φωανζε <Τερυ παιξε το το The Cloak>…

Ακαρδος! :smiley:

Προσωπικά έχω δει ακόμη και πιο γνωστές μπάντες “επαγγελματίες” με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις να κάνουν χειρότερες εμφανίσεις, με πολλά λάθη και χάλια ήχο.
Το κοινό όμως κοιτάει πολλές φορές ονόματα και όχι την απόδοση…

Εγώ χθες είδα τα αυθεντικά μέλη να παίζουν άψογα με πολύ καλό ήχο και έναν τραγουδιστή που είχε καλή φωνή και απόδοση… απλά δεν ήταν στο στυλ των H.A.

Οι συναυλίες π.χ των Crimson Glory για μένα ήταν χειρότερες. Τη μια με τον Midnight… σκιά του παλιού του εαυτού και την άλλη με μέτριο ήχο και έναν κλώνο του Midnight.

Άλλο παράδειγμα μια παλιότερη συναυλία των U.Heep… ο ήχος επί 2 ώρες δεν είχε καν φωνητικά! Ο Kerslake σκιά του εαυτού του… Οι υπόλοιποι ήταν άψογοι.

Δηλαδή ο Gorle τι εξοπλισμό είχε και έβγαλε καλύτερο ήχο;

Νομιζω οτι μιλας σωστας,απλα η ηταν τετοια η πεινα και θελαμε την γνωστη νοστιμια

επι παραδειγματι στο πρωτο κομματι τα πηγε καλα ο τραγουδιαρης,δεν κοιταγε πολυ χαρτακι αρα ειχε και ανεση να το εκφρασει καλυτερα-το ειχε το κομματι και προσπαθησε να το κανει και δικο του(οχι οτι το εκανε)αλλα τρωγοταν τοα ποτελεσμα σε συνδιασμο με τον πολυ καλο ηχο…κοπανηθηκα για παρτυ μου κατω απο τα @@
του Τερυ μπροστα…

στα αλλα κομματια…ειχαμε διαφορα… 25 ευρω εισητηριο αλλα τοσα για μπυρες και χωρις φωνη και πληκτρα αλλα δεν μετανιωσαν(αυτοι που εχουν κονε με τον Τερυ ας τον φερουν και του χρονου-αλλα σωστα αυτην την φορα)

Για το 25άρι έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλη διαφορά με την Θεσσαλονίκη.
Τα σαπορτ για μένα καλύτερα να τα κόψουν, γιατί βλέπω τα βάζουν για να δικαιολογήσουν την τιμή…

Μακάρι να ξανάρθουν με πιο ταιριαστό και κατάλληλο τραγουδιστή, αυτή τη φορά για να παίξουν ολόκληρο το O.S.V.

Fixed :D:D:D

ή να παίξουν ολόκληρο το One Small Voice με Benito και το Graceful Inheritance με Davinson 8O

Καλά, αυτό θα ήταν ονείρωξη, ναι. Αλλά απλά δεν θα γίνει.

Για την φετινή διαφωνώ καθέτως ότι ήταν μέτρια. Κανένα από τα δύο αυτά επιχειρήματα δεν πιάνει για μένα.

διαβαζω, διαβαζω και εχω τοσα πολλα να απαντησω αλλα δεν εχω χρονο να το κανω τωρα. Για οσους δεν μπορουν να περιμενουν
α) οι Heir apparent δεν πηραν ουτε μισο ευρω
β) Για την τιμη του εισητηριου δεν ειμαστε τρελοι να το βαλουμε τοσο, καποιος λογος θα υπηρχε. ο χωρος του underground ειναι κλειστος για συγκριση δειτε ποσο εχει το up the hammers me 7 γκρουπ καθε μερα.

Γεια χαρά σε όλους,
Κατ’ αρχήν να πω πως είναι πολύ σπάνιο να υπάρχουν τόσο διαφορετικές απόψεις για την ίδια συναυλία και όλοι να έχουν λογικά επιχειρήματα για να στηρίξουν τη γνώμη τους.
Θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τις συναυλίες των Heir Apparent. Όταν είδα πως οι Heir Apparent θα έπαιζαν ξανά μετά από καιρό και μάλιστα με το αρχικό lineup, αρχικά έπαθα αμοκ και στη συνέχεια τα έβαλα κάτω και υπολόγισα ημερομηνίες κτλ. Αποφάσισα να τους δω και εδώ και στην Γερμανία. Κρίμα που έγιναν αλλαγές στις ημερομηνίες και δεν κατάφερα να πάω και Σαλόνικα. Το σκεφτόμουν και θα ήθελα να πάω κι εκεί. Θα ήθελα να τους δω όσο πιο πολύ γίνεται, μιλάμε για μια μπάντα που έχει γράψει απίστευτη μουσική και μια από τις καλύτερες metal μπάντες όλων των εποχών - άσχετα που ποιότητα και δημοτικότητα είναι λίγο άσχετα πράγματα για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά.
Στα των συναυλιών τώρα, όλοι ξέραμε πριν βγουν στη σκηνή τα προβλήματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό. Φυσικά η θέση του τραγουδιστή είναι πολύ σημαντική και όλοι ξέραμε πως ο Jeff Carrel θα ήταν μια λύση υπό αυτές τις συνθήκες απλά για να μην ακυρωθούν οι συναυλίες. Μόλις ξεκίνησε η συναυλία στην Αθήνα, μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλύτερα απ’ ότι είχα φανταστεί για το θέμα των φωνητικών. Σίγουρα υπήρχαν λάθη, η φωνή δεν είχε σχέση με αυτό που ακούμε στο δίσκο και ήταν εμφανής η αμηχανία του τραγουδιστή μπροστά σε (metal) κοινό. Σχετικά με τη μπάντα τώρα, με έκαναν να παραμιλάω με το παίξιμό τους. Τί ήχος! Τί εκτελέσεις! Ας μην είχαν πλήκτρα που θα χρειάζονταν κάποια τραγούδια, αυτό που άκουσα ήταν υπερτέλειο. Μετά τη συναυλία, παρατήρησα ότι σε κάποια σημεία άκουγα μόνο τη μουσική και μάλλον φανταζόμουν τη φωνή όπως είναι στο δίσκο. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή, μόλις τελείωσε το The Servant που ξεφυσάει ο Terry Gorle με μια έκφρασή στο πρόσωπό του σαν να λέει “Επιτέλους παίζουμε!”. Στην Γερμανία η μπάντα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, αλλά έπαιξαν σε ίδια επίπεδα. Έγιναν πάλι λάθη από τον τραγουδιστή και σε κάποια σημεία μπέρδεψε και τους μουσικούς (π.χ. Dragon’s Lair). Εμένα μου άρεσαν πάντως τόσο πολύ που αμέσως μετά, που έβλεπα τους Sanctuary που έπαιζαν απίστευτα, στο μυαλό μου ακόμα τους Heir Apparent είχα.
Θα πρέπει να πω πόσο θεοί είναι που και στην Αθήνα και στο Metal Assault, αμέσως μετά τις εμφανίσεις τους κατέβηκαν για να συναντήσουν τον κόσμο. Το λέω αυτό, μόνο και μόνο για ένα λόγο - καταλαβαίνω την κούραση τους. Εγώ με το να πάω από το Κύτταρο καπάκι στο αεροδρόμιο, να ξεκουραστώ μια μέρα και την επομένη να πάω μέχρι το Würzburg και μετά πάλι ξημερώματα στο αεροδρόμιο, ήμουν πολύ κουρασμένος. Αυτοί είχαν κάνει υπέρ-πολλαπλάσια διαδρομή συνολικά, ούτε καν συγκρίνεται, χωρίς ύπνο και μετά από πολλές εβδομάδες κούρασης. Και αυτό θα ήθελα να πω σε αυτούς που μίλησαν αρνητικά για το live. Παιδιά, όσο και αν καταλαβαίνω ότι ίσως κάποιοι δεν απολαύσατε την μπάντα όπως θα θέλατε σκεφτείτε το τι πέρασαν αυτοί. Οποιαδήποτε άλλη μπάντα θα τα παρατούσε. Δεν το έκαναν για τα λεφτά, δεν το ακύρωσαν για να μην χαλάσουν την εικόνα τους, ο κόσμος τους έχει ξεχάσει έτσι κι αλλιώς - αν ποτέ τους είχε δώσει την προσοχή που τους άξιζε (δε μιλάω για Ελλάδα). Για δύο λόγους το έκαναν. Ο ένας λόγος που το έκαναν είναι για τα 50-100 άτομα που τους στέλνουν email και τους παρακαλάνε να έρθουν Ευρώπη για καμία συναυλία. Ο άλλος λόγος που το έκαναν είναι πολύ απλά η αγάπη που έχουν για τη μουσική.
Μετά την εμφάνιση στο φεστιβάλ πήγαμε να ευχαριστήσουμε τη μπάντα για αυτές τις συναυλίες. Κάτσαμε μαζί μέχρι να ξεκινήσουν οι Sanctuary όπου και πιάσαμε κουβέντα. Ευχαριστήσαμε τον τραγουδιστή, γιατί αν δεν έβρισκαν αυτόν, ίσως να μην έκαναν τις συναυλίες (επίσης θέλει πολύ θάρρος να μπεις σε μία μπάντα και μετά από 4 μέρες να βγεις στη σκηνή, να πεις άγνωστα τραγούδια) και φυσικά ζητήσαμε οπό όλους να μη μας κάνουν να περιμένουμε πάλι αρκετό καιρό.
Τώρα που πέρασαν αυτές οι συναυλίες, μπορώ να πω ότι ήδη μου έχουν λείψει. Ελπίζω να μας ξανάρθουν σύντομα. Για αυτούς που απογοητευτήκατε, εύχομαι την επόμενη φορά να τους δείτε με τις καλύτερες συνθήκες. Για τους υπόλοιπους, όπως κι εγώ, εύχομαι απλά να τους ξαναδούμε σύντομα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα μετά από κάποια χρόνια αυτή τη μπαντάρα και μου άφησαν πολλές, ωραίες αναμνήσεις μέχρι την επόμενη φορά. Ένα τελευταίο που θέλω να πω είναι πως η ψυχή που έχει αυτός ο Terry Gorle είναι πολύ μεγάλη.

Ace Ventura με συγκίνησες και δεν το λέω ειρωνικά! Εξέφρασες με λόγια την ιδιαίτερη σχέση που έχει πολύς κόσμος με αυτού του στάτους και ποιότητας γκρουπ.

Ωραίος ο Ace!!! Μέγάλο post και δε μιλάω για το μέγεθος :wink:

Terry Gorle:

Hello everyone! We’re home, we’ve finally got a good night’s sleep since last Wednesday, and it’s time to recognize everyone who made our trip possible and so enjoyable:
I would like to thank Oliver Weinsheimer, Heiko Krumpholz, Manolis Karazeris, Volker Raabe, Kamaretsos Vagelis Eightball, Dosera Arts, Matthias Schneider, Anja Kohlhepp, Tilo Antoni, Sifis + Constantine + Panos in Thessaloniki, Vaggelis Clairvoyant Keramidas, Giorgos Ket. Please forgive me for any name I have forgotten in the fog of the past week, trust that I still can see your faces.

On January 4th, we once again did not have a singer. Jeff Carrell took on a monumental task when he volunteered to learn 15 songs in 5 days so that we could avoid total cancellation on this tour. I know I can speak for Ray Schwartz and Derek Peace when I say Jeff has my deepest respect and admiration.

I also want to express our deepest thanks to all who attended these shows. Your support and kindness has touched our hearts. We hope to see you all again.
THANK YOU!

Σωστο τον βρισκω, αλλα πρεπει να ξανακανει tour με ΣΟΒΑΡΟ προγραμματισμο αυτη τη φορα…πραγματικα θα γκρεμιστει το venue που θα παιξουν…

ace ventura το ποστ σου ηταν οτι πρεπει για το κλεισιμο αυτης της τοσο μεγαλης στιγμης για μερικους απο μας!..
για μενα ηταν μια προσωπικη στιγμη…γιατι ακουω κατα περιοδους καθε μερα τα κομματια και τα εχω στο μυαλο ακομα και οταν δεν τα ακουω…

Για τον Τερυ οτι και να πω ειναι λιγο…σαν μουσικη ειναι εξωπραγματικο…στριβει την κιθαρα…λαιβ που θες να πινεις πινεις και να ξαναπειξει τα κομματια μεχρις εσχατων…θυμαμε το 2006 δεν τον αφηναν να κατεβει κατω μετα απο 2 ωρες!..
Fithy season…πω πω…φιλος γιατρος που δουλεει Γερμανια…μεταλοθρεμμενο απο κουνια…δεν ειχε ακουσει ποτε το δευτερο δισκο…παραμιλαει ακομα απο κεινο το λαιβ!
ενας δισκος για χασιμο ενας για κοπανημα(ειδικης παραγγελιας)

ηταν η δευτερη φορα που τους ειδα και τους βλεπουμε σαν ενα απο μας πλεον…
που ηρθαν να παιξουν για μας …και μεις για αυτους!..
αυτο ειναι η τιμη και για τους Ελληνες φανς να υπαρχει αυτη η αμφιδρμη αγαπη(αν μπορεις να το πεις ετσι)…απο οτι φαινετε επαναλαμβανω η χωρας μας ξερει καλυτερα απο τον καθενα να εκτιμα πραγματικα το μεταλ!..αποδηξει μπαντες σαν αυτοςυ τους Grimbson glory,Rafe,Icead earth,Titan Force και αρκετες ακομα μπαντες τους εχουμε σαν το σπιτι τους εδω…την ωρα που σε Αγγλιες ακουνε μεχρι και μουφες…ενω με τοσο λαο που εχουν θα επρεπε να αναδυκνειαν αυτους δισκους αν οχι και τις μπαντες!..
μπορει η Βραζιλια να ειναι αγαπημενη τον Maiden και τον Scorpion…

Aλλα το διδυμο heir Apparent-Grimson Glory…γι αμενα παει αγκαλια και εμεις το εχουμε σφιχτα…και ειναι δικο μας! τελος…

κατι τελειυταιο (εχω πιει και τα κρασια μου και λεω οτι θελω)…σε συνεντευξη στο μεταλ χαμερ περσυι ,ειχαν ρωτησει τον Οpeth αν ξερει τους Heir Apparent και πηρε απο κει το ονομα…και ειπε [B]ποιοι ειναι αυτοι[/B]?
Κριμα…αντι να λενε αυτοι ποιος εισαι εσυ?..γινετε τα αντιθετω

και τελος …ανεμενουμε του χρονου εκτος απο τους εξωγηινους την αυθεντικη συνθεση…

Δεν θα πεθανουμε υπηρετες πουστη νεκροθαφτη!