Μόλις γύρισα από το live.Βλέποντάς τους πρώτη φορά έμεινα εκστασιασμένος!!!
Από τα καλύτερα lives που έχω πάει.Όσο για τον τραγουδιστή είχε μια αρκετά καλή απόδωση και ζήτησε την κατανόηση μας,επειδή διάβαζε τους στίχους,αφού μπήκε στο συγκρότημα πριν από λίγες μέρες.Οι τύποι ήταν γαμάτοι και απέδωσαν τέλεια live.
Υ.Γ.1: Οι Everflow ήταν καταπληκτικοί!
Υ.Γ.2:Ευχαριστώ για όλα Αστάλδε
Το young forever το παίξαν πάντως. Εντάξει φιλότιμη προσπάθεια. αλλά λίγο στενάχωρη. Γενικά ο τραγουδιστής μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν γουστάρει πολύ αυτή τη μουσική, αλλά εντάξει δεν χαλάστηκα τόσο. Μόνο με το cacophony of anger που το λατρεύω και πραγματικά το κατακρεούργησε!
Συμφωνώ και εγώ!
Ωραία συναυλία. Πολύ καλός ήχος, άκουγες καθαρά τα πάντα με λεπτομέρεια.
Σε αντίθεση με τις περισσότερες μεταλ μπάντες που βάζουν τα μπάσα και τα πρίμα στο φουλ και τελικά ακούς μια βαβούρα και έναν μουντό ήχο.
Ο τραγουδιστής δεν ήταν κλώνος του Benito ή του Davinson αλλά είχε δικό του στυλ και ωραία φωνή στα χαμηλά. Περισσότερο κοντά στο στυλ του Cornell ήταν ο άνθρωπος 8)
Εμένα μου άρεσε η ερμηνεία του. Εμφανισιακά ήταν ίδιος ο Al Bundy :lol:
Μοναδική παραφωνία το R.I.P και το Decorated που τα σκότωσαν… λίγο στην φωνή και λίγο στην έλλειψη 2ης κιθάρας και πλήκτρων.
Αν και πιστεύω ότι και ο Davinson θα είχε πρόβλημα στα τραγούδια του Benito αλλά και το αντίστροφο.
Από το O.S.V θυμάμαι ότι έπαιξαν το Decorated, το Young Forever και το The Haunting.
Το Cacophony δεν το θυμάμαι :lol:
Αυτό το κομμάτι ποτέ δεν μου άρεσε.
Μάλλον κατάλαβε ο Τερυ ότι δεν έπρεπε να το παίξουνε…χεχεχε
ετσι και ερχοταν η προηγουμενος τραγουδιαρης που ειχε ερθει το 2006 στο τεξας,
και ο πληκτρας…με αυτο το χωρο και ηχο που εχει το κυτταρο…θα παραλαμιλαγε το συμπαν!..
Μπασο αρχιδατο(να γεμιζει σαν κιθαρα,αλλα παιζοντας μπασο και οχι μπασοκιθαρο)…τυμπανα σωστα…και κιθαρα απο αλλο πλανητη!..
τι να λεμε τωρα αυτοι οι δυο δισκοι διαλανε οτι βρουν μπροστα τους!..λιγοι κιθαριστες
μπορουν παιξουν οπως παιζει ο σκυλος…στριβει την κιθαρα με δικο του τροπο(εχει μια παπια ασυληπτη)…χωρις τα Μαμστριλικια και τα περιτα σολα…εκμεταλευετε απλες τεχνικης ανακατευοταν τελεια το μιγμα…
Θα μηνουμε με τον καημο…δεν ακουσαμε το The Cloak …
Υπαρχει αυτη η εισαγωγη?..οχι πειτε μου υπαρχει…
απο το 10 μεχρι 20 δευτερολεπτο εξταση!!! κατεβαινει στην τασιερα …και δεν θες να σταματησεις…να ακους…
το ιδιο…
το ιδιο στο 1,15 μεχρι και το τελος του σολο!!!
και κομματια που φευγουν…με την μια ουτε κουραση ουτε κοιλιες οτι εξετασεις και χρονους αφομιωσεις.
Απο την πρωτη φορα που το ακους πας στον αγυριστο…
γιατι Τερυ,γιατι Θεοι… χαλασατε(με τον να μην ερθουν πληκτρα και φωνες)την μυσταγωγικη τελετη ,την θεια κοινωνιας αυτη της χρονιας!..ας διαλυθει ο κοσμος στο τελος τους χρονου!Το αξιζει
αυτο ειναι ποιηση δεν ειναι μουσικη!Ουρανιο ταξιδι…δικαιως αυτο το Αλμπουμ ηταν το μονο στα χρονικα γερμανικων περιοδικων που πηρε απο ολους τους συντακτες!..μονο 10!!!..το 1986
Αμην.
Εγω δεν εμεινα εκστασιασμενος για να ειμαι ειλικρινης:pΠαντως ηταν αξιοπρεπεστατο live, ο τραγουδιστης οχι απλα δεν επιανε τις ψηλες νοτες αλλα ουτε καν τις πλησιαζε αλλα οκ αυτο μπορουσε, αυτο εκανε. Η υπολοιπη μπαντα ηταν αψογη κ σε συνδυασμό με την χαμηλη τιμη αξιζε η φαση:D
Δεν πηγα αλλα…
:-k:-k
^^^Σαλόνικα ήταν 15.
Αθηνα ηταν 25 και Θεσσαλονικη 15 ??? γουα δε φα ??
Α οκ, πασο!
Λοιπόν φίλοι Αθηναιζοι που κράζετε για το λαιβ. Οκ δε ξέρω ΠΟΣΗ διαφορά μπορεί να είχε της Αθήνας από της Θεσσαλονίκης αλλά εγώ χτες το καταευχαριστήθηκα. Τα 3 original μέλη απλά βίασαν και ο Gorle είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Πήγα ακριβώς μπροστά του και απλά το παλικάρι γαμάτι. Όσο για τον Carell (φωνητικά). Ok ο τύπος διάβαζε τους στίχους γιατί δεν πρόλαβε μέσα στο εξωφρενικό διάστημα των 6 ημερών να μάθει τα τραγούδια! ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!
Εγώ τον γούσταρα και αυτόν και το λαιβ. Μια χαρά ξεκίνησε η χρονιά!
Βασικα ηταν live για τους φανς του συγκροτηματος, αμα ηταν κανενας απο περιεργεια(οσο πιθανο ειναι αυτο να συμβει στο συγκεκριμενο live) κ εβλεπε τον τραγουδιστη να κάθεται κατω με τα τεφτερια του οσο να ναι φαινεται ασχημο:p
Ναι δεν αντιλέγω αλλά εμένα προσωπικά δεν με πείραξε καθόλου. Ίσα ίσα ήταν μεγάλη μαγκιά από μέρους του.
όχι ρε φίλε δεν ήταν μαγκια, ούτε τιμιότητα απο μέρος του συγκροτήματος. τα παραπάνω θα ίσχυαν εαν δεν έπαιρναν αμοιβή και αν δεν υπήρχε κανονικότατο εισητήριο.
δεν νομίζω να περίμενε κανείς να ακούσει φωνή που να μπορεί να κοιτάξει στα ίσια οποιονδήποτε απο τους δύο τραγουδιστές που είχαν στους δίσκους(αν και τέτοια φωνή έπρεπε να τους συνοδεύει), αλλά αυτό το χάλι που ακούσαμε ήταν απαράδεκτο.
κανονικά αν είχαν λίγο σεβασμό για τους οπαδούς αλλα και για τους ίδιους σαν συγκρότημα, θα έπρεπε να ακυρώσουν την συναυλία
Guess what! Δεν πήραν. Οι άνθρωποι πήραν μία εβδομάδα άδεια από τις δουλειές τους για να έρθουν να παίξουν. Η αμοιβή τους ήταν τα αεροπορικά η διαμονή και η μάσα. Μου το είπε προσωπικά ο Gorle σε συνέντευξη.
Αλλά όπως και να είναι δεν έχει σημασία. Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα
Εντάξει, έχει μεγάλη διαφορά αν ισχύει αυτό που λες, αλλά ναι, η τελική εντύπωση παραμένει η ίδια. Μια ιδιαιτέρως κακή εμφάνιση.
Ε καλά δε θα μαλώσουμε και για το πως είδε ο καθένας το live!
Στο κάτω κάτω άλλες απαιτήσεις έχει ο καθένας!
Τελικό συμπέρασμα πάντως νομίζω είναι το ότι ο κόσμος ΘΕΛΕΙ να δει Heir Apparent αλλά όπως πρέπει, και πρέπει να ξαναέρθουν!
όχι, να μαλώσετε! έψησα ποπ κορν
+666…αν και δεν νομιζω…
Θα βγουν σπαθια σε λιγο…βαλε και καμια μπυρα!!!