Setlist κανείς;
Το μαγαζί ήταν απελπιστικά άδειο στην αρχή (ευτυχώς μετά έστρωσε κάπως) αλλά οι [B]TIDAL DREAMS[/B] έπαιξαν όμορφα το παλιομοδίτικο μεταλ τους, άγνωστοι σε μένα (δεν έχουν κυκλοφορήσει κάτι νομίζω) κότσαραν και 2 καλές διασκευές και όλα καλά ενώ οι [B]CLAIRVOYANT [/B]δυστυχώς θάφτηκαν από τον ήχο. Στη συνέχεια περίμενα τους headliners και είδα να ανεβαίνει ο Μιχάλης από τους Convixion, [I]ωχ μάλιστα σκέφτηκα ούτε στον μπασίστα βγάλανε διαβατήριο[/I]… τελικά ήταν μια εμβόλιμη guest εμφάνιση των [B]FINGER OF SCORN[/B], μια tribute μπάντα στους CIRITH UNGOL! Δυστυχώς μόνο 3 κομμάτια αλλά τα παίξανε τόσο πωρωτικά (μπράβο Νικόλα) που ήταν το highlight της βραδιάς.
Και στη συνέχεια οι [B]HEIR APPARENT[/B], δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνουμε τεμενάδες σε μπάντες που τις είχαμε ξεχάσει ήδη στα μέσα των 90ς, δε φταίει ο κόσμος αν περάσανε στην αδράνεια, αλλά από τη στιγμή που κάνεις one off εμφανίσεις θα κριθείς γι?αυτές και η χθεσινή εμφάνιση ήταν μία κακή εμφάνιση (το σετλιστ θαταν τούμπανο έτσι κι αλλιώς). Τα όσα προβλήματα προέκυψαν δεν είναι δικαιολογία, κανονικά έπρεπε να αναβληθεί/ακυρωθεί το live, αν ήταν μέρος του up the hammers δε θα με πείραζε τόσο αλλά δεν ήταν…
και ας πει κάποιος στον τραγουδιστή ότι τα «ουχουού» δεν βοηθούσαν και πολύ
βιντεάκια:
TIDAL DREAMS ?[B][U]flaming circle[/U][/B]
CLAIRVOYANT ?[B][U]time?s crime[/U][/B]
FINGER OF SCORN ?[B][U]black machine[/U][/B] (-Cirith Ungol cover)
HEIR APPARENT ?[B][U]tear down the walls[/U][/B]
Παίδες έκατσαν μετά το live οι Heir Apparent για αυτόγραφα,φωτογραφίες,μπύρες κ.λ.π.;
[B][SIZE=“4”]???[/SIZE][/B]
Νομίζω πρέπει να γίνει και μια αναφορά στα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μπλουζάκια που υπήρχαν διαθέσιμα! Μανώλη, καμιά πληροφορία από πού είναι το artwork στο μπροστινό μέρος;
Ο Gorle σίγουρα έκατσε για αρκετή ώρα για αυτόγραφα και φωτογραφίες, για πιο μετά δεν ξέρω, ούτε για τους άλλους.
ποια μπλουζακια ? για ποσταρετε καμια φωτο αν εχει καποιος!
Δεν εχω το μπλουζάκι πρόχειρο, πάρε το σχέδιο:
Ηταν προφανές ότι μετά από τόσες αλλαγές δεν θα μπορούσαν να αποδόσουν στο 100%.
Πάντως το βιντεάκι του Tear Down The Walls δεν είναι και άσχημο. Καλός ήχος και ο τραγουδιστής το παλεύει.
Εχει κανείς το σετλιστ;
Αν θυμάμαι καλά ήταν:
[SPOILER]En Trance
The Servant
A.N.D…Dogro Lived On
Hands of Destiny
Tear Down The Walls
Two Hearts
R.I.P.
Masters of Invasion
Keeper of the Reign
Dragon’s Lair
Decorated
Cacophony of Anger
Another Candle
Young Forever
Tear Down the Walls ξανά[/SPOILER]
Έχω κάνει σίγουρα 3-4 λάθη στην σειρά, αλλά τα κομμάτια αυτά ήταν.
παιδια ο τραγουδιστης διαβαζει απο κατω τους στιχους κ γυρναει κ σελιδα η ειναι ιδεα μου ?
Ναι και εγώ αυτό κατάλαβα.
Λογικό είναι, μόνο 4 μέρες είχε ο άνθρωπος για να τα μάθει… πιθανόν να μην ήξερε καν τους H.A…
Χαχα ρε φιλε το Young Forever που το ακουσες?
Επισης αν δεν κανω λαθος ουτε το Dogro Lived On επαιξαν…
Αντιθετως επαιξαν(που να μην επαιζαν) το The Haunting που κατακρεουργηθηκε και διασκευη Heaven n Hell
Το παίξανε ρε, έστω και όπως το παίξανε… :roll: Και το Dogro, 100% αυτά τα δύο. Το Haunting δεν το έχω ακούσει οπότε το μπέρδεψα μάλλον με το Two Hearts. Σωστός για το H&H, το ανέφερα πριν αλλά ξέχασα να το βάλω.
Πάντως χθες άξιζε τον κόπο η συναυλία! Τα προβλήματα τα ξέραμε όλοι απ’την αρχή, οπότε κατά κάποιο τρόπο ίσως να ήμασταν υποψιασμένοι για το τι θα δούμε. Μπορεί να είναι ενοχλητικό ο τραγουδιστής να διαβάζει τους στίχους σα να κάνει σκονάκι, αλλά ήταν μόνο 4 μέρες στο συγκρότημα και υστέρα όσοι πήγαμε θέλαμε να δούμε ένα συγκρότημα που πιθανόν δε θα ξαναδούμε. Οπότε σε τελική ανάλυση για τη μουσική ήμασταν εκεί!!!
Ούτως ή αλλώς η ίδια η μπάντα δεν πρέπει να βγάζει λεφτά απ’ αυτό.
Αν δεν κάνω λάθος είπαν ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα ανέβαιναν με τρένο!!! (είναι ωραία η διαδρομή πάντως)
Μεγάλο μειονέκτημα η τιμή του εισητηρίου!!!
Για το τέλος στα “gossip” της χθεσινής βραδιάς: Στο Κύτταρο υπήρχαν κ “celebrities”. Μου φάνηκε ότι είδα την τύπισσσα που παρουσιάζει το headbangers ball!!
ήταν κι ο χάκος. όλο το αφάν γκατέ της ελληνικής τβ
Εγώ όταν άκουσα σελεμπριτι περίμενα να λέγατε κάνα Φοίβο
Να πάρει “ιδέες” για καμιά καινούρια "επιτυχία¨;;
ήταν κι ο χάκος. όλο το αφάν γκατέ της ελληνικής τβ
Αυτόν δεν τον είδα. Η άλλη πάντως ήταν εντυπωσιακή!!!
Ρε δεν γερασαμε τοσο για να μην θυμομαστε τι παιξανε…Αλλα τεσπα:D Μην στην χαλασω εισαι και πιτσιρικας:p
Ας επιβεβαιωσει και κανενας αλλος το σετλιστ!
το παίξανε, επιβεβαιώνω moonchild. τελευταίο κομμάτι ήταν.
Α επαιξαν κι αλλο μετα την δευτερη φορα του Tear Down The Walls?
Ειχα φυγει,νομιζα θα τελειωναν τα βασανα εκει αλλα ματαια…
πφ,κακίες