Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

gia opion thelei, simera sto live ton HEIR APPARENT, ths iparaxoune diathesima eishthria gia EMERALD.

Αντε ακόμα δεν γύρισε κανένας; :slight_smile:

τσα :stuck_out_tongue:

λοιπόν έχουμε και λέμε:

tidal dreams: μου άφησαν πολύ καλή εντύπωση τα παιδιά.ωραίες συνθέσεις,πολύ καλός ήχος,δεμένοι, διασκευάρες ( arabian nights-stormwitch, 24 hours ago-savatage) και με φωνάρα στο μικρόφωνο!! χίλια μπράβο και να συνεχίσουν έτσι:)

clairvoyant: χμ χμ,έτσι κι έτσι. τους τα χάλασε ο ήχος και δεν τους φχαριστήθηκα. να πω τη μαύρη μου αλήθεια, μη ξέροντας τα κομμάτια τους, δεν καταλάβαινα καλά καλά (λόγω ήχου) τι παίζανε. στο τέλος με κερδίσανε πάντως γιατί παίξανε τον υπερύμνο dont fear the night από omen.

finger of scorn: η έκπληξη 8) ντάξει ,τι να πω??? μπορώ να γράψω σεντόνι για το πόσο κάυλα ήταν να ακούσω κομμάτια cirith unglo live! blood and iron,black machine, i’m alive.με 3 κομμάτια το πουλί μου έφτασε στο ταβάνι :lightsabre: απλά να πω ότι στο μέλλον έχουν να εκσπερματώσουν πολλοί για πάρτυ τους, τα παιδιά γ α μ η σ α ν ε (νιρ ετοίμασου)

heir aparrent: ο gorgle είναι θεός. τέρμα. ο τύπος είναι τρου χέβυ μέταλ , που λένε και κάποιες ψυχές :stuck_out_tongue: πρώτον,γάμησε. παιχτικά δηλαδή. δεύτερον έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να γίνει το live (κι όχι επειδή θα έβγαζε φράγκα,@@ φράγκα θα πάρει). τον τραγουδιστή (ο οποίος ,οκ ο άνθρωπος δεν ακούει καν μέταλ και το είπε, δεν ήξερε τους στίχους, δεν ήξερε πως λένε τα κομμάτια απέξω και πάλευε φωνητικά να φτάσει σε davidson-benito επίπεδα.χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μάλλον, αλλα΄στα @@ μας :p)
τον πήρε πριν 4 μέρες επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον άλλον. ήρθαν κι έπαιξαν καπάκια μετα από υπερατλαντικό ταξίδι όπως μας είπε ο μανώλης, πράγμα που φαινόταν γιατί όντως ήταν κουρασμένοι-καταπονημένοι. ε και??? ο τύπος ήταν εκεί γιατί το αγαπάει το γαμημένο. κι εμείς το ίδιο. σίγουρα “ποιοτικά” δεν θα είναι η καλύτερη συναυλία που έχω δει. αλλά είναι από τις πραγματικά συγκινητικές, καθώς ότι έγινε έγινε από καρδιάς- για ένας είδος μουσικής που χρειάζεται καρδιά για να το ακούσεις.
heavy metal ρε μουνιά!!!
Υ.Γ
α, και ακούσαμε 2 φορές ένα από τα καλύτερα metal κομμάτια. μη ρωτήσετε ποιο ε 8)

Ρε μαλάκα Gorle λέγεται γαμώτο. Αλλά ναι, τίμιο λάιβ από όλες τις απόψεις, παρόλο που ο τραγουδιάρης δεν την πάλευε ιδιαίτερα. Ο Gorle είναι επίγειος θεός, τεράστιος, σεβάσμιος. Τα πάντα όλα έπαιζε. Ο καλύτερος ήχος σε κιθαρίστα που έχω ακούσει λάιβ πιθανότατα. Νταξει για τις ερμηνείες στα τραγούδια του OSV ας μην μιλήσω καλύτερα. :stuck_out_tongue:

Αντε θεέ Terry, ανασκουμπωθείτε και γίνετε fully active, πάρτε κι έναν top-notch τραγουδιάρη και ξαναελάτε!:smiley:

[SPOILER][SIZE=“7”]RISE!!![/SIZE][/SPOILER]

εδιτ. ω γαμωτο παιχτηκε σαβατατζ; Και ναι, με σιριθ οι γκαυλες στα ουρανια.

ωχ μωρέ μλκ,ολόκληρο σεντόνι έγραψα! δώσε μου ένα ελαφρυντικό :stuck_out_tongue:

elric ευχαριστω για το review. Τα ειπες οπως πρεπει…για μας

Gorle:

ATHENS ROCKS!!! A very warm THANK YOU to Manolis Karazeris and everyone who made it out to the show! I hope you all had as good a time as we did… sleep deprived and all. What a fantasic way to top off a very long day. Cheers!

Μπραβο και στον τραγουδιαρη και ας ηταν οφ…σημασια ειχε οτι ηρθαν…τα αδερφια μας!
εχετε καταλεβει οτι η ελλαδα αυτη την στιγμη για μπαντες που επρεπε να τους υμνουν ολοι,θεωρουν την Ελλαδα αδερφια τους!..Crimson Glory,Heir Apparent!..
απο 2 δισκους η καθε μια που τους ανταλλασεις το εισητηριο με την κολαση,για να τους ακους…να αραζεις με ενα μπουκαλι κρασι στο σκοτεινο υγρο δωματιο σου ,και να ατενιζεις την ζωη κλειστα φωτα,γιατι γεννηθηκες κλπ…

ειχα αραξει δεξια μπροστα…ειχα κλησει τα ματια και ταξιδευα…τι και αν χαλασα 50 ευρω με τις μπυρες μαζι …το ταξιδι ηταν ουρανιο!

ευτυχως πολλοι τους ειχαμε ξανακουσει…απλα σημερα ειπαμε αλλο ενα μεγαλο γεια στον αδερφο μας Τερρυ(επρεπε να ζητησει ενα συγνωμη(αλλα ειναι λιγο χαμηλον τονων με των κοσμο οποτε οκ) για το χαλι αυτο-μουσικα,ουτε πληκτρα ουτε φωνη,αλλα μεταξυ μας ειμαστε και για μας ηρθε και τον ευχαριστουμε απο τα βαθυ της καρδιας μας!..του εσφιξα το χερι αυτογραφο φωτογραφια με τους φιλους …και του ειπα προσωπικα…οτι η μουσικη μρα με την μερα ζει αναμεσα μας!!! …οπως ο Λιακοπουλος

ριξτε τους Κωλλο-τοιχους με τους πουστηδες που μας κυβερνανε! Tear Down The Walls

ακουω τωρα το The Cloak …θυμαμε πριν 5 χρονια αν και ημου σκραπα απο μεταλ…οτι ειχαν παιξει σχεδον ολο το δισκο με την φωναρα εκεινη που ειχανε…και ειχαμε λιωσει ολοι…
σημερα στο τελος παρακαλαγαν παιδια απο μπροστα…και δεν το επαιξε αφου ο τραγουδιαρης δεν προλαβε(τι να πρωτο μαθει και αυτος)…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ!!KAI NA ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…εκει στη Σαλλονικα μην ξενερωσε τε με τον τραγουδιαρη!Τι αλλο να κανει ο ανθρωπος σε τοσες λιγες μερες…απολαυστε τις κιθαρα μπασο και μαθετε στιχους και τραγουδια απεξω να ζουν για πεντα μεσα σας!

Το Heaven and Hell πάντως καλά το πάλεψε ε:!:

atkins bravo, end of the story…

Απαράδεκτοι , κλαίω τα λεφτά μου!

αν κάποιο σοβαρό συγκρότημα παρουσίαζε αυτό το χάλι ακόμα θα κράζαμε.

Έλεος πια με την αγιοποιηση των cult ονομάτων.

Άθλιοι.

καλα τα λες, μονο που δεν ηταν σχολικη γιορτη να πεις, νταξει… δε γαμιεται!!!
ο κοσμος εδωσε [B]25?[/B] και περιμενει να δει κατι που αξιζει αυτα τα χρηματα…
εγω δεν πηγα και δεν εχω γνωμη για το live…

Χαλια μαυρα,ντροπη πραγματικη…Προσωπικα εγω εφυγα πριν τελειωσει η συναυλια…O Terry αν ειχε λιγη τσιπα πανω του δεν επρεπε να παρει το αεροπλανο για συναυλιες στην Ευρωπη…Ας καθοταν στο Seattle να τρωει hamburger…Εμεις τι φταιμε να δουμε αυτο το εκτρωμα και με 25 πολυτιμα (ετσι οπως μας εκαναν) ευρω?

Εγώ δεν είμαι σε αυτούς που πήγαν στη συναυλία. Δεν θα το αναλύσω ξανά, οι λόγοι έχουν ήδη αναφερθεί και σε προηγούμενα ποστ, και από μένα αλλά και από άλλους. Βλέποντας πάντως το αποπάνω ποστ του συμφορουμίτη, ένα έχω να πω: να προσέχουμε παιδιά που πάμε και τα σκάμε. Δεν αξίζουν όλοι τα λεφτά μας, ειδικά σε μια περίοδο όπως η τωρινή. Και δεν το λέω για να κάνω τον έξυπνο, γιατί και γω πρώτος από όλους την έχω πατήσει σαν κοτόπουλο στο παρελθόν.
Εγώ θα ήθελα πάντως να εξηγήσει στον κόσμο ο διοργανωτής πώς δικαιολογούνται τα 25 ευρώ που ζητήθηκαν για το συγκεκριμένο event (τα οποία τελικά αποδείχτηκαν πολλά, δεδομένων και των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν), τη στιγμή μάλιστα που στη Θεσσαλονίκη ήταν 10 ευρώ λιγότερα.
Ευχαριστώ.

Βασικά για την διαφορά δεν ξέρω αλλά! Με τόσες αλλαγές σε ημερομηνίες, και κλείσιμο εισιτηρίων και μετά αλλαγή εισιτηρίων κλπ κλπ αυτόματα ο διοργανωτής σκάει ΠΟΛΛΑ! Δεν είναι Βερολίνο - Αθήνα. Έρχονται από USA.

Τελος πάντων εγώ σήμερα θα πάω και ξέρω ότι θα περάσω καλά (μάλλον) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τίμια η προσπάθεια, ψιλομέτριο το αποτέλεσμα. Πάντως τις κομματάρες τους τις τραγούδησα με την ψυχή μου!

Χαιρομαι που σου αρεσαν γιατι τον Νεκταριο τον τραγουδιστη τον ξερω προσωπικα.Powerας και δουλευει πολυ τα φωνητικα του.Μεσα στην ανοιξη βγαζουν και το 1ο αλμπουμ τους.:wink:

Tι ακριβως τιμιο μπορει να βρισκει καποιος σε μια συναυλια μπαντας που εχει ανακοινωθει αρχικα ως ‘‘Οriginal line-up παιζει ολο τον πρωτο δισκο’’,κοστιζει 25 ευρω και τελικα η μπαντα ερχεται να παιξει με τον τροπο που περιγραφεται παραπανω, ειναι κατι που με ξεπερναει.

Θα επεπε να ειχε γινει κατανοητο οτι το εμποριο συναισθηματος και τρουιλας με τραγελαφικο, ερασιτεχνικο περιτυλιγμα στο κλασσικο μεταλ τοσα χρονια, εν τελει κανει ΚΑΚΟ στη συγκεκριμενη μουσικη και κανει τους οπαδους της να αντιμετωπιζονται, εν τελει δικαιως, ως μπουφους και προβατα.

Τα γραφω αυτα γιατι μ’αρεσουν πολυ οι δισκοι των Heir Apparent.

[B]Δεν[/B] ημουν χθες αλλα ακουσα και απο δικα μου ατομα φιντμπακ και σ’αυτο το θεμα ειμαι 100% με τον αποπανω.Περα απο το θεμα του πως πλασαριστηκε το ιβεντ,θα σταθω μονο στους HP: Ο σεβασμος της μπαντας στους οπαδους πρεπει να θεωρειται ουτως η αλλως δεδομενος,αλλα ειδικα οταν μουσικα δεν υπαρχεις πουθενα για δεκαετιες και σε νεκρανασταινει η αγαπη του κοσμου και τα 25 ευρω του(τα οποια φιλε Ακη για να δεις μια μπαντα των 2 δισκων στα 80s παλι πολλα λεφτα θα παρεμεναν,ακομα κι αν διναν το λαιβ της ζωης τους.Απλα τοτε δε θα ενοιαζε κανεναν),οφειλεις να εισαι το λιγοτερο αψογος σε ολα(δεν ειναι απλα μια ρομαντικη σκεψη btw,υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις μπαντων στο χωρο του αντεγκραου που δε συμβιβαζονται με το μετριο και τα ημιμετρα).Πολλοι απο μας δε πηγαμε γιατι κακα τα ψεμματα η συγκεκριμενη ιστορια απο καποιο σημειο και μετα φωναζε πασαλειμμα και ο,τινανισμο,περα απο το θεμα με τη διαφορα στη τιμη.Αυτο που αγαπαμε στο αντεργκραου ειναι το πνευμα του,οχι το καλτ στατους αυτο καθεαυτο.