γενικά η φάση δεν χάνεται γιατί ο Terry είναι σαν τον κομήτη του Χάλευ και θα κάνουμε καμιά δεκαριά χρόνια να τον ξαναδούμε και αν…
τι ώρα θα βγει το πρώτο σαπόρτ???
doors 7:30
1st band 8:00
thanx:!:
Αυτό
What a difference a day makes… Bring your voice, some extra money, and enthusiasm to Würzburg… We’ll be filming a full length DVD of the event, and you’ll be able to get t-shirts and a CD of “Graceful Inheritance” with some extra tracks for your trip home! See you in January.
ισχύει και για Ελλάδα, ξέρουμε;
Δε νομίζω
Σόρρυ, μαλακία που δεν το διευκρίνισα, δεν έλεγα για το DVD, για το μερτς ήθελα να μάθω. Γαμώτο, θέλω μπλουζάκι και σιντί Graceful Inheritance.
Α για μπλουζάκια και cd δε ξέρω για την βιντεοσκόπηση είπα δε νομίζω
έτσι όπως τον κόβω τον κακομοίρη τον gorgle θα έχει και κούπες heir aparrent για να βγάλει κάνα φράγκο
Βιντεοσκόπηση θα γίνει!Το λέει και πίσω στο εισητήριο!!!
Ετοιμαστείτε,γιατί θα γίνει χαμός!!!
τα μπλουζάκια τα έχω σπίτι και είναι απίστευτα!!
ωραία, κρατήστε και το πρόγραμμα να μην τα φάμε σε ταξί μετά ετσι?
Αυτό το λέει σε ΚΑΘΕ εισιτήριο. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει όμως. Το γράφουν ώστε να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που κυκλοφορήσει κάτι από την εκάστοτε συναυλία να μη ζητήσει κάποιος οπαδός φράγγα.
πραγματικά ελπίζω να στηρίξει ο κόσμος παρόλες τις αντιξοότητες που έχουν παρουσιαστεί:!:
Εγώ πραγματικά ελπίζω η απόδοσή τους να είναι τέτοια που να μας αποζημιώσει για όλα τα επεισόδια που είδαμε και τα ξενερώματα που φάγαμε. Δεν θέλω να θυμάμαι την πρώτη(και πού ξέρεις; ίσως και τελευταία) συναυλία Heir Apparent που θα δω σαν την πρώτη μεγάλη συναυλιακή μου απογοήτευση.
θα παιξουν και οι Doors???
γαμω!!!
lol ναι! παντως μαλλον θα εχει μια μικρη εκπληξη αποψε…
αυριο;;;
Τι, βγάλατε του Davidson διαβατήριο;
xo xo xo 8)