Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

αυτο με το passport σαν να μου ακουγεται ως δικαιολογια??πως γινεται να κανονιζεις συναυλιες στου διαολου τη μανα κ να μην ξερεις αν εχουν ολοι διαβατηρια κτλ??
ο,τι να 'ναι ομως!

Δεν μου ακούγεται πολύ καλά ο Carrell. Τελείως seatle alt-rock η φωνή του.

Δεν είναι κακή φωνή όμως…

Να και δύο link για όσους βαριούνται το γκουγλάρισμα:

Δεν είναι κακός. Θυμίζει λίγο Cornell από Soundgarden. Απλά δεν έχει τον λυρισμό που χρειάζονται οι H.A.

Ηταν στους Dr. Unknown (grunge-metal) μαζί με τον Derek Peace και τον Raymond Black. Μάλλον γι’αυτό τον πήραν.

απότι φαίνεται δεν τους θέλει με τπτ …

Δηλαδή απ’ ότι κατάλαβα η επιλογή του τραγουδιστή γίνεται με βάση τη διαθεσιμότητα διαβατηρίου και όχι φωνής? αχαχα ωραια! :lol: Τι να κάνει όμως κι αυτός ο καημενος ο gorle που έμπλεξε μ’ όλους τους ανεύθυνους!
Το μετροπολις όντως δεν έχει ιδέα για τα εισητήρια! Πήγα να πάρω την προηγούμενη βδομάδα και με κοιτούσαν με μια απορία…:? Ελπίζω να φέρει το Nempilim που είναι και κάτω από το σπίτι μου. Αν έχουμε κτ νεώτερο ενημερώστε!

καλά κρασιά

tramp το ψηνεις να παθει κανενα ατυχημα της τελευταιας στιγμης ο τραγουδιαρης και να χουμε σκηνικα α λα ross the boss? :stuck_out_tongue:

:lol: φάε τη γλώσσα σου!

τρελαίνομαι που με αυτά και με κείνα έχω ξενερώσει τη ζωή μου και μάλλον δε θα δω live τους heir apparent

εγω παντως δε θα τους δω σιγουρα…
καλα να περασετε!!!

Με αυτά που γίνονται δεν το βλέπω να πηγαίνω. 3 τραγουδιστές μέσα σε 20 μέρες άλλαξαν.

12 χρόνια περιμένω να ακούσω το tear down the walls, δε το χάνω ακόμα κι αν έρθει με τον μαρτάκη τραγουδιστή 8)

Είχα αρχικά διάθεση να τιμίσω, αλλά…
μια το ακριβό εισητήριο, μία οι αλλαγές στη σύνθεση (που μου φαίνεται εντελώς ανεύθυνο), σε συνδιασμό οτί δε σκίζω κ τα προικιά μου για Η.Α., δε με βλέπω τελικά.

Τελικά θα πάω λόγω παρέας… ας ελπίσουμε ότι θα αξίζει τον κόπο.

[γκρινια mode]Εγώ πάλι έχω ξενερώσει την ζωή μου, άσε που δεν μου γεμίζει το μάτι ο τύπος.[/γκρίνια mode]
Το εισιτήριο όμως το 'χω και θα πάω με την ελπίδα για ένα χέβι μέταλ πάρτι! :smiley: Βάζω Graceful να νιώσω λίγο!

εγω παλι που ξερω ποσο τελειομανης ειναι ο Τερυ δεν ανησυχω καθολου. και επισης το να δεις λαιβ τον Τερυ ειναι εμπειρια ζωης, μιλαμε για τεραστιο κιθαριστα με απιστευτο ηχο.

ρε με τόσες αναποδιές θα έρθει εδώ ο τυπάς και θα παίξει με τεράστια καυλα!!!

Μακάρι να χετε δίκιο ρε παίδες! :slight_smile:

Σήμερα κυκλοφόρησαν τα εισητήρια για Θεσσαλονίκη.Πήρα από το Steel Gallery.
Άντε 3 μέρες έμειναν!!!