Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

Διοτι για χρονια ηταν εξαφανισμενο (εγω το ειχα στην ιαπωνικη -σαπια απο αποψη εμφανισης- εκδοση του), μεχρι που προπερσυ ο Αθανασογλου που εχει το Steel Gallery το κυκλοφορησε μεσω της Arkeyn Steel Records σε 2.000 κοπιες.
Πολυ προσεγμενη δουλεια με ωραιο βιβλιαρακι, φωτογραφιες, χρωματα κλπ. Αξιζει !!! :wink:

Απο βδομαδα παμε για το εισιτηριο της ΛΑΙΒΑΡΑΣ !!! :yahoo:

Αν είναι τόσο προσεγμένο θα το πάρω μαζί με το εισητήριο.Την Τετάρτη θα πάω να το πάρω!!!:smiley:

Ελπίζω να κάτσουν μετά το live.Ο Gorle έτσι μου είπε τουλάχιστον!!!

Πέρασα σήμερα από No Remorse και τσίμπησα! :smiley: Θα τα πούμε εκεί αγάπες!

Απο το facebook του Gorle

To our fans in Cyprus: Due to our inability to obtain passport information one day sooner, we are forced to cancel our January 11 show in Nicosia. The transatlantic airfare jumped 2000 Euros yesterday. On a positive note, we have travel confirmation for Athens, Thessaloniki, and Würzburg… See you next week.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! :D:D:D:D

στο ταμείο έχει άλλη τιμή ή είναι κι εκεί 25??

E δε νομίζω ακόμα πιο ακριβά!!! Ήμαρτον δλδ

τι να σου πω, έχει τρομάξει το μάτι μου :stuck_out_tongue:

Γιατι ειναι σχετικα δυσκολο cd γενικα…
Η Ιαπωνικη που λεει ο Night Sky ειναι προφανως το γνωστο κακοφτιαγμενο bootleg!

Κατα τα αλλα θα ειμαστε εκει μεθαυριο!

Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν βγει τα εισητήρια ακόμα ρε παιδιά.Τι να πούμε και εμείς;
Από οργάνωση σκίζουμε… :-s

Γι’αυτό είναι πιο φθηνά. Πρέπει να χάσεις χρόνο και χρήμα για να τα βρεις.

Η αφίσα έχει βγει τουλάχιστον στους δρόμους;
Πάντως στο μετρόπολις δεν είχαν ιδέα για την συναυλία… μόνο για Αθήνα είχαν ακούσει αυτοί!

Μόνο flyers έχουν βγει.Εγώ που είχα μιλήσειμε τον διοργανωτή μου είχε πει ότι θα έβγαιναν τη Δευτέρα :smiley:
Ήταν να έβγαιναν Σάββατο ή Πέμπτη,αλλά δεν τα δήλωσε η εφορία. :lol:
Σήμερα είναι Δευτέρα και ακόμα δεν βγήκαν…
Τι θα γίνει;
Οι μόνοι που ξέρουν ότι θαα έχουν εισητήρια για προπώληση είναι το Steel Gallery,το Alone,το Ticket House και το Nephilim.
Στο Μετρόπολις κοιμούνται γενικώς…
[B][SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΩ!!![/SIZE]![/B]

κι άλλο επεισόδιο στο σήριαλ!!!

The new singer is Jeff Carrell.

Terry Gorgle

axaxaaxaxaxaxaxaxaxaxa

που το λεει;

Immediately after Paul quit, Bryan Hagan volunteered to step in and allow us to continue with our plans. Unfortunately, Bryan has never owned a passport, and the process for him was not coming together in time. After three weeks had passed, we were forced once again to make an immediate change. The promoters needed to buy tickets, and the airfare prices increased dramatically after the beginning of the year. We needed to find a singer who already had a passport or be faced with canceling the tour in the first week of January. We have taken this opportunity to find the best possible vocalist under these circumstances. The new singer is Jeff Carrell.

http://www.forgotten-scroll.net/interviews.php?act=s_inter&id=107

Ποιος στο μπούτσο είναι ο Jeff Carrell;

Κιθαρίστας και τραγουδιστής από το Seattle.

Δεν έχει κάνει τίποτα μεγάλο αν εξαιρέσεις ότι έπαιξε στο σόλο άλμπουμ του Tate το 2002.

Τσέκαρε τους Russian Brides για να ακούσεις τη φωνή του.

μήπως να φέρει και τον Steve Carrell για stand-up comedy φάση κιέτσι