Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

παιδια γνωριζει κανενας γιατι η ανακοινωση της music box αν δεν κανω λαθος αναφερει μονο αθηνα? θεσ/νικη αλλη εταιρεια τους φερνει, ή εχει παιχτει τπτ?

θεσσαλονίκη τους φέρνει η Dosera Arts

http://www.doseraarts.gr/

Ρε μάγκες έχετε κανά link γιαto Graceful Inheritance; To είχα παλιά το cd (από το Μetal Hammer νομίζω) αλλά το έχω χάσει. Δεν βρίσκω τορρεντς. Help. Χρειάζομαι επανάληψη και το Grooveshark έχει μόνο το One Small Voice

Εlric θεός. Σε ευχαριστώ ρε

τίποτα ρε, τι ευχαριστείς8)

Οι Πέμπτες είναι οι μόνες μέρες που δεν έχω μάθημα, ω θεοι!
:bow2::bow2:

Ας μας κάτσουν και τα λεφτά τώρα και θα γυρισω από διακοπές (διάβασμα) χριστουγένων περιχαρής!

15 ευρώ σούπερ… το 8ball όμως δεν με ενθουσιάζει.

Τι λέει ως συναυλιακός χώρος (ηχητικά);

Κοίτα και εγώ μια φορά έχω πάει 8ball στους Coroner και ο ήχος ήταν μέτριος.Νομίζω πως αν έπαιζαν στο Harley θα ήταν πολύ καλύτερα.Αν έρθουν 100 άτομα καλά θα είναι.Οικογενειακό live θα είναι :smiley:

πηγη?:-k

ο gorle o ίδος το είπε.

μια χαρά είναι το 8ball ρε απλά θα είναι πολύ μεγάλο… άδειο θα φαίνεται

Κρίσμας μπαμπ.

AND THERE’S NOTHING YOU CAN DO CAUSE THE WORLD YOU’VE KNOWN IS THROUGH.

ευχαριστω για την απαντηση φιλε astaldo. εμμεσα απαντησες και σε οσους αναρωτιουνται γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη.

Δυσκολα θα παω τελικα…κυριως λογω αφραγκιας…αλλα θα δουμε!!! Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!! Θα αναψω Αnother Candle στην εκκλησια για να βρω κανα πενηνταευρο στο δρομο :stuck_out_tongue: :smiley:

Πραγματικά το σκέφτομαι κάθε φορά που το βλέπω, γελάει ο θεός με το 15ρι πάνω και 25ρι κάτω. Χρειάζονται πραγματικά τα δύο σαπόρτ; Κλείστε έναν να κάνει την δουλειά του και τέλος! Έλεος, 25 ? για Heir Apparent. Θα τα δώσω, αλλά πιο πολύ επειδή είμαι ποταπός. Αλλά μην απορήσετε αν είμαστε τρεις κι ο κούκος.

Το Graceful ανορθόγραφο ε.

Μπορώ να τα δώσω, αλλά για το συγκεκριμένο συγκρότημα θεωρώ υπερβολική την τιμή. Δισκάρα το Graceful Inheritance, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Εξάλλου ο Ιανουάριος βρίθει από live, που είναι και αρκετά πιο οικονομικά.

Από μένα :bye:

ε μα ναι ρε γαμώτο…
και Πέμπτη που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβουμε μετρό μετά,που πρακτικά σημαίνει για μένα ταξί 17 ευρώ με διπλή ταρίφα (δηλαδή 17+25=42 ευρώ)…ε νομίζω παραείναι ακριβά την στιγμή που πρέπει να σκεφτώ πως θα αγοράσω ένα κάρο εισιτήρια…
αν ήταν 15 θα λεγα δεν γαμιέται…τέτοια διαφορά σε τιμή πραγματικά δεν έχω ξαναδεί…
δισκάρα το Graceful Inheritance,πόρωση,λατρεία κλπ κλπ αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω…
μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανάρθουν με κανονικό εισιτήριο σε καλύτερο μέρος… :(:(:(:frowning:

ναι αλλά πάνω δεν έχουν ούτε μετρό, ούτε ηλεκτρικό! χαλάλι τα 10 ευρώ!!!

Έχει αρχίσει η προπώληση στη Θεσσαλονίκη;
-Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω το “One Small Voice” μόνο του πουθενά.
Το βρήκα μόνο σε πακέτο με DVD.Γιατι;

Εμείς πάμε με τα πόδια στο 8ball… ή με άμαξες :lol: