Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

Μα, πλην Davidson, δεν υποτίθεται ότι είχαν κλείσει ήδη για να έρθουν; Όπως και να 'χει, το 25ρι μου βαράει κάπως άσχημα.

τελικα με ποιο line up θα ερθουν γιατι εχω μπερδευτει…

Ε φαντάζομαι αυτο:

Bryan Hagan - vocals
Terry Gorle - guitar
Derek Peace - bass
Ray Schwartz - drums

αν παρατηρήσατε αλλάξανε και οι ημερομηνίες σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση

στηρίζουμε τη φάση όπως και να χει. όχι για μένα,για τον κακομοίρη τον gorgle που παλεύει με νύχια και με δόντια να ρθει:!: (και θα γαμήσει μανούλες το live μετά από τόση ταλαιπωρία, σταντέ :wink: )

Παρασκευη με βολευει καλυτερα αλλα φοβαμαι πως στην Σαλονικα δεν θα μαζευτουν ουτε 50 ατομα που οπως και να το κανεις ειναι ξενερωμα.
Υ.Γ Keeper of the reign forever

Επιτέλους το σήριαλ έλαβε τέλος(;)!!!

Αν και τα 25 κ εμένα μου φαίνονται κάπως πολλά αλλά μάλλον εκεί θα είμαστε!!!

και σε μένα χτύπησε κάπως περίεργα το 25άρι αλλά πραγματικά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω…:slight_smile:

Δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί αλλά όποιος ακούει μουσική και του αρέσει και το metal, θα είναι στη συναυλία. Αυτά τα λέω εγώ βέβαια, που έχασα για δεύτερη φορά την ευκαιρία να δω live τους [B]CORONER[/B]:p. ANOTHER CANDLE ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

Θα μαζεψουμε οσα ψιλα μπορουμε και θα ειμαστε εκει JUST ΤΟ TEAR DOWN THE FUCKING WALLS!!! Ελπιζω το “Κυτταρο” να ειναι ασφαλισμενο…

Συγνώμη αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη διαφορά τιμής σε Αθήνα και Σαλόνικα. Προφανώς δεν ξέρω τα έξοδα κλπ κλπ αλλά λογικα δε θα έπρεπε να είναι πάνω κάτω ίδια η τιμή και όχι 10? διαφορά;

πόσο έχει πάνω?

μαθηματικός? :stuck_out_tongue:

15 προπώληση, 20 ταμείο

Κουφαλες Βορειοι…Ασταλδε οσο θα πλησιαζει το λαϊβ ετοιμασου να σου βομβαρδισω τον τοιχο με ομορφα βιντεακια!!!

ΓΑΤΕ. έλεγα μήπως είχε 35 :stuck_out_tongue:

όχι μωρέ, απλά για προπώληση-ταμείο ήθελα να μάθω.

Όντως έχει καταντήσει εκνευριστικό το θέμα με τις διαφορές στην τιμή. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι έχει να κάνει με τον χώρο που γίνεται το κάθε λάιβ.

Θε έρθουν με (Harley:p) Davidson τελικά?

Bryan Hagan