Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

keeper of the reign και τρελαινομαι λεμε…

καλη φαση!!!

εντιτ… τραγικη ειρωνια. ερχοντε μπαντες στην Ελλαδα για live που ειχαν διαλυθει ή ηταν σε αδρανεια π.χ. sanctuary, heir apparent, coroner, psychotic waltz και oι panzer που ηταν μια ενεργη μπαντα και ειχαν ανακοινωσει live στην Ελλαδα ακυρωθηκε…
ωραια…

σε καμμια περιπτωση δεν το λεω για κακο… αλλα με πιανει το παραπονο!!! :frowning:

:bow2::bow2::bow2:

Λοιπόν μόλις μίλησα με τον Paul Davidson.

We will be in Athens on the 13th and Thessaloniki on the 15th.
Athens is for sure, Thessaloniki is about 90% done I believe… And those are correct dates, as far as I know…

Ή τα σκάτωσε σ’ αυτό που σου είπε, ή το τριήμερο 13-14-15/01/12 θα κάνουν το δρομολόγιο Αθήνα - Wurzburg - Θεσσαλονίκη! :lol:

φιλε με συγκινησες.Ανατριχιλα…

E μάλλον το πρώτο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ή μπορεί να μην γίνει της θεσσαλονικης

Φαντάσου σε τί κατάσταση θα είναι στη Θεσσαλονίκη αν παίξουν Αθήνα και Wurzburg τις δύο προηγούμενες μέρες!!! Σαν κοτόπουλα:p

ουστ ρε γκαντέμη!!!

Θα γίνει χαμός όπου και να γίνει! :yahoo:

κανα πιο προσφατο δεν εχει???

OSV!!!

Όταν το έμαθα νόμιζα ότι έπεφτα θύμα τρολ.

Μα είναι αλήθεια! :’)

AND NOW THE OCEANS CRY, FROM THE FIRE IN THE SKY
AND THERE’S NOTHING YOU CAN DO
CAUSE THE WORLD YOU’VE KNOWN IS THROUGH!

ΓΕΑ.

δε ξέρω για σας αλλά θέλω την υπόγα γιαυτό το λάιβ 8)

η διαφορά OSV με GI είναι ότι τα “χιτ” του πρώτου (We The People, Crossing The Border, Just Imagine, Young Forever) είναι μισό κλικ πάνω από τα αντίστοιχα του δεύτερου (Another Candle, Tear Down the Walls, Hands of Destiny). Υστερεί όμως σε παραγωγή λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν τότε στις τάξεις του γκρούπ. κατά τα άλλα να ξέρετε πως έχει γίνει και προσπάθεια να βγούν στο δρόμο το γενάρη με τους 2 τραγουδιστές και να παίξουν και τα 2 άλμπουμ αλλά αυτό το ενδεχόμενο έχει μεγάλα εμπόδια.

Δεν παίζει να γίνει αυτό στον αιώνα τον άπαντα. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις ιδιοτροπίες του Benito. Παρ’ όλα αυτά αν γίνει. Αν γίνει. ΑΝ ΓΙΝΕΙ.

[SPOILER]Δεν ξέρω, κάτι θα πάθω.[/SPOILER]

Heir Apparent 25-year Reunion

Καθόλου παράξενο.
Πιο φθηνό είναι το δρομολόγιο Γερμανία-Θεσσαλονίκη από το Αθήνα-Θεσσαλονίκη :stuck_out_tongue:

Μεγάλη απορία μου το τι θα παίξουν. Με Paul Davinson το πολύ 1 ώρα να παίξουν… εκτός και αν τραγουδήσει και όλο το δεύτερο cd τους.

Αν τελεσφορήσει η προσπάθεια να παίξουν και οι 2 τραγουδιστές… θα είναι τέλειο.

ο Davidson ανέκαθεν τραγουδούσε κομμάτια από το δεύτερο. υπάρχουν και σε demos