Πλάκα κάνεις τώρα. Ε γαμώτο, κι είχα αρχίσει να σκέφτομαι τρελά πότε θα αρχίσει η προπώληση.
Moonchild disappointed.
Μεγάλη μαλακία όντως… life sometimes sucks!
δεν το λες και απροόπτη εξέλιξη…
υπάρχει κανένα παρασκήνιο??
τπτ ακόμα
Ρε αϊντε στο διαολο να ‘ουμ’…δηλαδη τετοια γκαντεμια ουτε που να τους ειχε ευχηθει ο μητσοτακης καλη επιτυχια για το τουρ…τεσπα…αντε να ανακοινωσουν τιποτα καλο για το χειμωνα να μας φυγει ο καημος
πανω που ειχα αρχισει να ψηνω ενα φιλο για να παμε…
ΤΡΕΛΗ ξενέρα
Terry Gorle
Evidently, there is still hope… I will keep you posted.
Βρε λες;;;;;
Τετοια να βλεπω!!! Ειχα ψησει δυο φιλαρακια που δεν εχουνε ακουσει ΝΟΤΑ απο Heir, να ερθουν στο λαϊβ…αντε ρε θηρια ανακοινωστε το να καουμε!!!
Εγώ δεν μιλάω καθόλου. Έφαγα τέτοια νίλα χτες που αν δεν το δω επιβεβαιωμένο και δεν πάρω τικέτο στα χέρια μου, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα.
πωωω ρε πούστη της πουτάνας…
What a difference a day makes… Bring your voice, some extra money, and enthusiasm to Würzburg… We’ll be filming a full length DVD of the event, and you’ll be able to get t-shirts and a CD of “Graceful Inheritance” with some extra tracks for your trip home! See you in January.
και από κάτω κάποιος τον ρωτάει αν θα γίνει η συναυλία στην Αθήνα και λεει:
Yes George, the whole tour is happening.
Δεν θέλω να πιστέψω τίποτα. Μας έχεις κάνει τα νεύρα μας κουρέλια ρε Gorle. Ανακοινώστε προπώληση να αλαλάξω αν είναι.
Συμφωνω 100% με Φεγγαροπαιδο…αλλα αν γινει…αν γινει…πςςςςςςς το σκεφτομαι απο τωρα και καυλωνω τη ζωη μου!!!
Κάποιος θα “αρρωστήσει” το βράδυ εκείνης της Τρίτης. Ε μα δεν γίνεται :roll:
πφφ, 14 πεταω παλι εκτος συνορων :-s
αηδία κατάντησε.
μόλις το έγραψε ο τραγουδιάρης:
It is with heavy heart that I must announce that due to circumstances beyond my control, I have to step down as vocalist for Heir Apparent… Life has thrown me some curveballs (I’ve swung and missed at too many to count) and I have to focus on them for the moment. My sincere apologies to the members of HA, to the promoters and press who have continued to support us, and especially to the fans that make have taken interest in my involvement. You will not be forgotten. I will continue to train as time allows, and I will not give up on my career… I will not go quietly into the night. Whether it’s HA, or another project, I WILL be back… Your comments and communications are welcome and I will endeavor to respond to all to the best of my abilities. Peace.
Εντάξει αρκετά με τη σαπουνόπερα ε, ας το θεωρήσουμε άκυρο να τελειώνουμε.
Πω, ντάξει, γαμήστε μας. Πάει η μέρα μου. Καλά το 'λεγα γω να μην μιλάμε μέχρι να βγουν εισιτήρια. Φακ. Φακ. Φακ.
Ανευθυνότητα πλήρης από μέρους του Davidson, ότι προβλήματα και να έχει, να κρεμάει τον Gorle χωρίς καν να ξέρει τι θα κάνει τελικά.