Heir Apparent - Αθήνα 12/01 & Θεσ/νικη 13/01

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ακύρωσης της συναυλίας.
Ας πάρει τον τραγουδιστή που είχε στην προηγούμενη περιοδεία για να παίξουν και τραγούδια από το One Small Voice.

Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις τους είναι και πολύ καλές βασικά :slight_smile:

Απ’όσο μου είπε έχει να μιλήσει με τον Benito πολλάαααααααααααα χρόνια

μα δεν ειχαν τον Benito στην προηγουμενη περιοδεια. Peter Orullian λεγεται ο τραγουδιστης που ειχαν και ειναι αυτος που ειχαν οι Fifth Angel στο Keep It True 13, ο οποιος ειναι φοβερος!!!

ούτε με τον Ορούλιαν έχει καλές σχέσεις…

Απο δω και περα ειναι πιθανον να μην εχει καλες σχεσεις και με τον Paul Davidson αφου τους κρεμασε :lol:
Μαλλον ομως εχει καλες σχεσεις με τον Bryan Hagan :stuck_out_tongue:

Βασικά κάτι παίχτηκε με το διαβατήριο του Davidson. Δεν μπορούσε να πάρει!

Δηλαδή αυτό ήταν; Ε ντάξει, να παναγαμηθούν όλα. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

Αυτό ακυρώνεται οριστικά;;;

Η συναυλίες θα γίνουν κανονικά (μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε)… δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει :stuck_out_tongue:

Σόρρυ δεν κατάλαβα, δεν έχουν ακυρωθεί οι συναυλίες; Απλά δεν θα έρθει ο Davidson και θα ψάξουν για άλλον; Τι θα γίνει γαμώ;

Terry Gorle

?Όπως πολλοί από εσάς θα ξέρετε, ο Paul Davidson, δεν μπορεί να πάρει διαβατήριο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Την θέση του Paul θα πάρει ο Bryan Hagan για τις επερχόμενες συναυλίες τον Ιανουάριο του 2012. Αυτό για μένα είναι σαν déjà-vu. Ο Bryan ήταν σε πολλές συναυλίες μέλος των Heir Apparent γύρω από την περιοχή του Puget Sound, κατά την διάρκεια του SMO (Seattle Metal Online) το 2002 και 2003, αντικαθιστώντας τον Paul όταν είχαμε κάνει ακόμα μία προσπάθεια να γυρίσει στο συγκρότημα το 2001. Ευχόμαστε στον Paul τα καλύτερα.?

Πωπω μας τα 'χουν κανει πλανητες…μια το ακυρωνουν, μια λενε οτι θα γινει κανονικα…αυτο δεν ειναι τουρ…ελληνικο αισθηματικο σιριαλ ειναι…

Ασταλδε εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα και παιζει να ξερεις, αυτος ο Hagan ειναι καλος τουλαχιστον η κανας βραχνοκοκορας?

ρε να ακουστεί το tear down the walls και ας παίξουν και με χρήστου στο μικρόφωνο8)

Βασικα μαλλον του Terry Gorle του τα εχουν κανει πλανητες καποιοι που του στελνουν καθε τρεις και λιγο στα email και στα facebook για να εχουν προσωπικη ενημερωση τρεις φορες την εβδομαδα. κυριως Ελληνες… :lol:

Κοιτα, σχετικα με Bryan Hagan, εχοντας στο μυαλο σου αλλους τραγουδιστες που ειχαν κατα καιρους, τις επιλογες του Gorle και τις απαιτησεις των τραγουδιων που εχουν, ποσες πιθανοτητες υπαρχουν κα ειναι “κανας βραχνοκοκορας”?

στο πρωτο κομματι του ποστ σου: ας μην ελεγε και αυτος ο Gorle μεγαλα λογια για επανενωση και περιοδεια για να μην ειχαμε προσδοκιες…:slight_smile:

στο δευτερο: μαλλον λιγες…:smiley:

Τι γίνεται με αυτό το ρημαδοlive;
Αν παίξουν τελικά σε ποιο μέρος θα γίνει η συναυλία στη Θεσ/νίκη;

Οκ έχει γίνει ατελείωτη η φάση

Τerry Gorle

ATTENTION GREECE! New concert dates:
January 12 - Athens
January 13 - Thessaloniki

χαχαχα
παιδια σορυ που γελαω με το πονο σας,ουτε με ενδιαφερει το λαιβ…αλλα αυτη η ιστορια απλα τα σπαει.Εχω χασει την μπαλα ομως κανονικα…

Δεν μας γαμάς ρε Τerry Gorle, ο αντιεπαγγελματισμός σε όλο του το μεγαλείο :!:

Τι σαπουνόπερα είναι αυτή;;;;;;;; :slight_smile: