HellFest 2009

και λίγα λες.
όσοι γκρινιάζουν για τους σημερινούς Queen ή Thin Lizzy να ξέρουν ότι υπάρχουν και ΠΟΛΥ χειρότερα…

Οοοοοοχι μη το παρατραβας.Απο τους Misfits τουλαχιστον δεν εχει γινει κανενας μακαριτης σε αντιθεση με τους αλλους 2 που ανεφερες.Ειπαμε αρπαχτη,οχι ιεροσυλια.

Διαφωνώ. Καθέτως, οριζοντίως κι επί τα αυτιά.
Για μένα είναι πολύ χειρότερο το να εκμεταλλεύεσαι στεγνά το εμπορικό λογότυπο των μισφιτς φτιάχνοντας μια “μπάντα” χωρίς τραγουδιστή. Σαν να λέμε φεύγει ο Dickinson κι έχουμε Iron Maiden με Steve Harris στα φωνητικά. Γίνεται? Δε γίνεται…

Τεσπά. Αποφύγετε. Πάση θυσία.

Να και κάτι καινούριο για μένα , που μπορεί να είναι χρήσιμο και για κάποιους άλλους

Electric Circus Tent

NEW IN 2009
This year, Hellfest will offer some much more than just concerts! If you need to enjoy something different from music during the
festival, the ELECTRIC CIRCUS tent, with its central stage, will give you the chance to watch entertaining shows for 3 days! The
complete schedule will be given at the entrance of the festival. But now let?s have a look at the performers !

Θα δούμε και CLUTCH ωρε! Όσο πάει γίνεται και καλύτερο!

Τι λες τωρα ρε αφεντικο??8O8O

Ψηλέ ετοιμάσου να ξεφύγουμε!

Ηδη το Jam Room εχει βρει περιοπτη θεση στο playlist μου.:smiley:

οχι ρε κωλοφαρδοι…!!!

Tι λετε μωρε. Τι λετε. Μια μονο ειναι η μπαντα στο φεστιβαλ. Μια.

ΜΟΝΟ MANOWAR.

Οξω ρε.:stuck_out_tongue:

bump!

Τελικα χανουμε Gojira στο Hellfest. Επειδη σημερα ειπα να ξυπνησω με αυτο:

ε και. Δε γινεται. 4 τραγουδια απ τον εναν και φυγαμε για Kickback.

Hellfest Map is Up εδώ

Latest Running Order εδώ

έλα να περνάει η βδομαδούλααααααααα :!:

Meet & greet λοιπον:

There will be meet & greets with most of our bands at the Season of Mist stand, on the Extrem Market. Here is the schedule:
JARBOE - Friday, June 19th, 18:00
OUTLAW ORDER - Saturday, June 20th, 13:30
DAGOBA - Saturday, June 20th, 14:30
TREPALIUM - Saturday; June 20th, 15:30
DESTROYER 666 - Saturday, June 20th, 16:30
BRUTAL TRUTH - Sunday, June 21st, 15:00

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. Τους δυο πρωτους θελω. Θα χω στη πλατη ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.

ερώτηση ελαφρός χαζή #-o

Jarboe είναι από το αρχαίο συγκρότημα The Swans? :blush:

NAI :smiley:

εφκαριστώ ναουμ… τι σκατά παίζει τώρα δηλαδής… λες να αξίζει να μελετήσω?

και επί της ευκαιρίας θα είναι αρκετός ο κόσμος απ εδώ στας Γαλλίας? ξέρω σίγουρα έναν :stuck_out_tongue:

…η οποια παιζει παραλληλα με Heaven & Hell.

Κι εννοειται πως θα κατσω να την δω ολοκληρη.

Τωρα περι δισκογραφιας, μαμησε τα. Τι να σου πω. Αυτο που εβγαλε με τους Neurosis το ακουσα κι ητανε ψιλοφανταστικο. α και το ‘‘J2’’ ελεγε αρκετα. Εβγαλε κι αλλο την ιδια χρονια (με τιτλο Mahakali;) και δε το χα παρει πρεφα μεχρι τις προαλλες. Ποτε προλαβαινει ρε πστ;

καλά εγώ ακόμα στους Swans και Skin είμαι… εντάξει τότενες τα άκουγα αυτά, και με άρεσαν να σε πω…αλλά πολύ κλάμα … οψόμεθα :slight_smile:

Να τη δεις, ανατριχιλα η θεα!!!