HellFest 2009

Κάπου πήρε τ’ αυτί μου ότι ο Michael Gira σκέφτεται να επαναδραστηριοποιήσει τους Swans! Προς το παρόν μόνο φήμες!

Καλή σας διασκέδαση anyway!

Λοιπόν, άμα θες να ζήσεις όταν γυρίσεις, πάενε στο μιτ&γκριτ, πιάσε τα μέλη των αιχέητ, και ΠΡΗΞ’ΤΟΥΣ ΤΑ @@ να έρθουν εδώ!
(Ή έστω να παίξουν στο ΒΑ)

Εχοντας δει τους In Flames περσι στο Meet & Greet ελπιζω φετος να εχουμε αγιο ωστε να δουμε τιποτα Down εκει μεσα(λιγο τραβηγμενο αλλα ποτε δε ξερεις).

"COME TO GREECE, COME TO GREECE.
We have chicks, souvlaki & ancient rocks!!!’’

Θα βαλω και καμια της παρεας για γλαστρα, ξερεις τωρα. Μια χαρα επιασε με τον Scott Kelly. Γιατι σου λεει… αα… ηρθε στο ακουστικο, ηρθε και στο Roadburn… θα ερθει και στο επομενο. Αμ πως.

Εγώ πάντως φοτό με τον Scott Ian στον σβέρκο μου θα βγάλω … και αγγαλίτσα με τον Muir (που να τον πάρεις στον σβέρκο…)
Αυτό είναι το δικό μου wishlist :naughty:

Ακυρωση της τελευταιας στιγμης. Ενημερωτικα δλδς.

Due to illness Sheffield metallers BRING ME THE HORIZON will not be playing at French festival Hellfest this Friday 19th June.

GOROD (French death metal band) will play instead.

http://www.myspace.com/gorod

Πολυ που μας ενοιαξε. Περσι βεβαια ειχαν ακυρωσει οι Arkhon Infaustus και πεφταν τα καντηλια συννεφο.

W.A.S.P. θα δεις καθόλου?

Due to illness Sheffield metallers BRING ME THE HORIZON will not be playing at French festival Hellfest this Friday 19th June.

Τελικά δεν είναι γραφτό να τους δω [-X

Δεν θα εφαγε το μπισκοτακι του ο σαηκς

Λοιπον. Bleedin εχω καλα νεα και κακα νεα. Περι Eyehategod δλδ.

Τα καλα νεα ειναι πως (αν κατσει καμια καλη και μπορεσει ο Μπαουερ) θα κοιταξουν καποια στιγμη να κανουν μερικα κλαμπ σοουζ. Τους ειπαμε κιολας πως θα ταν φοβερη φαση να το κανουν x2, τυπου Eyehategod/Outlaw Order μαζι, και φανηκαν να ψοφανε στη σκεψη και μονο. Τα λογια του Γουιλλιαμς παντως ηταν ‘‘Ιτ’ς απ του Μπαουερ, μαν!’’. Οποτε αναμενουμε. Τρομερος τυπας btw, τον ειχε φαει η μλκια και με γεμισε μουτζουριες στη μουρη με το μαρκαδορο. λολ.

Τα κακα (:wink: νεα ειναι περι της εμφανισης. Δε θα πω το ποσο… καλοι ηταν. Το μονο που θα αναφερω ειναι πως ειδαμε Eyehategod με guest συμμετοχη απο Anselmo στις κιθαρες.

Τωρα για τα υπολοιπα ας πουνε οι αλλοι. Ενημερωση/συμπληρωση απο Σ/Κ δυστυχως. Πνιγμενος γαρ.

Edit: Α και το κερατο μου το τραγιο, ακυρωσαν οι Pentagram τελευταια στιγμη. Κυριολεκτικα ομως, τελευταια στιγμη. Απιστευτη ξενερα, δε φανταζεστε. Ειχαμε μεινει μπροστα στη σκηνη να κοιταμε στο ετσι.

νταξ’ τον γλιτώνεις τον τουφεκισμό, αλλά αυτό δεν αναιρεί πόσο…

[SIZE=“7”]ΣΑΣ ΜΙΣΩ![/SIZE] :cry::cry::cry::cry:

Λοιπον εχουμε και λεμε.

Eyehategod:Οι τυποι ειναι για τα σιδερα,μιλαμε για σαπιλα.Η guest εμφανιση του Anselmo ηταν το κερασακι στη σκατουλι τουρτα που μας σερβιραν.Μονο κυριοι ελατε κι εδω γιατι ο αποπανω θα παθει εμφραγμα.

Soilent Green:Sapila part two.Ειχαν και τον κιθαριστα των Eyehategod οποτε καταλαβαινετε.

Mastodon:Τεταρτη φορα που τους εβλεπα και εξακολουθω να μενω καταπληκτος με τη παρτη τους.

Soulfly:Σταθερη αξια αν κι εξακολουθω ν’αμφισβητω οτι ο Max παιζει κιθαρα(παραξενιες δικες μου σιγχωρεστε με)

Down:Αν οι συνθηκες στο Rockwave ειναι οι σωστες τοτε θα μιλαμε για μεγαλη εκπληξη.Ειδικα το σετακι Stone The Crow,Bury Me In Smoke παιγμενο live ειναι σκετη ηδονη.

Devil Driver:Μισο σετ που ειδα(ηταν και οι Terror στα καπακια)ηταν αρκετα ικανοποιητικο.Αντε κι απ’τα μερη μας κι εσεις.

Cro-Mags:Η χαρα που πηρα οταν τους ειδα δε κρυβοταν.Απιθανοι.

Vision Of Disorder:Τα ιδια με τους αποπανω

Misfits:Ειχε δικιο ο Μπληντιν τελικα.Μαπα σετ,αποδοση και οι Cadena/Only στη κοσμαρα τους(μονο η διασκευη στο Sixpack των Black Flag εσωσε τη κατασταση,με guest τον τυπα απο Vitus).Aποφυγετε παση θυσια.

Papa Roach:Αν και δισκογραφικα εχουν φαει καπως τα ψωμια τους live εξακολουθουν να ειναι ακρως ανεβαστικοι.

Marylin Manson:Μετρια αποδοση,κριμα.

Kickback:Χαλαρα απ’τις κορυφαιες παρουσιες του φεστιβαλ.Το να τους βλεπεις live στη χωρα τους ειναι γαμω τις φασεις.

Suicidal Tendencies:Γαματη εμφανιση αλλα καμια σχεση με Αθηνα(οπου εκει τα δωσαν ολα).

Napalm Death:Πολλη δυναμη και τσιτες στο φουλ.

Clutch:Αλλη μια γαματη εμφανιση.σημειωστε οτι γι’αλλη μια φορα υπηρξε τζαμαρισμα με τον τυπα απ’τους Vitus.

Anthrax:Αλλη μια πολυ καλη εμφανιση απο μια παλια καραβανα της Thrash σκηνης.Η διασκευη στο New Noise των Refused αν και μετρια σαν αποδοση σαν επιλογη μ’εστειλε κυριολεκτικα.

Killing Joke:Μια live απολαυση.

Hatebreed:Πορωση στο φουλ(κανονικα ως φανμποης και λιγα λεω).

Ωραια πραματα μ’αλλα λογια.:smiley:

Σετλίστ Eyehate κανείς? :frowning:

Πειτε για Nashville Pussy και Saint Vitus.
Μην πειτε για Manowar εκτος και αν ηταν σκατα οποτε τοτε πειτε να χουμε μια παρηγορια.

Ωραίος outlawtorn!!!:thumbup:

Φωτος εχω παντως αμα ενδιαφερεσαι.:wink:

Καποιες παραλειψεις

Karma To Burn:Ωραια εμφανιση,δειτε τους οπωσδηποτε οταν ερθουν Αθηνα.

Entombed:Θανατας του κερατα(με τη καλη την εννοια παντα).

Saint Vitus:Χωρις να ειμαι κανας τρελος φαν τους βρηκα γαματους.

The Business:Μεγαλη η ικανοποιηση μου να τους βλεπω live.Αυτος ο Fitz επισης ειναι μορφαρα.

Motley Crue:Ειμαι κατα της πλειοψηφιας των γερασμενων συγκροτηματων οπως πιθανον να γνωριζετε,οποτε δε περιμενα και πολλα απ’αυτους.Νταξει δε δωσανε το φοβερο και τρομερο σετ αλλα ηταν αρκετα διασκεδαστικοι.Μ’αλλα λογια θα περασετε καλα στο Rockwave.

Για Manowar ουδεν σχολιον.Οποιος καταλαβε καταλαβε.

xώστες στο θρεντ τους! :slight_smile:

Ωχ…ωχ…ωχ να κλάψω?

Eγω παντως λυθηκα στα γελια.:stuck_out_tongue:

είσαι κακός