Hellfest 2013

Ναι ναι 5 θαμαστε!

Ρε κρύβε λόγια! Διαβάζουν κι εφοριακοί! Και δε γλυτώνεις και στο Νότιο Πόλο να πας! :stuck_out_tongue:

Κι εμείς 6 είμασταν (εγώ πιάνω για 2 λόγω όγκου :p) και μας ήρθε 100 ευρώ περίπου το αυτοκίνητο με βενζίνες. GPS, διόδια κι ενοικίαση (το FORD S-MAX μου φαίνεται για να χωράμε άνετα κιόλας). Σκεφτείτε το. Αν και το road trip θα το απολαύσετε καλύτερα :wink:

Όλα τζάμπα λέμε…Φοροφυγάς…!!! :p:p

Ναι ναι γέλα…ρε θα σου σκασει το εκκαθαριστικό με περιστέρι δικαστικό κλητηρα! :stuck_out_tongue:

Ας σκάσει…Δεν ανήκω πλέον στο ελληνικό φορολογικό σύστημα…Ξέρεις κοινώς τι θα πάρουν… :stuck_out_tongue:

Ουτε bump δεν χρειαζεται να κανω πια! Το θρεντ εχει πάρει φωτια με ποστ του Μπέμπης και του Ρασπουτιν!

Στο θεμα μας, Παρασκευη 10:00 πμ ανακοινώνονται οι τελευταιες λεπτομερεις του φεστιβαλ, μερικα ακομα ονόματα και οι ωρες των συγκροτημάτων!

Καλά καλά…ρε και Six feet under να ήσουν (χτύπα ξυλο!!!) θα σου έσκαγαν λουλούδια και στεφάνι “Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Η Δ.Ο.Υ σου” :p:p:p

Μα γιατί bump…? Όσοι πάνε έχουν υπολογίσει την εφορία? :stuck_out_tongue:

Τσουκου! Για ποιο πραγμα εφορια; :stuck_out_tongue:

E τι γιατί? Εισιτήρια, ξενοδοχεία, να φας, να πιεις. Που τα βρήκατε κύριοι??? Κλέβετε το κράτος??? :stuck_out_tongue:

Αστο! Δεν ξαναλέω τιποτα χωρις τον δικηγορο μου! :stuck_out_tongue:

χαχαχαχα

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, DEF LEPPARD HEADLINERS, OI ZZ TOP ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ KISS, NOFX, MORBID ANGEL και EUROPE! Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 80s ΑΡΧΙΣΕ! Και περιμενουμε να ανακοινωθει τριτος headliner ή οχι; !

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Κλεινω next week, περιμενω το μηνιατικο.

Το περιεργο ειναι πως και δεν παιζουν Slipknot. Σε ολα τα φεστιβαλ που ειναι οι Stonesour ειναι και οι αλλοι …
Λες για 3η μερα ??

Ρε τι γίνεται στην κοιλάδα ναπουμε;

Η Warzone σκηνή γαμάει μάνες

Astaldo, μολις ειδα την Γοουρζόουν σκέφτηκα οτι θα το σχολίαζες! :wink:

Ας ελπισουμε πως οχι! Αν ειναι να φερουν 3ο Χεντλαηνερ ας φερουν μια σοβαρη μπαντα!

την σελιδα με τις σκηνες και τις μπαντες την εχουν κανει μπουρδελο.
ε στην επομενη θα την εχουν σενιαρει.
ναι καλυτερα να μην φερει slipknot.

Απλα μου φαινεται λογικο.
Lamb of God να ηταν μεσα και τιποτα αλλο δε θελω. Παιζουν μετρημενα λαιβς ομως, ειδα ειναι στο Bloodstock.

Δηλαδη θα παιχτει και 3ο ονομα η υποθετετε ?