Hellfest 2013

Δεν ξερω! Απο την μια, με φαινεται αδεια η mainstage1 την 3η μερα, απο την αλλη δεν καταλαβαινω τι αλλο μπορουν να φερουν ακόμα! Έχουν φερει τα πάντα σχεδον! Και επίσης δεν νομιζω να αργουσαν τοσο πολυ να ανακοινωσουν 3ο Χεντλαηνερ! Καμια μπάντα σαπορτ θα ανακοινωναν οχι ολοκληρο χεντλαηνερ!

μην τα βλεπεις μπαχαλο θα τα μοιρασουνε αλλαζουνε στις μπαντες σκηνες και θα ορισουν χεντλαιινερς σε καθε μερα. παντως λεει οτι ανακοινωθηκαν 156 απο 160.οποτε ξερω γω αν ειναι θνα φερουν κ τα υπολοιπα.

πω ρε το main stage 2 την παρασκευη ειναι υπερτατη καυλα… ενα κι ενα… εκτος απο τοςυ αβανταζιανς

Πολύ “χαμηλα” δεν είναι οι Saxon…? Νομίζω ότι μέχρι και headliners αξίζουν και με το παραπάνω τα γερόντια!

Με τρελές δυσκολίες μέσα κι εγώ :smiley:

Να κανονιστει φορουμοσυνάντηση επι Γαλλικου εδάφους αφου θα πάνε αρκετοι απο εδω μεσα :slight_smile:

Neurosis και Sleep λέει. 8O

και γενικά η Valley σκηνή…

Ερωτηση:
Το 3μερο παςς λεει Παρασκευη - Κυριακη, οποτε πρεπει αναγκαστικα να σκασουμε τη Παρασκευη να στησουμε? Δε μπορουμε να μπουμε Πεμπτη να εχουμε ετοιμη σκηνη ?

PS: Ανοιγει απο Πεμπτη 14:00 τλκ.

Αδερφέ εξοπλιστείτε κατάλληλα γιατί είναι πολύ πιθανό να βρέχει…

Εκλεισε και η αδεια :slight_smile:
Ολο και πιο κοντα!

πολυ κομπλε το running order.
και φετος hellfest…

Γεια σας παιδιά! Απ’ότι βλέπω αρκετοί από εσάς έχουν πάει προηγούμενες χρονιές. Σκέφτομαι να πάω την τρίτη μέρα και θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει, από φεστιβάλ για Ναντ μέχρι τι ώρα έχει λεωφορεία;

Στο σάιτ λέει μετά το τέλος του φεστιβάλ. Ο Danzig τελειώνει στις 2 απ’ότι βλέπω. Μετά έχει για αρκετή ώρα λεωφορεία; Πρέπει να έχεις κλείσει από πριν θέση;

Βοηθήστε με και κερνάω μπύρα αν τελικά πάω!

Με σχετική επιφύλαξη σου λέω να μη στηριχτείς και πολύ σε αυτό. Θυμάμαι αρκετούς να προσπαθούν να κάνουν μεταμεσονύχτιο ωτοστόπ για nantes…

Μην λες τέτοια ρε Φεθρυ! Αγχωθηκα τωρα! :-s

Sorry gia ta greeklish den eimai se elliniko pc.

S’euxaristw polu gia tin apantisi Almighty. Auto akribws fobomoun. Opote oi luseis einai autostop h me ta podia sto stathmo tou trenou gia na perimeneis to treno tin alli mera e? Skotwma…

δεν είναι έτσι, υπάρχουν πολλά shuttle buses(μικρά βαν στην ουσία) που περιμένουν για κόσμο που πάει Ναντ, περιμένεις λίγο μέχρι να γεμισει (δε φεύγει αμα δεν εχει 4-5 μέσα) και είσαι αρχοντας. δε θυμαμαι τιμές, νομίζω ήταν στο 15ευρω

Το θέμα ειναι, αν υπάρχουν αυτα τα σάτλς μετα τις 2 που τελειωνουν οι συναυλίες! :wink:

μέχρι τη μία θυμάμαι σιγουρα να έχει, δε βλέπω το λόγο να μην έχει και μετά, ειδικά την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, τώρα εσύ αν θες να φύγεις τελευταίος από το φεστιβάλ κάτσε γκρίνιαξε για τη Didi που δεν κράτησε ένα μόνο για σένα στις 3 το πρωί :stuck_out_tongue: από την άλλη το πρώτο τρένο για Ναντ είναι στις 5.30

επίσης μπράβο σε όποιον αντέχει μεχρι εκείνη την ώρα μετά από 3 μέρες, εγώ παραδίδω πνεύμα πριν τις 12, νασαν τα νιάτα δυο φορές…

Danzig και Bad Religion τελειωνουν στις 2! Θα ειναι παράξενο να μην υπάρχει μέριμνα απο την οργανωση του Φεστιβαλ, για τον κόσμο που θα τους παρακολουθήσει να μην έχει τρόπο να γυρισει στην Ναντ!

Όσο για το θέμα αντοχής, νομίζω πως δεν θα έχω θέμα! :wink:

Epeidi to festibal exei fobera onomata kai 6 skines, de simainei oti den einai gia klwtsies oi diorganwtes an den exoun lewforeia na gurisei o kosmos. Telos pantwn… Ante na doume pou allou tha anakoinwsei o Danzig na apofasisoume!