Hellfest 2013

Pragmatika den thes na sou pw tin empiria mou apo to hellfest giati tha se apotharinw…:stuck_out_tongue: Nai ok, opws tha poun poloi kai idietera h almighty pou sinexizei kai pigenei paroti traviksame tote, itan poles kakes sigiries mazi.

Alla egw me tin mia kai monadiki fora pou piga pistevw oti oi diorganotes itan gia klotsies. mexri kai o Christofer apo Therion ekraze. 20 xronia mpanta leei se tetio bourdelo den exoume ksanapeksei.

Sto thema sou, pezoun arketa site me carsharing ktl, isws na vreis kanena me kamia spare thesi sto amaksi na se girisei, rikse ena psaksimo den xaneis tpt. :wink:

An de bariesai, grapse kana 2 koubentes. Ta arnitika prepei na tonizontai se autes tis periptwseis!

Apla exw gnwstous apo alles xwres kai to kraksimo pou rixnoume emeis sto rockwave, oi Germanoi to rixnoun sto rock am ring klp. Gi’auto ithela na rwtisw kai gia hellfest. Pantou se antimetwpizoun sa zwo. Den einai mono patenta tou lamogiou Ellina.

off topic
Sonisphere Knebworth 2010. Μπαινουμε στα λεωφορειακια για να μας πανε στο σταθμο του τρενου, ηθελε ακομα 4 ατομα για να γεμισει…του λεμε φυγε θα χασουμε το τελευταιο τρενο, τιποτα αυτος, τελικα γεμιζει το bus και …χασαμε το τρενο των 12 με το επομενο να ειναι 5 το πρωι
Gods Of Metal 2012: Στου διαολου τη μανα, στο τελος γραμμης μετρο , τελευταιο μετρο 12:30 το οποιο σε πηγαινε μεχρι ενα σημειο και μετα περπατημα, την ημερα των GNR που επαιξαν λιγο (3 ωρες) no metro -no return:p
Και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα αντιστοιχα παραδειγματα, οπως βεβαια και απο την αλλη (καλη) πλευρα

ναι, παντού αν εξαιρέσεις USA που πάνε στο άλλο άκρο, βέβαια έπρεπε να πεθάνουν κάποιοι πριν μερικά χρόνια για να αλλάξουν τα πράγματα :frowning: Ετσι τώρα μπαίνεις σε sold out live των MOTORHEAD στο WARFIELD και είσαι χαλαρός με φωσφοριζέ διαδρόμους που δεν επιτρέπεται να στέκεσαι (στο χώρο της αρένας!) για φύγει κάποιος, να πάει για μπύρα κτλ

Απο Μιλάνο πάντως έχω καλές εντυπώσεις πέρυσι.Ο θεός Springsteen έπαιξε σχεδόν τέσσερις ώρες , η συναυλία τελείωσε κατά τις 1:00 με αποτέλεσμα να παρατέινουν τη λειτουργία του μετρό μέχρι τις 2:00 με συνεχή δρομολόγια.Και αν θυμάμαι καλά το San Siro ήταν στην ίδια κόκκινη γραμμή λίγο πριν το χώρο του Gods of metal.Βέβαια μιλάμε για 70-80000 χιλιάδες λαό με άπειρους ξένους , οπότε ίσως ήθελαν να δείξουν το φιλόξενο πρόσωπό τους.

Η διοργάνωση έχει τα στραβά της, αλλά έχει βελτιωθεί έτη φωτός από τότε που θυμάται ο Silentunes και παρότι πέρσι υπήρχαν προβλήματα, δεν είναι του παροντος.
Aς επικεντρωθούμε στο θέμα της μεταφοράς.

1. Δίπλα στο χώρο του φεστ υπάρχει κάμπινγκ, φτηνό, το οποίο είναι -πλέον, όπως μαθαίνω- άψογο.
  2. Το πλησιέστερο κατοικημένο μέρος είναι το χωριό Clisson, μέχρη το οποίο, ακόμη και στα μακρύτερά του, πας με τα πόδια. Έστω και αγκομαχώντας!

Η Nantes είναι 20-25 λεπτά οδήγηση μακριά. Το να έχει κλείσει κανείς να μείνει Nantes χωρίς αυτοκίνητο είναι η λιγότερο λογική λύση, δεν έχει νόημα να προνοήσουν για έξτρα λεωφορεία. Δεν ξέρω αν υπήρχαν τις προηγούμενες χρονιές. Νομίζω παίζει να υπήρχαν/ουν λεωφορεία από/ προς τους σταθμούς τραίνων. Σε κάθε περίπτωση, τελευταία νότα παίζει κλασσικά, αυστηρά, κατά τις 2.
Τέλος πάντων αν παίζει θέμα για μία νύχτα μόνο και δεν ψήνεσαι για κανένα λόγο για κάμπινγκ, ψάξου με πατρίδα και αυτοκίνητα μπας και βρεθεί κανείς με χώρο που να γυρνάει nantes…

Ειμαι το μοναδικο άτομο που εκλεισα ξενοδοχειο στην Νάντη και δεν εχω αυτοκίνητο; :-s:-s

http://www.hellfest.fr/infos#5

:smiley:

Αν και διακρίνω μία ασάφεια ως προς τις μεταμεσονύκτιες δυνατότητες. Δεν το διάβασα με λεπτομέρειες όμως.

St3ven μόνος θα είσαι?
Κι εμείς φέτος είμαστε μία παρέα μόνο, οριακά, θεωρητικά δεν θα υπάρχει έξτρα χώρος στο αυτοκίνητο ούτε για το merch…

Για το καμπινγκ διπλα στο φεστιβαλ αναφερεσε στο καμπινγκ του hellfest η υπαρχει και αλλο εξτρα?
Γιατι μπορει να χρειαστω καταλυμα τη Δευτερα.

Kali fasi to car sharing. Euxaristw gia tin idea.

Αυτό του χέλλφεστ λέω

Ποιοι θα πανε? Να κανουμε κανα κονε εκει.

Εγω! Κουοτάρετε να μαζευτουμε ολοι! :smiley:

ετοιμη η ομαδα?πλησιαζουν οι μερες :smiley:

σκατα έτοιμη! δεν εχω κλεισει μεταφορικα (τραινα) απο Ναντη προς Κλισσον για το 3ημερο; Τι λέτε θα μπορεσω να κλεισω εκεινη την στιγμη; Επισης δεν εχω βρει πως θα γυρισω αν δεν υπάρχουν shuttles μετα τις 02:00 τις 2 τελευταιες μέρες!

ρε συ αυτα θελουν οργανωση και ειδηκα για το συγκεκριμενο που ειναι απομονωμενο…
ναντη για κλισσον δεν κλεισεις,μπενεις στο τρενο και πληρωνεις εισιτηριο εκεινη τη στιγμη.παει αυτο.το θεμα σου ειναι αλλο…

Κοιτα, εκτος απο το τραινο που αυτο με ανησυχουσε, δεν με επαιρνε να κανω κατι αλλο για τα Shuttles. Κρατηση δεν μπορω να κάνω για την επιστροφη ουτως ή αλλως! Αρα το πιο λογικο ειναι να παω την πρωτη μερα και να ενημερωθω για το πότε φευγουν, τι ωρες, απο ποιο σημειο του φεστιβαλ και τετοια! Και στην χειροτερη το πρωτο τραινο για Ναντη φευγει στις 5 το πρωι! :wink:

Ετοιμος εγω!
Κλεισαμε το καραβι και το αμαξι! The Brits are comiiiiing!

Στειλτε πμ κανα FB σας να κανουμε γκρουπ.

Πέμπτη-Παρασκευή λέει βροχούλα, όχι που θα :smiley:

Καλά, φέτος ακόμη κι εμείς οι νότιοι θα πάμε προετοιμασμένοι ψυχικά…
Άντε, σε καλό μας και φέτος

το μεγα προβλημα σε αυτα τα φεστ ειναι οτι για καθε ονομα που βλεπεις χανεις 3-4 που ηθελες οπωσδηποτε να δεις. :stuck_out_tongue: εχετε αποφασισει τι θα δειτε και τι θα θυσιασετε??? :roll: