[COLOR=“Purple”]Hey guys! Όπως καταλάβατε είμαι new! Βασικά ψάχνω άτομα για ambient black μπάντα αλλά θα κάνω ένα thread και στην αντίστοιχη κατηγορία! So…if you’re interested stop by!
Thanks!
Areldia[/COLOR]
[COLOR=“Purple”]Hey guys! Όπως καταλάβατε είμαι new! Βασικά ψάχνω άτομα για ambient black μπάντα αλλά θα κάνω ένα thread και στην αντίστοιχη κατηγορία! So…if you’re interested stop by!
Thanks!
Areldia[/COLOR]
Ambient black?:-k Brian eno meets Dark Throne ενα πράγμα? welcome και καλά post…
Welcome:) Αmbient black καλη φαση!Καλη επιτυχια στην ευρεση ατομων!
[COLOR=“Indigo”]Thanks for the replies, guys!!
Brian Eno respect!
Davidian, έχεις ακούσει Empyrium και Arcturus? Συνδυασμός αυτων των δύο είναι η δικιά μου μπάντα! Υπερψαγμένη φάση…χεχε :p[/COLOR]
Nαι ρε τεραστιο respect και στους 2!!..Ωραια ρε καλη φαση!!!
Bryan Eno ρεεεεεεεεεεεεεε…τίσυγκίνηση…Welcome…
or Brian Peter George St John le Baptiste de la Salle Eno! :p:p:p:lol:
Γκρουπαρες και οι 2.ΚΑλως ηρθες και καλη επιτυχια στην αναζητηση μελων
Έτσιιιιιιιιιι! Thankies!
οχι,γιατί ειμαι χαρούμενος ανθρωπος…:D:p
[COLOR=“Indigo”]
Τι σχέση έχει αυτό?? Και εγώ χαρούμενη είμαι αλλά ακούω! Anyways, απλά για να καταλάβεις το style το πα [/COLOR]
Favorite groups/artists
Arcturus[B]Burzum[/B] [B][SIZE="6"]Ophelia?s Dream[/SIZE][/B] Fields Of Nephilim Psicodreamics Wigrid Wehmut Alma Pupura Sun Of The Sleepless Bahaus Lycia Diary Of Dreams [B][SIZE="6"]Dark Sanctuary[/SIZE][/B] Nyktalgia Hypothermia Twilight Sterbend ColdWorld Anti [B]Elysian Blaze[/B] Niflheim Inf
ωπ τωρα ειδα το προφιλ
Ενα μεγαλο μπραβο για τα μουσικα σου γουστα.ΣΟΦΕΣ επιλογες
[COLOR=“Indigo”]
Αααα! Σε ευχαριστώ πάααααααααααρα πολύ!! :oops::D[/COLOR]
Γειαααααα…
[COLOR=“Indigo”]
Γειά to you too! :p[/COLOR]
Αγαπημένα συγκροτήματα/καλλιτέχνες
Arcturus
Burzum
Twilight
[B]Anti[/B]
Marry me!Καλως ηρθες!Απο οτι ειδα εισαι γενικα του depressive/suicidal/black metal.
Μεγαλο σφαλμα αν δεν εχεις ακουσει Wolves In The Throne Room,Ancestral.
Agalloch επισης!
[COLOR=“Indigo”]Λοιπόν μιας και μου κάνεις πρόταση θέλω ηλικία, δουλειά, income και photo! Η αποφασή μου βέβαια θα κριθει απο το income! :p:p
Wolves In The Throne Room και Agalloch δεν έχω ακουσει αλλά θα το κάνω τώρα και Ancestral έχω ακούσει και μου αρέσει much much!
Είμαι τρελη, I know…:p[/COLOR]
Πφφ!Σαν τις αλλες εισαι και εσυ!
Μου κανει εντυπωση που δεν εχεις ακουσει Wolves In The Throne Room και Agalloch παντως.
[COLOR=“Indigo”]Χεχε!
Ε απλά δεν έχει τύχει…σαν ονοματα τους ξέρω αλλά δεν έχω ακούσει…τώρα όμως θα ακούσω μόλις πάω σπίτι!:D[/COLOR]
Τwo hunters και the mantle επειγόντως.
Welcome :). Ας ρίξω κι εγώ την πρότασή μου http://www.myspace.com/mirrorthrone