Hello σε ολους!

Ονομαζομαι Σπυρος και μολις μπηκα σε αυτο το καταπληκτικο (χωρις πλακα!) forum… Ζω (δυστυχως…) στη Κερκυρα και ελπιζω να περασουμε καλα! :slight_smile:

Αφού ακούς Opeth μια χαρά θα τα πάμε.
Καλώς όρισες και καλή χρονιά.:wink:

ελα φιλε μου καλημερα!καλως ορισες!για πες και τι ακους…

οταν λες “ελπιζω να περασουμε καλα!”,ειναι υπονοουμενο?:slight_smile:

Πω ρε wise ανωμαλε μην τρομαζεις τον κοσμο.

Το παιδι ακουει οπεθ αρα ειναι μια χαρα

Καλα τοστ!

Καλως σε βρήκαμε! Αλήθεια πως είναι η ζωή στην Κέρκυρα αυτήν την εποχή?

καλως τον:)

Και ενας SpirosG απο Κερκυρα δεν ηταν?

Θα μου πεις οι μισοι Σπυρακηδες ειναι κει περα…

Anyway, welcome

Welcome,καλα ποστς και καλες γιορτες.:slight_smile:

Το dune είναι τέλειο.

Καταρχην σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα!!! Επισης η ζωη στη Κερκυρα δε περιγραφεται… Μιζερια, παρακμη, μιζερια, παρακμη και παει λεγοντας[-X … Anyway φυσικα και οι Οpeth ειναι θεοι :slight_smile: φιλε rip_noob το Dune ειναι υπεροχο (τωρα διαβαζω το τελευταιο του Frank!) !!! ευχαριστω και παλι!

Welcome:) Καλα ποστς. Ναι. Ειμαστε γαματο φορουμ.:stuck_out_tongue:

Οπ καλώς τον Ατρείδη! :smiley:

Τί χαμπάρια, τί λέει η Ιφιγένεια;

:cold:

geia k egw new eimai edw k… ola wraia einai… eimai apo ena mikro xwrio…oxi k poli mikro vasika.kala einai.legetai sidirokastro.kaneis pou n t xerei??? einai stis serres. anyway, elpizw n t pame kala:wink:

Χαχαχμ, κι εγω σε νησι μενω και σε καταλαβαινω.
Ειδικα αν εισαι στην εφηβεια ειναι απαλευτη κατασταση, μονο το καλοκαιρι ειναι ανεκτα εδω.
Ενηγουεη καλως ηρθες, καλα ποστ, πες κι αλλες αγαπημενες μπαντες.:smiley:

welcome κι από μένα:)

*Faceless_Rania συμφωνω απολυτα! Μονο καλοκαιρι αξιζει… Εσυ πού μενεις? Απο συγκροτηματα? Λοιπον:

Floyd (το αγαπημενο μου!), Zeppelin, Purple, AC/DC, Nevermore, Opeth, My Dying Bride, Metallica, Anathema, Maiden, Paradise Lost, Priest, Sabbath, Rotting Christ, Τρυπες … ktl tkl…:slight_smile:

γεια χαρα νταν

το ονομα σου απο το DUNE ε;

Ναι ρε φυσικα!!! O Λιτο ειναι απο τους καλυτερους χαρακτηρες βιβλιων ever!8) Ζητω ο Arrakis!

Γεια χαρα ,κωστας απο αθηνα