Που τα άκουσες? Εγώ το 1ο από ένα βίντεο youtube που το αποσύρανε…
Το εχει αν ψαξεις στο ιντερνετ για κατεβασμα
THX!!
Πως ήξερα ότι το Raise the Noise θα το γραφε ο Weiki…
ΕΔΙΤ: και το αιμ φρι ο Μάρκους! Μάντης είμαι?
που να κραδαιναν και τιποτα μαγικα σκηπτρα και ραβδια σε βιντεο κλιπς!
Mεχρι στιγμης παλι ο Markus τους βαζει τα γυαλια,το Im Free ξεχωριζει απο τη τριαδα η τουλαχιστον ειναι στο υφος που θελω γω.Βεβαια το πρωτο riff που σκαει ειναι From the Ashes(Gamma Ray)
Γω δεν απογοητευτηκα,αναλογιζομαι οτι τα τα προσφατα σινγκλς των Helloween ειναι για τον πεο(Mrs LoL και As Long As I LoL)και αισιοδοξω for the rest of this shit:p
Mεχρι στιγμης παλι ο Markus τους βαζει τα γυαλια,το Im Free ξεχωριζει απο τη τριαδα η τουλαχιστον ειναι στο υφος που θελω γω
Σωστό, γούστα είναι αυτά! Πχ για μένα αυτό δεν ξεχώρησε θετικά…να μωρέ δεν ξετρελάθηκα…
Το Raise the noise έκοβε πως είναι δουλειά του γουέικι και ακριβώς όπως το περίμενα…
2000–>All over the nations
2003–>The tune
2005–>Get it up
2007–>Can do it
2010–>Raise the noise
Γνωστό στυλάκι…
Το AYM? ποιός το γραψε δεν ξέρω…αλλά για μένα μακράν το καλύτερο σίνγκλ του 21ου αιώνα απο Helloween. Καυλιάρικο κομμάτι, 9/10 ανετα!
Του Ανδρεα πρεπει να ναι
Το riffάκι μου θύμισε Scars on Broadway - World Long Gone. Τελοσπάντων, μάλλον το Raise the Noise μου αρέσει καλύτερα από όλα. Σκάει και η riffara στο 00:20 και γενικά το ψιλογουστάρω το κομμάτι. Το Are You Metal όσο κι αν προσπαθώ να ξεπεράσω τους στίχους δεν μπορώ. Και γενικά στους Helloween ποτέ δε δίνω τρελή βάση στους στίχους. Τέλος το I Am Free καλό αλλά κάτι μου θυμίζει όλη την ώρα, λίγο από εδώ λίγο από εκεί, κάπου το έχω ξανακούσει… Αλλά γενικά σε όλα δε μου αρέσουν τα πληκτράκια και τα εφέ που έχουν βάλει. Πολύ ψευτικούρα. Αυτά.
ΥΓ. Βέβαια, πάω να τα ξανακούσω!
Θυμιζει κι αυτο αλλα τσεκαρε πρωτα 10 seconds αυτου—> http://www.youtube.com/watch?v=2ozGjOGFP94 Mιλαμε για νοτα προς νοτα:p
Ισχυει=/
Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση…[-X:lol:
Ούτως ή άλλως το χω σχολιάσει αρνητικά το συγκεκριμένο εγχείρημα είμαι αντικειμενική!
Εγώ περιμένω πολλά από το δίσκο (τον υπόλοιπο)
Πχ με αθλιούτσικα σινγκλ Mrs God και As Long As I Fall είχαμε δισκάρες όπως Keeper Legacy και Gambling…
are you metal?
ασόβαρα πράγματα.
προφανως αυτο το κομματι θα το εγραψαν σαν “απαντηση” στα οσα ακουσαν για το Unarmed…
δεν εχω διαβασει βεβαια στιχους αλλα επειδη μου εκανε εντυπωση ο manowarιζον:p τιτλος το σκεφτηκα…
τουλαχιστον ας παιξουν στην συναυλια στα καπακια τα are you metal?/falling higher/heavy meta is the law/metal invaders/still we go να γουσταρουμε:D
Εγώ θέλω αυτό!
Με βάση τα σαμπλς στα νεα σονγκ…
01 Enter (Instrumental Parts: Power-Where the Rain Goes-Dr Stein-How Many tears)
02 Where the sinners go
03 Raise the Noise
04 Liar
05 Secret Alibi
06 Pleasure drone
07Who is Mr Madman?
08 The Sage the Fool the Sinner
09 All over the nations
10 Giants
11 Falling higher
12 Silent rain
13 Far n the future
14 Kill it
15 My life for one more day
16 Kings will be kings
17 I want out
Encore:
01 Heaven tell no lies
02 The dark ride
03 Are you metal?
Deliberately Limited Preliminary Prelude Period In Z
01 Mr Torture
02 Wake Up The Mountain
03 Where The Rain Grows
03 Long Live The King
04 Steel Tormentor
05 Handful Of Pain
06 A Tale That Wasnt Right
07 Who is Mr. Madman?
08 Forever And One
09 Victim Of Fate
10 Listen To The Flies
11 My Life One More Day
12 Heaven Tells No Lies
13 Sole Survivor
14 Raise The Noise
15 If I Could Fly
16 The Time Of The Oath
17 Far away
Encore:
01: Final Fortune
02: The Dark Ride
03: Heavy Metal Is The Law
8O
Άλλωστε όλα τα τραγούδια των Helloween είναι γεμάτα φιλοσοφίες και κουλτούρα, ε; :-k
Εγώ πολύ το γούσταρα το κομματάκι πάντως, είναι το χαζό μέταλ που όλοι αγαπήσαμε.
Έχει και το κιτς τα όριά του. Ή τουλάχιστον τα έχει πλέον για μένα.
Να πω εδώ ότι βρήκα ενδιαφέρουσα και χαβαλεδιάρικη την απόπειρα στο Unarmed.
Να συνεχίσουμε ον τοπικ όμως please, υπάρχει και το τοπικ των Helloween.
Σωστά, ξεφύγαμε λιγάκι!
Who’s Mr. Madman
Φαινεται οτι ειναι συνεχεια του “Perfect Gentleman” με την εισαγωγικη μελωδια και το “16 years have passed”
If A Mountain Could Talk
Γουσταρα και με τα 2 ε,βασικα ψιλοενθουσιασμενος αλλα οκ τα πρωτα ακουσματα ειναι αυτα,θα δειξει=p
edit 2:Ειναι ριπαρισμενα απο broadcasting καποιου Βουλγαρικου ραδιοφωνικου σταθμου,προφανως δεν ειναι αυτη η ποιοτητα του ηχου.