Helloween - 7 Sinners

Το πήρα πριν δύο μέρες και το έχω λίωσει, το βρίσκω καλύτερο και από τα keepers :smiley:

Μη τα λες αυτά δημόσια, ξέρω τι σου λέω!
Όντως και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, και προτιμώ να το ακούω από τα 2 πρώτα keeper.
Βέβαια, τα keeper είναι άλλη ιστορία, τέτοιος ειρμός και μαγεία δύσκολα βρίσκεται στις μέρες μας…οφείλουμε να σεβόμαστε πάντα! :smiley:

διακρινω μιαν ειρωνιαν μικρε;

:smiley:

[-X Αλλάξανε οι εποχές [-X

Όχι ρε παιδιά, αμάν δηλαδή να ούμε! Αμέσως! Να μου τη μπείτε!
Απλά όσα χρόνια κι αν περάσουν τα 2 κιπερ θα είναι αυτό που θα θυμούνται όλοι, τα καλύτερα άλμπουμ τους (κατα πολλούς).
Απλά με το καιρό τα πράγματα αλλάζουνε, οπότε το συγκεκριμένο καιρό προτιμώ να ακούω το 7 sinners. Δεν παύω να αγαπάω τα 2 κιπερ, αλλά θα είναι παραμερισμένα μέχρι νεοτέρας…

Δεν στην λέω ρε μην χαλιέσε.
Λογικό να θυμούνται τα Keepers αφού εκεί ήρθε η αναγνώριση. Τώρα αν είναι καλύτερα albums ή όχι είναι υποκειμενικό. Εδώ πιο παλιά όταν ήμουν πιο μικρός είχα γνωρίσει ανθρώπους που θεωρούσαν καλύτερο album το Chameleon. Ξέρεις τότε μου φαινόταν πολύ παράξενο. Σήμερα όμως το βλέπω αλλιώς και καταλαβαίνω γιατι για μερικούς είναι καλύτερο. Το να γυρίσει κάποιος και να πει ότι το 7 σsinners είναι το καλύτερο album δεν θα με παραξενέψει. Ίσα ίσα κιόλας που θα φέρει περισσότερο κόσμο στο πλευρό της αγαπημένης μου μπάντας.
Προσωπικά τώρα στο θέμα 7 sinners έχω να πω ότι για μένα ξεθώριασε με της ακροάσεις. Δυστυχώς θα συμφωνήσω σε αρκετά με τον φίλτατο babytomato πριν αρκετά post…
Προσωπικά μετά απο πάρα πολλές ακροάσεις δεν μου αρέσει ο νέος ήχος. Αρχικά με είχε παραξενέψει και η χρήση των πλήκτρων το οποίο είχα επισημάνει στον κολοκύθα σε μια κουβέντα που είχαμε. Μετά απο πολλές ακροάσεις όμως άρχισε να με ενοχλεί. Μάλλον δεν έχω συνηθήσει να ακούω Helloween με τόσα πλήκτρα. Καλό το νέο album αλλά όχι τόσο όσο λένε τα media. Ίσως το θεώρησαν τόσο καλό γιατί αυτή η στροφή του ήχου παραξένεψε πολλούς γιατί κανένας δεν το περίμενε… Δυστυχώς όσο γρήγορα και να παίξει την μπότα ο Dani δεν μου λέει κάτι εμένα. Δεν υπάρχει αυτή η μελωδία στις συνθέσεις που σε κάνει να κολλάς. Πιστεύω ότι ο Deris τα πήγε περίφημα στο singing part αλλά είναι πραγματικά μόνος του. O κακομοίρης Grosskopf γράφει κομμάτια που θα μπορούσαν άνετα να είναι σε κάποιο Κeepers και φαίνεται πολύ παράταιρος στο όλο feeling του δίσκου. Πιστεύω ότι η μπάντα ακούγεται δεμένη αλλά χάνει στον τομέα συνθέσεων και θα το δείτε μετά απο καιρό αυτό όταν δεν θα υπάρχουν κομμάτια απο τον δίσκο στα live τους.

Και εγω πιστευω οτι οι συνθεσεις τους δεν ειναι και οι πιο εμπνευσμενες. Επισης και εγω θα ηθελα λιγοτερα πληκτρα. Οσο αφορα τα Keepers τα εχουμε πει, δεκτη η καθε γνωμη, γουστα ειναι αυτα, αλλα μου φαινεται αστειο εστω και να τα συγκρινω… Το If A Mountain Could Talk ειναι το κομματι που μου αρεσει περισσοτερο απο ολα με τις μεχρι τωρα ακροασεις.

στο Smile Of the sun καπου στο 3:05 την τσιριδα φορο τιμης κετς στον τεραστιο Ian Gillan την παρατηρησατε;8)