Helloween/Gamma Ray Reloaded [9.03.2013 Athens],[10.03.2013 Salonika]

χαχαχα.καλα οι ονομασιες ειναι οτι νανε.αλλα θα εχει φαση να σκασουνε 5-6 ατομα ετσι.και dr stein ειναι ευκολο παλι.ρομπα γιατρου-περουκα στιλ αινσταιν-στρογγυλα γυαλια-ακουστικα-φως κεφαλης-καμια μεγαλη συριγγα.χαχα.παντος εγω θα κατσω λιγο αργα να δω αναρτισεις απο αλλους στο fb.να δουμε τι παιχτηκε.

προγραμμα σημερινο :πορτες: 18:00h Shadowside: 19:00h
Gamma ray: 19:50h
Helloween: 21:25h εμεις παμε 1 ωρα μπροστα σε σχεση με ισπανια.

setlists!!!

gamma ray

[SPOILER]
Anywhere in the Galaxy
Men, Martians and Machines
The Spirit
Gamma Ray
(Birth Control cover)
Empire of the undead [new song]
Master of confusion [new song]
Empathy
Rise
Future World
(Helloween cover)
To the Metal
Encore:
Send Me a Sign [/SPOILER]

helloween

[SPOILER]Wanna Be God
Nabataea
Eagle Fly Free
Straight Out of Hell
Where the Sinners Go
Waiting For the Thunder
Burning Sun
Drum Solo
Who’s Mr Madman
Live Now!
Hold Me In Your Arms
Falling Higher
Hell Was Made in Heaven
Power
Encore:
Are You Metal?
Dr. Stein
Encore 2:
Medley: Halloween / How many tears / Heavy metal is the law
(with Kai Hansen)
I Want Out
(with Gamma Ray)
[/SPOILER]

[SPOILER]και περιμενα σαν τρελος rebellion-fight-new world order απο gamma ray και i’m alive απο helloween…:([/SPOILER]

GammaRay για τα γούστα μου ψιλοτραγικό setlist αλλά γουστάρω τρελλά…[SPOILER]Men Martians and Machines![/SPOILER]

Helloween τα ίδια αλλά…[SPOILER]Falling Higher ρεεεεεε![/SPOILER]

Γενιικά δε λέω μια χαρά θα είναι αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας για τα setlist.

Μέχρι και το Hold me in your arms μου φαινεται ψιλοχαλια το setlist:?

Τραγικο σετλιστ Gamma Ray, ουτε απεξω.

Μπορει να ειναι η αγαπημενη μου μπαντα, αλλα δεν δινω λεφτα για 2-3 κομματια που θελω να δω λαιβ, ειδικα οταν στις 4 προηγουμενες φορες χορτασα κομματαρες.

[SPOILER]τα 2-3 ειναι τα Men, Martians and Machines - Rise - Empathy
[/SPOILER]

Helloween απλα δεν ενδιαφερομαι, ε και δεν μπορω να περιμενω το medley για να καυλωσω…

Και [SPOILER]Anywhere[/SPOILER] ρε!

Νταξει τι 3 τι 4, you got my point.

Ελπιζω να υπαρξουν αλλαγες.

Kαλα πιο για τον πουτσο σετλιστ καιρο ειχα να δω - και στις δυο μπαντες αναφερομαι

Καλα απαραδεκτοι και οι 2,αν δε γινουν αλλαγες δε με βλεπω να πηγαινω τελικα…Και το περιμενα αρκετα το live αλλα ρε φιλε τα ξανακοιταω και δε πιστευω στα ματια μου…

Δε δινω 33 για το Medley μονο…

Τα 3 πρωτα των Rays, τα 3 τελευταια των Helloween πριν τα encores και το 2ο encore.Τιποτ’αλλο.Απ’τους Helloween καπως ετσι τα περιμενα(αναλογικα και των προηγουμενων φορων δε διεφεραν τοσο πολυ αν κατσουμε και το αναλυσουμε), αλλα οι Rays τα σκατωσαν μετα την αρχη.

Kαλα που δε βαλαν και το Asshole, θα ερχομουν με ενα κουβα σκατα που θα φευγαν ολα στη σκηνη.

Εννοειται οτι περισσοτερο απ’ολα χαιρομαι για [SPOILER]το Falling Higher, ειναι στα κομματια κατηγοριας ‘‘διαμαντια Α Εθνικης’’ που σκουζουμε τοσα χρονια να βαζουν.Τη τελευταια φορα ειχε Steel Tormentor, τωρα αυτο.Ειναι και το καλυτερο του δισκου του μαλλον.[/SPOILER]

Το asshole είναι βασικά πολύ επίκαιρο αν προσέξετε τους στίχους του καθότι το προσαρμόζεις όπως θες. Δεν θα ήταν άσχημα να το παίξουν και να το αφιερώσουμε στους πολιτικούς μας, ταιριάζει!:lol:

Αμα θελω κοινωνικοπολιτικo σχολιασμο Α’ Δημοτικου με σπαστικο ηχητικο υποβαθρο, βαζω και Ραδιο Αρβυλα ξερω γω.Τι γελιο Κιουση, τι ‘‘ριφφς’’ Γκερστνερ.Εχουν κι αλλα κομματια αμα θελουν να περασουν μηνυματα, που το κανουν και πολυ καλυτερα.Το ενα υπαρχει ηδη, χωμενο στο encore medley.Αμα θελουν κι αλλο, ας βαλουν Guardians.

Γιατί ρε guys γιατί τέτοια σετλιστ (και οι δυο);;; :frowning:

Που είναι τα [SPOILER]Ride The Sky, King For A 1000 Years, New World Order, Rebellion In Dreamland, Man On A Mission (προσωπικο αγαπημενο) και όλες οι άλλες κομματάρες;;;;[/SPOILER]

Δε λέω περίμενα χειρότερο από helloween, σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα αλλά…

[SPOILER]falling higher[/SPOILER] είναι για πολλούς απωθημένο!

Τα [SPOILER] Where the sinners are you metal[/SPOILER] τι τα θέλανε; Τουλάχιστον θα έχει [SPOILER]madman[/SPOILER]!

Πολλά από το καινούριο, δε το συνηθίζουν να παίζουν τόσα από νέο άλμπουμ!

Σκέφτομαι σοβαρά αν πάω πλέον…

Καθε τυψη που θα τους χασω πεταξε μακρυα κι ειμαι ετοιμος φορεσω την φτερωτη περικεφαλαια μου αμεριμνος:)

den peirazei mages thessaloniki thn idia mera exei deicide!!pame na gelasoume me benton

Δε λέω, καλό να προμοτάρεις το νέο σου άλμπουμ, αλλά εντάξει δεν είναι και για χόρταση! τα [SPOILER]live now και hold me…[/SPOILER] μπορούν άνετα να λείψουν και στη θέση τους να μπει κάτι σε φάση [SPOILER]kings will be kings, all over the nations, κτλ…[/SPOILER]

Καλό και να τιμήσεις το [SPOILER]7σιννερς[/SPOILER] αλλά τι τα θες τα [SPOILER]ΑΥΜ? και where the sinners go[/SPOILER], ενώ μπορείς να βάλεις κάτι πολύ καλύτερο είτε από αυτό είτε από άλλο άλμπουμ;

Μακάρι σε αυτά τα σημεία να υπάρξουν αλλαγές, σίγουρα μπορούν να βρουν πολύ καλύτερα κομμάτια…Τουλάχιστον κάποια κομμάτια που επέλεξαν μετράνε!