Εννοείται για το medlay των Helloween θα πάω (που μόνο τα κομμάτια του WoJ είναι ικανά να με τραβήξουν στο live).Θυμάμαι τι παρόμοιο είχα νιώσει το 2003 με Starlight, Murderer, How Many Tears . Τουλάχιστον αυτά μπορούσε κάπως να τα πει ο [U]Deris[/U]…
Μόνο όμως που τώρα εύχομαι να τα τραγουδήσει ο Kai να ζήσουμε μαγικές στιγμές…
Εννοείται πως Gamma Ray θα γουστάρουμε λόγω των 2 καινούριων κομματιών και των παλιών, δηλαδή το μισό setlist…
δεν καταλαβαινω γιατι αυτος ο πανικος.στη συνεντευξη ειπαν οτι θα παιξουν 5-6 κομματια απτο νεο δισκο.και καποιο παλιο υλικο μαζι με hansen.και οι gamma ray(hansen) ειπε οτι θα παιξουν οχι τοσο τα γνωστα τραγουδια.αλλα καπως το ειπε,τα κρυφα διαμαντια.καπως ετσι.helloween στο encore 2 θα πεσει τρελο χτυπημα.αυτα ειναι.και μπορει να κανουν και τπτ αλλαγες εκει.και gamma ray σκασιμο με [SPOILER]Anywhere in the Galaxy[/SPOILER]θα θυμηθω το live στο ροδον.μην ξεχναμε οτι αυτα τα live δεν ειναι best of κτλ shows.επετειακα και ετσι.υποστιριζουν νεους δισκους.http://www.youtube.com/watch?v=GoqxhvdAdns
Δηλωνω και εγω απογοητευμενος απο τo setlist των Gamma Ray, τον Helloween ειναι πολυ καλυτερο, αλλα και αυτο θα μπορουσε να ειναι σκαλες ανωτερο.
Οσο αφορα το setlist των Gamma Ray
[SPOILER] Αρχικα θεωρω ανεπιτρεπτο να μην παιζουν κανενα κομματι απο το Land of The Free… Παιζουν 2 καινουρια που δεν θα τα ξερουμε, ας επαιζαν το ενα μονο. Επισης αντι του The Spirit ας εβαζαν καποιο αλλο απο το Sigh No More, το One With The World που ειναι [B][SIZE=“3”]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B], το Changes, το As Time Goes By, το Dream Healer εστω το Rich & Famous. Αντι του Gamma Ray, που αν και μου αρεσει, επισης θα μπορουσαν να βαλουν καποιο καλυτερο απο το Insanity And Genius, π.χ. Last Before The Storm, Tribute To The Past, το ομωνυμο. Παιζουν 3 απο το To the Metal που ειναι ωραια κομματια, αλλα δεν μπορεις να αγνοεις ολους τους αλλους δισκους. Τιποτα απο το Land Of The Free II που δεν μας ειχαν παιξει ουτε την προηγουμενη φορα και εχει κομματαρες μεσα. Μονο το Men, Martians And Machines ηταν ευχαριστη εκπληξη. Αλλα πραγματικα απορω γιατι δεν παιζουν τραγουδια απο τον καλυτερο δισκο τους και γιατι εκτος του Men, Martians And Machines δεν παιζουν και αλλα απο το Somewhere Out In Space. Και το Future World δεν ηταν απαραιτητο, αφου θα παιξουν με τους Helloween στο encore. Αψυχολογητο setlist. Ευχομαι να αλλαξουν καποια κομματια στις επομενες συναυλιες. [/SPOILER]
Για το setlist των Helloween
[SPOILER] Ειναι αρκετα καλο, εχει μεσα το εκπληκτικο Falling Higher, εχει Power που το ηθελα οπωσδηποτε, εχει Who Is Mr. Madman? και Where The Sinners Go, Hell Was Made In Heaven και το encore με Halloween, How Many Tears, Heavy Metal (Is the Law) και I Want Out τα σπαει. Αλλα παιζουν 7 κομματια απο το Straight Out Of Hell που ειναι πολλα. Το Live Now! και το Hold Me in Your Arms ανετα εβγαιναν και εμπαιναν στην θεση τους τοσα αλλα κομματια. Γενικα ομως ειναι πολυ καλυτερο απο των Gamma Ray το setlist και με ικανοποιει ως ενα βαθμο. Με 2-3 αλλαγες θα μπορουσε να ειναι φοβερο. Και επισης γιατι δεν παιζουν στο encore κανα Victim Of Fate να μας πεθανουν? [/SPOILER]
Δε το πα για κακό, απλά δε περίμενα να το τηρήσουν. Εγώ θέλω να πάω όπως και να έχει μιας και τους έχω δει μόλις 1 φορά, ενώ άλλοι είχαν και άλλες ευκαιρίες!
Βασικά ο πανικός ξεκίνησε μάλλον επειδή τα σέτλιστ είναι για τον πούτσο-σόρι κιόλας.
Μην ακούω ότι παίζουν κρυφά διαμάντια οι Gamma Ray.
Σιγά τα τραγούδια που θα παίξουν. [SPOILER]Παίξε Gods of Deliverance, Salvation’s Calling, Abyss of the Void, (ναι) Men, Martians and Machines, Shine On, As Time Goes By, (ναι) The Spirit, Who Do You Think You Are? (για τον χαβαλέ), Heal Me, Insanity & Genius, Armageddon, (ok) Anywhere in the Galaxy, When the World κ.ο.κ.
Δεν είναι πασίγνωστα αλλά είναι κομμάτια.[/SPOILER]
Για τους Helloween τι να πω. Πραγματικά έχω χαρεί πολύ που θα παίξουν [SPOILER]Falling Higher[/SPOILER] αλλά ένα setlist της προκοπής με τραγούδια από Deris era δεν μας κάνουν την χάρη να βγάλουν.
Τελοπάντων εισιτήριο έχω ήδη και εκεί θα είμαι και καλά θα περάσω εννοείται αλλά κουβέντα να γίνεται.
Ενδεικτικό setlist για την πάρτη μου με βάση Deris era, promotion για Straight Out of Hell και αυτά που παίζουν στο κανονικό setlist, χωρίς σειρά. Βάζω και hits και ό,τι να’ναι. Μην μπερδευτεί κανένας, δεν παίζουν αυτά, απλά γράφω τι θα ήταν ένα καλό κατά την γνώμη μου setlist.
[SPOILER][ol]
[li]Where the Rain Grows[/li][li]Power[/li][li]Kings Will Be Kings[/li][li]Falling Higher[/li][li]Midnight Sun[/li][li]Salvation[/li][li]If I Could Fly[/li][li]Hell Was Made in Heaven[/li][li]Occasion Avenue[/li][li]Fallen to Pieces[/li][li]Far in the Future[/li][li]Are You Metal?[/li][li]Nabataea[/li][li]Burning Sun[/li][li]Straight Out of Hell[/li][li]Far From the Stars[/li][li]Dr. Stein[/li][li]Halloween/How Many Tears/Heavy Metal Is the Law[/li][li]I Want Out[/li][/ol][/SPOILER]
[SPOILER]Έβγαλαν who’s mr. madman και εβαλαν steel tormentor. γ*μαει το steel αλλά βγάλτε κάτι από hold me in your arms ή live now! όχι την κομματάρα το madman :([/SPOILER]
Μου χτυπαει ασχημα το .5, το οποιο σχεδον ολοι στο fb θρεντ του σετλιστ στο official group των Helloween ζητανε να αλλαξει.Δε ξερω κανα ατομο που να γουσταρει μ’αυτο το κομματι.Αν αλλαζε αυτο και κατι στο πρωτο ενκορ, το σετ θα γινοταν πολυ καλο, δεδομενου οτι τα καινουρια δε τα αποφευγεις.Μακαρι να κοτσαρουν και αυτο που παιξαν στη κρουαζιερα καποια στιγμη(το χουν προβαρει αρα καποια στιγμη θα το βαλουν), βγαζοντας καμια φολα.
Ε ναι αυτό πρέπει, δε ξέρω αν γουστάρει ή όχι κάποιος, αλλά εντάξει δεν είναι και για χόρταση το κομμάτι, υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές! Και στο 1ο encore παίρνει μια αλλαγή και όλοι ξέρουμε σε ποιο κομμάτι του!