Helloween/Gamma Ray Reloaded [9.03.2013 Athens],[10.03.2013 Salonika]

να δουμε και τι μερσενταιζ θα εχει.παντως στο σαιτ τα εχουν ψιλοακριβα.

κι άλλη αλλαγή στο set …

[SPOILER]Burning Sun έξω I’m Alive μέσα !!!

κάτι γίνεται …[/SPOILER]

για gamma ακόμα δεν ποστάρανε τπτ …

Βασικά δεν γίνεται…Ένα από τα καλύτερα του καινούριου βγάλανε και έχουν μέσα άλλες παπαριές, κατά τη γνώμη μου…

Δεν θα είχα προσωπικά πρόβλημα να παίξουν και όλο το “Straight out of hell”, μου άρεσε πολύ! Καλά χρυσά έιναι τα παλιά αλλά ας ακούσουμε και κανά νεότερο τραγουδάκι! Βέβαια την ευθύνη για αυτή την πόρωση των οπαδών με τα παλιά την έχουνε οι μπάντες!:evil:

Αν βγάλουν και κανένα απ’τα Live Now,Where the sinners go,Hold me in your arms,Are you metal ισως ψηθώ και πάω:(

Σωστός, βιαστική άποψη το άκουσα στον δρόμο ξανά και έρχομαι να αναθεωρήσω, καλύτερα να έβγαζαν ένα από τα [SPOILER]
Live Now! Hold Me in Your Arms [/SPOILER]

πάντως βλέπω ότι ακόμα το παιδεύουν το σετ τους οπότε μπορεί να δούμε τπτ καλύτερο … (π.χ. το καλύτερο κομμάτι του gambling που δεν παίχτηκε και πότε live …)

ή και γενικά κάτι ακόμα από deris era …

Ray δεν βλέπω ακόμα καμιά αλλαγή (λέγε με προσθήκη κι άλλου κομματιού από SOIS :P)
επίσης, μικρό δεν είναι το set τους ???

Αυτό το ‘‘I Wanna Be God’’ εδώ μου κάθεται…Δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτό το κομμάτι…

ε ειναι πολυ μαλακες

πραγματικά όμως… :frowning: ρε βγάλτε [SPOILER]live now! και hold me in your arms…[/SPOILER] σας κράζουμε όλοι… και βάλτε ό,τι θέλετε από master, oath ή better than raw και αν ειναι αναγκαστικό να είναι από τον καινούριο βάλτε [SPOILER]years, far from the stars…[/SPOILER] τι δεν καταλαβαίνετε;; :stuck_out_tongue: επίσης ήθελα σαν τρελός [SPOILER]king for a 1000 years[/SPOILER] αλλά με το πουλί στο χέρι έμεινα. :frowning:

και στη ιταλια το i’m alive μεσα.

Οι Gamma Ray εχουν σταθερο setlist και δεν προκειται να αλλαξει απ’ οτι φαινεται. Η λογικη λεει οτι ισως να το σκεφτηκε ο Kai ως εξης. Ας παιξω καποια skeletons κομματια τωρα που θα πουλησουν ουτως ή αλλως εισιτηρια οι συναυλιες λογω της ολης της φασης με το Hellish Rock Tour II και του χρονου που θα βγαλουν καινουριο δισκο και θα περιοδευουν ως πρωτο ονομα, θα βαλει στο setlist τα επη.

Οσο για το setlist των Helloween

[SPOILER] ξενερωσα που εβγαλαν το Who Is Mr. Madman? και ας εβαλαν την κομματαρα Steel Tormentor. Αυτο βρηκαν να βγαλουν, τα Live Now! και Hold Me In Your Arms επρεπε να βγαλουν ή καποιο αλλο, οχι τον Mr. Madman. Επισης προσθετουν το [B]ΕΠΟΣ[/B] I’m Alive και εκει που πας να χαρεις βλεπεις οτι αφαιρεσαν το καλυτερο κομματι του νεου δισκου… Τι να πω ρε γαμωτο? [/SPOILER]

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=541049442584109&set=o.212176542143778&type=1&theater φοτο απο ισπανια.παγκος μερσανταιζ με μπλουζακια,κερατακια και τα σχετικα.παν τα λεφτα μας χαχαχαχα.

Επιστροφή στο παλίο σετλιστ :stuck_out_tongue: ας ελπίσω ότι αθήνα και θεσσαλονίκη θα ακούσω έστω 2 διαφορετικά κομμάτια…

Ολο κατι μικρο αλλαζουν στο setlist οι Helloween

[SPOILER] Απο τα πιθανα θελω οπωσδηποτε Who Is Mr. Madman?. Επισης ας παιξουν Burning Sun και I’m Alive και ας βγαλουν καποιο απο τα Live Now! και Hold Me In Your Arms. Καλυτερα να βγαλουν και τα 2 και να παιξουν τα 3 που ανεφερα και το Steel Tormentor. Τοτε θα ειναι και γαμω το setlist.[/SPOILER]

ποιος ξερει απο helloween;παιζει να παρουμε καμια υπογραφη μετα το live;

Μετα το live να περιμενεις και λογικα θα τους πετυχεις και αυτους και τους Gamma Ray για υπογραφες και φωτογραφιες.

και αγκαλίτσες με Henjo :oops::ok::naughty:

Ετσι… :wink:

Θα εισαι το Σαββατο, ε?

Helloween/Gamma Ray? 32 ευρώπουλα? Στην πόλη μου?
Ουτε καν το σκέφτεσαι ! Fucking Power Metal Night ! \m/

Ξέρουμε το πρόγραμμα;