19:30 - Doors Open
20:00 ? 20:30 Show time Shadowside 30 Min.
20:50 ? 21:55 Show time Gamma Ray 65 Min.
22:25 ? 00:00 Show time Helloween 95 Min.
Περιμενα οτι θα ηταν περισσοτερη η ωρα των Helloween με τα encore κτλ.
Οπως και να εχει θα περασουμε γαματα, αντε 1 μερα εμεινε. Ευχομαι να ικανοποιησει τις επιθυμιες μου το setlist των Helloween.
εχω καιρο να φυγω με λεωφορειο απ’το fuzz, ξερει κανεις αν περναει τπτ προς κεντρο εκεινη την ωρα? γιατι λογικα ηλεκτρικο δεν προλαβαινουμε…
Διαβασα τα setlist και ευτυχως που δε θα παω τελικα…Ιδιως gamma ray σκετη απογοητευση
thanks, αυτο πρεπει να ειχα παρει την τελευταια φορα (ufo 2010) αλλα εχει τελευταιο δρομολογιο στις 12… δεν το γλυτωνω το ποδαρατο…
ναι γενικά κοίταζα και το site τους και έχουν 2-3 ωραία μπλουζάκια (πέρα από αυτά με το εξώφυλλο του album)
π.χ. http://shop.helloween.org/tour-shirt-pirate
http://shop.helloween.org/tour-shirt-gasmask
http://shop.helloween.org/tour-shirt-pumpkins
ειδικά το last με ψήνει αρκετά καφέ και ψαρωτική κολοκύθα στην μέση …
να δω και τιμές αν και το 25αρι δεν το γλυτώνω … :roll:
yep δεν χάνονται αυτά !!
αλλά για μετά δεν, βαριέμαι να περιμένω (και γενικά βαριέμαι τον τελευταίο καιρό)
παιδες, Fuzz τελικα ???
…ναι:):!:
θενξ. καλυτερα, αυτα τα γηπεδα ξιφασκιας πυγμαχιας και πεστροφας δεν τα μπορω
χαιρετηστε ε
Κατά τις 9 θα αρχίσουν οι Gamma Ray??
20:50 βγαινουν οι Gamma Ray. Σε λιγο θα ξεκινησω και εγω. Καλα να περασουμε στο σημερινο power metal party.
αυτό ακριβώς !!!
PARTY !!!
καλά να περάσουμε !!! τα λέμε εκεί !!!8)8)
Ας πληροφορήσει κάποιος τον κύριο Deris πως όταν λέει battle η μια πλευρά με την άλλη εδώ στον απολίτιστο νότο καταλαβαίνουμε μόνο από ξύλο … :lol::lol::lol::lol:
εύκολο το ποιο επικό σημείο του live
Κατά τα άλλα how many tears και heavy metal is the law ήταν ταυτόχρονα το καλύτερο και το χειρότερο σημείο του live … δηλ. πάνω που έχεις πωρωθεί με τη κοματάρα στην κόβει και σου βάζει κάτι άλλο … arrrgggg σπάσιμο … :(
κατά τα άλλα και οι 2 μπάντες πολύ καλές ο kai λίγο κρυωμένος και φάνηκε και στην απόδοση, το setlist σχεδόν τα γνωστά (με τις όποιες ενστάσεις), ΑΛΛΑ το γνωστό κέφι και πάρτι που έχουν πάντα στα live τους και γουστάρουμε όλοι !!!
Άντε και στα επόμενα 8)8)8)
…μόλις γύρισα…μπορεί να έβηξα τα πνευμόνια μου, αλλά το καταυχαριστίθηκα…οι Gammaray καλοί όσο έπαιξαν, θα μπορούσαν κανά τέταρτο ακόμα, και ο Κάη παρά ότι ήταν κιαυτός κρυωμένος, ήταν υπέροχος…Helloween, υπέροχοι, απολαυστικοί, [SPOILER]με έξι τραγούδια απ’τον νέο δίσκο, και καλά έκαναν…γιατί τον έβγαλαν άλλωστε[/SPOILER]…και στο τέλος τα τελευταία τραγούδια με Κάη μαζί, ήταν σκέτη καύλα
…Shadowside…τραγούδι με το τραγούδι γινόντουσαν καλύτεροι, και δίκαια πήραν το χειροκρότημα
…άντε και Hellish Tour III
:):!:
Μετρια πραματα, σιγουρα η χειροτερη φορα που εχω δει Helloween(και για Gamma Ray το ιδιο και ηταν η 4η και 5η αντιστοιχα).Ακομα και το encore μου φανηκε πολυ πιο αντενατελειωνουμε και τυπικο απ’το 2007 και γενικα Kai υποτονικος.Μ’αρεσε που ο Andi ειπε ωραια το Falling Higher(βεβαια λογω τυπικου Fuzz ηχου οι κιθαρες της αρχης μισοθαφτηκαν κλασσικα).Ντραμ σολο καθε φορα και πιο κακο, δε σχολιαζω τα του καινουριου δισκου, ανυπαρξια.Δεν ηταν τοσο ασχημα οσο τα περιγραφω, για πολλους καθε αλλο ισως, αλλα προσωπικα δε μου πολυσηκωθηκε σημερα.
Να ναι καλα τα σερφαρισματα του nir που μου φτιαχναν καθε τοσο το κεφι.
Καλα περάσαμε αλλα δεν νομίζω να το θυμόμαστε για πολυ καιρο το live.
Οι rays καλοί παρόλο που ο Hansen δεν ηταν στα καλύτερα του (λόγω υγείας). Το setlist αν και το ξέραμε δεν σκίσαμε και τα ρούχα μας (εδω ειναι ελλαντα και αν δεν ακούσουμε για νιοστη φορά το ride the sky μας πιάνει κάτι)
Οι Helloween σαν απόδοση πολυ καλοί και δεμένοι με τον sascha να βγαίνει πιο μπροστά. O Deris κρατάει τους helloween στην πλάτη του (φοβερός frontman,χαλαρά ρίχνει στα αυτιά στον kiske σαν performer). Μονη ένσταση το σετλιστ το οποίο παρά έδωσε έμφαση στο straight και φυσικά το medley με Hansen. Καλύτερα να παίζανε ολόκληρο το Halloween ή το tears. Έτσι όπως το παίξανε μας άφησαν τρεις φορές με το πουλί στο χέρι.
Τέλος για τον ήχο, κλασικός fuzz, μέτριος και στα γρήγορα βαβουριαζε (εκει που καθομουν, στο δεξί μπαρ)
να και μια φορα που ολα πηγαν ρολοι στη διοργανωση.καλος ηχος παντος.ξεξια που ειμουνα μπροστα απο weikath.Deris δεν περιμενα τοσο καλη αποδοση.μπραβο.γενικος ηταν ενα πολυ καλο λαιβ.αριστοι επαγγελματιες ολοι τους.θα εχουμε να λεμε στο μελλον,οτι ειδαμε helloween με hansen.αν και τα πετσοκοψαν τα κομματια που ειπαν.
χ0α0χα0 αυτό σκεφτόμουν κι εγώ … σαν να πας να τελειώσεις και να μην σ αφήνει … :lol::p:p
αν και άνετα θα προτιμούσα ολόκληρα tears και law παρά το halloween