Helloween/Gamma Ray Reloaded [9.03.2013 Athens],[10.03.2013 Salonika]

Πήγα με την προδιάθεση ότι πιο πολύ αγγαρεία κάνω αλλά τελικά οι πούστηδες πάλι με κάνανε να περάσω καλά. Ναι μέτριο setlist, ναι η φωνή του Deris δεν ήταν και στα καλύτερα επίπεδα αλλά ρε γαμώτο τους χαίρεσαι πάνω στη σκηνή. Το έχουν ρε παιδί μου πως να το κάνουμε.

Weikath από μόνος του ένα show. “Ξινίλα”, “αηδία” και γκριμάτσες σε όλο το live! Psycho κανονικός!

Gamma Ray οκ προσπάθησαν αλλά… δε ξέρω. Νομίζω η χειρότερη φορά που τους έχω δει χωρίς να σημαίνει ότι δεν πέρασα καλά! Οκ τον Hansen βλέπεις στη σκηνή όχι κανέναν τυχαίο.

πράσινο κολάν…

Ε ναι μωρη τρελα, Ασταλντο! :lol::lol:

Ρε δεν ειπα οτι δεν πέρασα καλά ή οτι δεν ειχε κέφι, απλα ανάφερα την μετριοτητα του λάηβ!

στο λάηβ δεν ήρθα, απλά διάβασα το θρεντ

μιλάμε για το midnight sun? αλήθεια δεν αρέσει σε κανέναν το τραγούδι? :-s
εμένα προσωπικά με τρελαίνει :stuck_out_tongue:

επίσης, από φώτος που είδα, ο χάνσεν άρχισε να γίνεται όλιβα σιγά σιγά? :frowning:

Το νουμερο 5 στο σετλιστ εννοω που συνηθως ειναι το Where the Sinners Go.Το Midnight Sun πως σου ρθε:p (κομματαρα!)

Εγώ αυτό που πρόσεξα είναι ότι μόλις παιζόταν κάποιο κομμάτι από τα Keepers (είτε από Gamma Ray είτε από Helloween) έτριζε όλο το fuzz… Παραξενεύτηκα αρκετά από τους γύρω μου που έβγαλαν τα λαρύγγια τους στο Are you metal? και δεν τραγούδησαν στίχο στα How many Tears και Heavy metal (is the law) εκτός από το sing along και ένιωσα άβολα όταν ήμουν ο μόνος που φώναζε fight στο τελευταίο κομμάτι σε κάθε κόψιμο.

Σχετικά με τα setlist ευχαριστήθηκα κομμάτια των Gamma Ray που δεν είχα ποτέ ξανακούσει σε τόσα live που τους έχω δει + τα δύο καινούρια να ακούγονται σαφώς καλύτερα στο ep (15 ευρώ οι κλέφτες ενώ στο amazon 7).

Για τους Helloween μπορώ να πω ότι ακούγονται καλύτερα τα κομμάτια live απ’ ότι στο cd που το θεωρώ μέτριο για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ο Deris ήταν η ψυχή της εμφάνισης τους και performer που μπορεί να σηκώσει το κοινό ακόμα και σε κομμάτια που είναι τελείως αδιάφορα (για μένα). Σίγουρα κρίνοντας τον στα κομμάτια που έχει τραγουδήσει και στα album τα είχε φέρει όλα ένα σκαλί πάνω… Σχετικά με το setlist δεν βρίσκω λόγω για κλάματα αφού οι μεν περιοδεύουν το Skeletons & Majesties και οι δε έχουν την μεγαλύτερη επιτυχία που είχαν μέχρι στιγμής με το καινούριο album τους (σύμφωνα με τους ίδιους και με τα charts). Άρα δεν βρίσκω λόγω να μην παίζουν και 7 κομμάτια από το καινούριο τους. Εγώ πάντως παρακάλαγα να παίξουν το I’m Alive από μέσα μου αντί του Who is Mr. Madman? όπως και θα υπήρχαν άλλοι που θα παρακάλαγαν το αντίθετο…

Άσχετο με το live αλλά για μένα Hansen>Deris σε όλα τα σημεία.

ακυρωθηκε λεει το λαιβ στην τουρκια.αρρωστησε ο Deris.καλα τι του εδωσαν να φαει.χαχα.παλι καψονι στους γειτονες.μετα τους kreator.τωρα οι helloween.

4 ποστ πάνω από το δικό σου είχε ένα setlist και χωρίς να το προσέξω, νόμιζα ότι είναι αυτό που παίζουν, αλλά ήταν απλά η wishlist του ποστερ.

έχω χαζέψει τελείως :lol:

:lol: Θα μας καταραστουν… Και εβλεπα πριν καιρο το dvd Live On 3 Continents των Helloween και στις συνεντευξεις στο 2ο δισκακι ο Deris ελεγε για το φοβο του μην αρρωστησει ή κολλησει καμια ιωση απο κανεναν φαν… Λετε κανας Σαλονικιος να τον εστειλε?

Υ.Γ. Ποσο εμβληματικη μορφη ο Kai ρε πουστη μου, ποσο? Και πλεον εχω πενα του οπως και του Schlachter.

• Φανήκαμε τυχεροί τελικά που τους απολαύσαμε
  • Καλά ούτε ένα πανό δεν μπόρεσαν να βάλουν απο πίσω οι του Principal
  • Το καλύτερο τραγούδι από τον νέο δίσκο το άφησαν έξω !!
  • Πριν 2 χρόνια είχε παραπάνω ένταση και παλμό η αρένα και γενικά το Principal

Και δε παίξαν και το falling higher! Το κέρατο τους!

Αλλά τους αγαπάμε!!!

Μέχρι και στο αδιάφορο Live now μας κάνανε να γουστάρουμε!

και μενα μου εκανε εντυπωση που δεν επαιξαν burning sun…

Το οποιο οποιον και να ρωτησεις το εχει στανταρ μεσα στα 2, αντε 3 καλυτερα του δισκου. Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το αφησαν απ’εξω απο την στιγμη που επαιξαν τοσα καινουρια?

ισως εχει προβλημα ο Andi να το λεει…φωνητικα εννοω.

η μονη εξηγηση που σκεφτομαι…

Αποκλειεται, δεν μπορει να πει το Burning Sun και μπορει το I’m Alive και το Eagle Fly Free ξερω 'γω?