Helloween/Gamma Ray Reloaded [9.03.2013 Athens],[10.03.2013 Salonika]

off topic and fanboy mode on

κοιτα.τεχνικα ο zimmerman ειναι καλυτερος απο τον nach.
στο γουστο μου ομως και στην χημεια που εβγαζαν προτιμω nach.
το ιδιο ισχυει και για τον dirk και richter.
ο richter ειναι τρομερος κιθαριστας απλα πολυ 70s για το γουστο μου και για τους ray.
ενω ο dirk στην κιθαρα εβγαζε μια motorhead-ιλα ,ενα ποιο raw στυλ που τους ανεβαζε επιπεδο τους ray.και σαν συνθετης βεβαια ΟΤΑΝ γραφει ειναι αψογος.
το θεμα ειναι οτι δεν γραφει συχνα…

τους ray τους γνωρισα με το insanity με ραλφ που ειναι ο ποιο πολυπλευρος και πολυποικιλος δισκος τους.σε αλλους αρεσει αυτο σε αλλους οχι.
εγω τον λατρευω!
αλλα η ζημια με το λαντ δεν την εχω παθει με πολλους δισκους.
το somewhere που ακολουθησε δεν με χαλασε πουθενα απλα λιγο ποιο μικρη διαρκεια να ειχε.το διαστημο κονσεπτ ηταν ΚΡΑ επιροη απο iron savior και στην αρχη ηταν μια χαρα,μετα το βαρεθηκα να πω την αληθεια.

off topic and fanboy mode off

Συμφωνώ σε όλα, πολύ σωστός. Βέβαια και ο Kai είχε πάντα 70s επιρροές ειδικά από Uriah Heep, όμως με τον Richter του έδωσε και κατάλαβε. Οι Iron Savior για παράδειγμα είχαν πολύ πιο σύγχρονο ήχο σε σχέση με το SOIS.

thanks!
εχω κανει διατριβη πανω στον Hansen!ΛΟΛ
ο Και ειναι καμμενος με 70ς (priest,heep) αλλα ειχε και το touch τις σπιντοθρασιλας παντα.
ναι iron savior τα πρωτα τα σπανε και ειδικα το πρωτο λογω εποχης και συναισθηματικου δεσιματος το ακουω πολυ συχνα.

by the way το avatar σου τα σπαει.
αυτη την στιγμη εχω το ιδιο στο facebook!
paradise lost fanboy ALARM ON! :slight_smile:

Χεχε ευχαριστώ αλλά και το δικό σου δεν πάει πίσω!

Faliro Sports Pavillion -‐Tae Kwon Do

ωχ…αυτα ειναι κακα νεα.Ο,τι εχει λιγο ντιστορσιον παραπανω εκει μπουκωνει στανταρ.Ο,τι ειναι μεταλ ακομα πιο στανταρ.Μονο για Idol θυμαμαι καλα λογια για ηχο εκει,Rocking Athens και Ejekt ηταν μετριοκακος.Ξενερωσα.

που το έμαθες για tae kwon do; ούτε στο οφφισιαλ σαιτ των helloween δεν εχει ανρτηθεί ο χώρος για αθήνα…

στο site των Gamma Ray ομως το εχει. Θεσσαλονικη Principal.

Και εκέι να παραμείνει! :smiley:

ειμαι 99% σιγουρος οτι και τη προηγουμενη φορα στων Rays το site ειχε αναρτηθει πρωτα το venue για καποιο λογο.Οπως και να χει,ζκατα.

Ελα δες τους θεσσαλονικη ρε κολοκυθοκεφτε.

βασικα αυτο σκεφτομαι ρε,σοβαρα.Κατσε να βγουν σετλιστς και τιμες και βλεπουμε.

στους zz top παντως απ’οσο θυμαμαι μια χαρα ηταν ο ηχος… δεν ειχα και μεγαλη εμπειρια απο συναυλιες τοτε βεβαια αλλα δεν θυμαμαι παραπονα…

επισης ποσο κοσμο περιμενουν οτι θα μαζεψει? εκει χωραει 10000+…

λογικα αναλογα τα εισητηρια.παιζει να ανοιξουν και τις κερκιδες.η θα ειναι μονο αρενα οπως στους prodigy.

ουυυμ ρε σεις εκεί χωράει κάνα 10 χιλιάρικα κόσμο … 8O
μπάλα θα παίζουμε ???

άσε που όσο ποιο άδειο τόσο χειρότερα θα είναι με τις ανακλάσεις του ήχου … :-k:-k

Προβληματισμός, [U]ΜΟΝΟ για τον ήχο [/U](εκεί ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ)…

Όσο για την…[B]πολύ άπλα χώρου[/B], [I]τι πρόβλημα έχεις[/I]; Εαν δεν γίνει τίγκα, ακόμα καλύτερα:

-[B]WALL OF DEATH[/B]

-[B]MOSH CIRCLE[/B]
:stuck_out_tongue:

λίγο το’χεις;; Θα [B]γίνει μακελειό ούτως ή άλλως[/B]… :wink:

Wall of Death ?? Mosh Circle ?? ποιους θα δεις αγαπητε ? τους Exodus η τους DRI ?? αγνο χεντμπανκη μονο, δεν ξερω, μου φαινεται γελοιο να παιζουν eagle fly free και να παιζει moshpit απο κατω…

εμμ προφανώς και είναι γελοίο :stuck_out_tongue:

Εδώ υπάρχει κόσμος που λέει:“Αξίζει η συναυλία;Θα πέσει ξύλο ή τζάμπα θα έρθω;”

εκεί απλά γελάμε…
ΑΓΝΟ POWER ΡΕΕ!! :stuck_out_tongue:

Ποιος είναι διοργανωτής; Ας αλλάξει ημερομηνία η Αθήνα με τη Θεσσαλονική γιατί θα χάσει όσους πάνε στο Up the hammers που φυσικά δεν χάνεται!