ολη την ωρα αυτο κανω…:roll: κ σιγα μην τον δικαιολογουμε γιαυτον τον λογο…δεκαδες μουσικοι το ιδιο πραγμα κανουν…#-o
@ripper: αν ηθελα να γαμησω την συζητηση θα μπορουσα να το κανω κ μονος μ χωρις το ‘εκπληκτικο’ post σου…:roll:
ολη την ωρα αυτο κανω…:roll: κ σιγα μην τον δικαιολογουμε γιαυτον τον λογο…δεκαδες μουσικοι το ιδιο πραγμα κανουν…#-o
@ripper: αν ηθελα να γαμησω την συζητηση θα μπορουσα να το κανω κ μονος μ χωρις το ‘εκπληκτικο’ post σου…:roll:
Mην αρπάζεστε για μαλακίες, αν κάποιος έβρισε τον Hansen ή ο άλλος των Deris. Πατέρας σας είναι; Ή έστω τσακωθείτε για την μουσική τους όχι να β΄ριζεστε σε προσωπικό επίπεδο. Σε λίγο θα κανονίσουμε και ξυλίκι στο live Deris vs hansen
ρε συ κανε μια αιτηση στους Gamma που ξες…:-k …
καλα κοροιδευε εσυ…παντως ο cynic εχει δικιο…δν υπαρχει λογος να το τραβηξουμε αλλο…δν συμφωνουμε αυτο ειναι ολο…προβλημα μας…
Καλησπέρα σας. Πλησιάζοντας η μέρα της συναυλίας έχει ακούσει κάποιος ποιο θα είναι το opening act για Θεσσαλονίκη;
http://www.metalsymphony.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2836
Σε αυτό το link ο Kai Hansen μιλάει για το νέο Gamma Ray album, για την κοινή περιοδεία με τους Helloween, για ενδεχόμενο reunion κ.τ.λ.
Τα ερωτήματα που μας βασανίζουν είναι δυο:
[B]
Eπειδή η συνέντευξη είναι σχετικά παλιά, δεν είναι ξεκάθαρη η απάντηση, αλλά επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει jamming part με τους Ηelloween! 8)
2) Θα γίνει reunion;
Αναφέρει ότι όπως είναι τα πράγματα τώρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι τέτοιο!
Ο καθένας είναι ευχαριστημένος με την μπάντα του!
Αλλά, αν επρόκειτο για ένα tour reunion με τον Michael Kiske για αναβίωση της εποχής των Keepers, τότε πολύ ευχαρίστως θα το έκανε! :band:
Αλλά, πρέπει να δεχτεί ο Κiske πρώτα… :-s
δηλ. φέξε μαϊ μου και γλίστρησα … #-o #-o #-o #-o #-o
Πολυ θαθελα να το δω το reunion . Τα τρια πρωτα τα Helloween ειναι τα αγαπημενα μου με διαφορα .
κατι ασχετο . Θα πας στη συνελευση σημερα ?
τοσα και τοσα εχουμε δει μητσο… δε θα με ξαφνιασει καθολου αν γινει κι αυτο…
Στην συνέντευξη που έδωσε o Deris στο rocking.gr απαντάει σε όλα αυτά!!!
Nαι, αλλά…
Στο rocking μίλησε ο Andi Deris.
Eδώ μιλάει η άλλη πλευρά, ο Kai Hansen!
Κανένας από τους δυο, δεν απαντάει καθαρά πόση ώρα / πόσα τραγούδια θα παίξουν στο κοινό jam! :roll:
O Deris λέει απλά ότι κάνανε πρόταση στον Kiske για να συμμετάσχει στο “Legacy”. Και στην περιοδεία αυτού.
Δεν αναφέρει κάτι για reunion… [-X κάτι που είναι πολύ λογικό βεβαίως γιατί δεν τον συμφέρει…
Ο άμεσα εμπλεκόμενος με το reunion, ή έστω το reunion tour, είναι ο Kai και η δική του άποψη ότι θα ήθελε να κάνει tour αν συμμετάσχει και ο Kiske είναι κάτι που αναφέρεται πρώτη φορά τόσο καθαρά!
Κακως τσακωνεστε κυριοι.Εδω θα δουμε 2 φοβερες μπαντες αγαπημενες του Ελληνικου κοινου και ακομα θα μαλωνουμε αν ο Kai ειναι καλυτερος του Deris η του Kiske.
Προσωπικα παντως θελω να δω και τις 2 μπαντες.Μου αρεσε πολυ το αλμπουμ των Helloween με ψιλοαπογοητευσε των Gamma Ray αλλα δεν πειραζει.Δεν θα ηθελα κανενα reunion καθοτι αυτο θα σημαινε αμεσα και τη διαλυση των GAmma RAy’s.
Οσον αφορα τον KIske το παλληκαρι ΔΕΝ γουσταρει να παιζει μεταλ.ΠΟΤΕ ΤΟΥΥΥΥΥ!!!Και αμα κανει reunion στανταρ για τα φραγκα θα ειναι.1000%.Αφηστε να υπαρχουν 2 αψογες μπαντεσ καλυτερα παρα μια και να τουσ βριζουμε για φραγκοφονιαδες κτλ.
Προςωπικα το μονο που θα κανω ειναι να περασω το καλυτερο δυνατον.Να ευχαριστηθω ενα ιστορικο λαιβ (σιγα μη βλεπαμε τετοια περοδεια 10-15 χρονια πριν) και να θυμηθω τα παλια μου με το κοινο τζαμαρισμα.
Σήμερα πήρα εισιτήριο για Θεσσαλονίκη 8) 8) 8) 8)
μπουγατσάδες ετοιμαστείτε σας έρχομαι !!!
Τι νουμερο εχει το εισιτηριο???
παίδες δεν κάνουμε μια λίστα με το ποιοι θα πάνε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ???
ξεκινάω:
Αθήνα:
Guardian_of_the_blind
Θεσσαλονίκη:
Guardian_of_the_blind
όποιος είναι ας συμπληρώσει …
152 και 153, αλλά τα πήρα από Αθήνα …
βαλε με μεσα με τρελαααααααααααα!!κ αθηνα κ θεσσ!
Ειμαι μεσα για θεσσ. keeper21 τι νουμερο εισητηριο εχεις?
επειδή δεν θα είμαι συνέχει online όποιος είναι ασ συμπληρώνει το όνομα του στην αντίστοιχη λίστα …
Στην Θεσσαλονίκη:wink: …Αύριο πέρνω και εισητήριο
κι’εγω για Αθηνα.