ego thelo na do tous gamma ray opos kai na xei
Συμφωνώ και επαυξάνω. Το υλικό του δίσκου προσφέρεται για live. Την πρώτη φορά που τους είδα το 98 ήταν στην περιοδεία για το Better και είχαν παίξει αρκετά κομμάτια. Δυστηχώς το 2006 δεν έπαιξαν τίποτα. Γενικά πάντως είναι αρκετά υποτιμημένος δίσκος.
H προπωληση πως παει ?(για θεσσαλονικη)
Από το καινούριο ελπίζω να μην παίξουν πολλά γιατί είναι πατάτα. Όσο για Gamma Ray λογικά θα στηριχθούν στο Λαντ Οφ Δε Φρι. Και ελπίζω όχι πολλά από τα 3 τελευταία…
Πατάτα δε λες τίποτα… Πατατάρα… Λογικά θα παίξουν το πρώτο κομάτι με το οποιο θα μπούν και 1-2 ακόμα.
enas minas akoma kai meta 8a ta spasoume ola!sas parakalw re helloween,peite to light the universe
σωστος ο παικτης!
Λογικά θα παίξουν 5-7 όπως παίζουν πάντα από τον δίσκο που προωθούν
πατατες ειστε εσεις!!! ακους εκει νεος δισκος πατατα…:lol: ο δισκος μαμει τα παντα!
αντε ενας μηνας μενει για το ιστορικο αυτο live…8)
King for a 1000 years,Eagle Fly Free,Sole Survivor,Midnight Sun,power,Before the War,the time of the oath,Kings Will Be Kings,a million to one,departed,if i could fly,we damn the night,back against the wall,Final Fortune,Dreambound
3-4 απο αυτα ρε Andi και ειμαι οκ:D μονο μη πιασεις κανα tale σε παρακαλω:-s …α και τα υπολοιπα Kiske era αστα στον Kai(οσα πει),νταξ αγορινα μου?:roll: Και θα φυγουμε ολοι ευχαριστημενοι…
αντε λιγοτερο απο ενας μηνας εμεινε…(εμαθε κανεις ποσους χωραει το κτηριο στο Μειζωνος?)
τι να κλασει ο Kai…αυτος χειροτερα τα βγαζει…:roll: #-o
@helloweenakias:
Παρατηρώ εδώ και καιρό, μια εμπάθεια και μια προκατάληψη εναντίον του Kai Ηansen από το άτομο σου… :thumbdown:
Έχεις πεί πολλές “χοντράδες” με μια εκνευριστική ελαφρότητα και το ύφος σου στάζει ειρωνία για ένα άτομο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχεις στο avatar σου! :-k
Κρίμα και το nickname σου… [-X
Θα επανέρθω για πολύ περισσότερη ανάλυση…
Kourou ετοιμάσου, θα πέσει πάλι το site.
Ξερεις τυχαινει να τα χει γραψει τα songs απο τη Kiske era οποτε τουλαχιστον θα τα πει σωστα χωρις να τα αλλοιωνει…o Derris για παραδειγμα το i want out(που το χω ακουσει να το λεει πολλες φορες)το ξεγαμαει και γενικα οταν παει να φερει τα παλια songs στο στυλ του γελαει και το παρδαλο κατσικι…(εκτος απο το Eagle fly free που εκει τη παλευει).Εγω λεω ας πει της δικης του περιοδου(απειρα εχει να διαλεξει) κι ας τα αποφυγει τα παλια,τα χει “τιμησει” δεοντως κι επανειλημενα,δε χρειαζεται παλι…
Pragmatika ta skotwnei. H’ mallon ta skatwnei. Akoma kai stin kalyterh tou vradya mou tin dinoun.
+10000!πες τα ρε αρχηγε!τον ακουω συνεχεια να τα χωνει ανελεητα κ να πεταει αστειακια!δεν ειναι κ οτι πιο σωστο ετσι…ειπε τη γνωμη του 1,2,3 φτανει!!βαρεθηκα να ακουω ποσο κλεφτης ειναι ο ΚΑΙ κ ποσο τελοιοι ειναι οι σημερινοι Helloween!κ παρολο που συμφωνω σε αρκετα που λεει ο τροπος που το κανει ειναι κουραστικος!χωρις παρεξηγηση helloweenakia ετσι…
χαχα!:lol: εγω τα προκαλεσα ολα αυτα??#-o ειλικρινα εχω μεινει εκπληκτος…
λοιπον παιδες…ακουστε…
δικαιωμα μου ειναι να λεω χοντραδες για τον hansen απο τη στιγμη που εσεις λετε χοντραδες για τον deris…κ μαλιστα χειροτερες απο αυτες που λεω εγω για τον hansen…
ο deris μπορει να μην ειναι τοσο καλος στα live αλλα τουλαχιστον ειναι τιμιος μουσικος κ δν κατακλεβει κοσμο κ κοσμακη οπως ο hansen που επαναλαμβανω υποτιμα τη νοημοσυνη σας με αυτα που κανει…
επισης σχετικα με το avatar m: εκει ο hansen ηταν πολυ διαφορετικος απο,τι ειναι τωρα…ηταν αυτο που λεω ‘τιμιος’ …κ γιαυτο το λογο επιβραβευτηκε η προσπαθεια του γιαυτο κ εγινε μεγαλο ονομα…
κ pumpkin πιστεψε με ο hansen live ειναι πολυ χειροτερος…εμενα τουλαχιστον δν μαρεσει…θα τον δουμε βεβαια κ τον νοεμβρη…
Σε λιγο θα μας πεις οτι ο Derris ειναι ο ρομπεν των δασων . Εκτος απο τιμιος ξέρεις αλλες λέξεις ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[QUOTE=helloweenakias;231973…
κ pumpkin πιστεψε με ο hansen live ειναι πολυ χειροτερος [/QUOTE]
εχεις δοκιμασει να παιξεις κιθαρα και να τραγουδησεις μαζι?:roll: