Helloween-Gamma Ray tour confirmed

Μπορει να τους παρει τηλ και θα του πουνε τι νακανει και θα του τα στειλουν ταχυδρομικως.

off topic: Ti sou ekane re Angmar o Bluezlick kai evales ayto to avatar???:stuck_out_tongue:

Οχι.Ειχα ρωτησει και γω περσυ για το live των Lake of Tears στη Θεσσαλονικη και μου ειπαν πως δεν μπορω να παρω απο δω οποτε μου εβγαλε μια φιλη απο Θεσσαλονικη. Τωρα αν μπορουν να σε βοηθησουν με αλλο τροπο δεν ξερω…

Ειχε προειδοποιησει ρε οτι θα το κανει!:stuck_out_tongue:

ειναι χιππης! αυτο και μονο αρκει!

:lol: :lol:

Αφου γουσταρει PanterA k Down τοτε ειναι γαμω τα παιδια!!!:smiley: :stuck_out_tongue: :lol:

Πιθανότατα θα παρευρεθώ!

κ με τι θα παμε ως εκει; ξερει κανεις αν εχει σταση ο ηλεκτρικος εκει κοντα;

thx :wink: :wink: :wink: :wink:

Αν το πιθανο σετλιστ περιεχει πανω κατω: Mr.Torture, If I Could Fly, Dr Stein, Eagle Fly Free, Rise and Fall, A Little Time, κανα τραγουδι απο Master of the Rings και καμια 6αρια τραγουδια ακομα απο τα ιδια αλμπυμ τοτε θα μαι εκει! :stuck_out_tongue:

Πολλα τα λεφτα ομως…

I want out απο Ηammerfall Kai Hansen kai Udo 8)

Για AXXIS άκουσε κανείς τίποτα?

Οι Axxis δν θα παιξουν στην Ελλαδα…ειναι για τις αλλες χωρες…:-k

Πολλα τα λεφτα ρε γαμωτο…Ακομα ειμαι σε διλλημα! :frowning:

Ts, ts, ts. Kai edw sto Londino paizoun kai me Axxis kai exoun kati aparadekta eisitiria…30euro!:stuck_out_tongue:

Και παίζουν στο Forum του Kentish Town το οποίο χωράει 1500 - 2000 άτομα… και είναι 28 ευρώ το εισητήριο (20 στερλίνες), όχι 30.

Άαααρεεε άρμεγμα που μας κάνουν…

I MISS LONDON :frowning:

ξερει κανεις πως παει η προπωληση των εισητηριων???μη γινει καμια μαλακια κ ακυρωθει…

Και Helloween ΚΑΙ Gammaray πακέτο? Και με πυρετό δε το χάνω…:roll:

Είναι δυνατόν ένας πυρτός να μας σταματήσει από το να δούμε αυτό που ονειρευόμασταν τόσο καιρό (καλά μιλάω εγώ που με 37,5 έχω πέσει κατω σαν πεθαμένος). Αποφάσισα για τις επόμενες 35 μέρες να μην ακούσω τίποτα άλλο παρά μόνο αυτά τα δύο συγκροτήματα.

Το μόνο που ελπίζω είναι να έχει υλικό από Walls(εννοίτε θα μου πείτε,αλλά όχι 1-2 songs.Θέλω 3-4) και από keeper 1-2(4-5 songs σίγουρα) και μετά ας πούνε ότι θέλουνε:p

εγω παλι ο ανωμαλος θελω πολυ υλικο απο better than raw…κανα midnight sun για παραδειγμα…8)