Helloween-Gamma Ray tour confirmed

αν ειναι εκει, καλα κρασια. ειχα παει για porcupine tree το 2002. κοντα στον ταυρο ειναι.

σα χωρος δε μου αρεσε.

Στο σαιτ των Χελλοουιν λεει ομως για Ελληνικο…

Τι σκατα συννενοηση ειναι αυτη?

Πάντως αν γίνει όντως στο Μείζωνος (άρα στο ARK, εκτός κι αν υπάρχει κι αλλος χώρος) όσοι πάνε με συγκοινωνία έχουν να ρίξουν αρκετό περπάτημα από Ταυρο όπου σε αφήνει το λεωφορείο. Όσο για το χώρο είναι μία αποθήκη και ο ήχος το 2003 ήταν ασ’τα να πάνε. Πράγμα πού με κάνει ακόμη περισσότερο να το σκέφτομαι να πάω…

Τιμη εισητηριου?:roll:

40 οιρος

Olympic Properties Arena

Αυτο λεει το σαιτ των γερμανων… :dunno:

αφου εχουν βγει τα εισητηρια γιατι ακομα δεν εχει βγει η ανακοινωση??:-k

Pliroforiaka, sto Londino se xwro 1800 atomwn MAZI kai oi Axxis to eishthrio einai 30 euro…

Εβγαλε τελικα ανακοινωση η didi8)

Τι σκατα μερος ειναι αυτο, ξερει κανεις? Για Αθηνα μιλαω…

Όντως… Δεν το είχα ξανακούσει καν!

Πρεπει να ειναι εκει που ειχε αναφερει καποιος πριν μερικα ποστ…κοντα στο Μειζωνος Ελληνισμου…χωρις ομως να ειμαι σιγουρος…ειδωμεν…

Ψιλοάσχετο, αλλά έχει ξαναγίνει συναυλία εκεί. Δε θυμάμαι ποια, αλλά ο χώρος ήταν περασμένος στη βάση του rocking.

Για ψαξε ρε Ηλια και δωσε κανα ινφο…

Ρε Bill, χθές το ξαναρώτησες, και σου είχα απαντήσει… :?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=196582&postcount=177

Το πρώτο link, που λέει Ελληνικός Κόσμος… :wink:

Εννουσα ινφο απο λαιβ εκει, τεσπα θενκς!!!

το μονο που θυμαμαι ειναι πως γυρω στο 2003 2002 ηταν να παιξουν η επαιξαν οι dream theater ενα live εκει δεν παιρνω και ορκο βεβαια

παιδια σας το ειπα 3 σελιδες πισω. εκει επαιξαν το 2002 οι porcupine tree μαζι με τον arthur lee. κεντρο μειζωνος ελληνισμου στον ταυρο.

πανε 5 χρονια και δε θυμαμαι πολλα. το σιγουρο που θυμαμαι ηταν οτι ο χωρος ΔΕΝ μου αρεσε. ο ηχος δεν ηταν κακος παντως.

εδω που τα λεμε οι porcupine δεν εχουν σχεδον ποτε κακο ηχο. πρεπει να φερνουν δικο τους ηχοληπτη, δεν εξηγειται αλλιως.

Το ticket house της Αθήνας πουλάει εισητήρια για το live της θεσαλονήκης ???

λογικα οχι. αν ομως τους παρεις τηλεφωνο ισως να μπορουν να σε βοηθησουν. ισως υπαρχει τροπος να τα κλεισεις απο εδω. δε ξερω, απλα υποθετω…:-s