Helloween-Gamma Ray tour confirmed

Ποιο οικογενειακα!!!:wink: :wink:

Ναι μωρε, απλα πιαστηκα απο την κουβεντα, το σχολιο δεν πηγαινε επι προσωπικου σε σενα. Απλα θεωρω κριμα για αξιολογα συγκροτηματα να εμφανιζονται μπροστα σε μικρο κοινο…

Προσωπικά έχοντας δεί Helloween και όντας όχι “ένθερμος” οπαδός των Gamma Ray η τιμή μου φαίνεται ιδιαίτερα “τσουχτερή”. Σίγουρα περίμενα να είναι παραπάνω από 30 ευρώ, αλλά δεν πίστευα ότι θα ξεπερνούσε τα 35. Αν δεν παίζει κάποια άλλη συναυλία εκείνη την εποχή ίσως και να πάω.

οι Guardian παιξαν μονοι τους για 30 κι αυτο το διδυμο δεν αξιζει 40?Δηλαδη 40 για ποιους θα δινατε:-s ?Τι σας πιανει ρε γαμωτο,η τιμη ειναι λογικοτατη…

Ουτε εγω τι βρισκω λογικοτατη, αλλα τα εχουμε σκασει για αλλους και αλλους…

Derris και Kai ερχομαστε!!!:smiley: 8)

Nαι συμφωνω με αυτα αλλα οι ιδιες οι εταιριες πρεπει να κοβουν ενα συγκεκριμενο αριθμο εισιτηριων για να υπαρχουν αυτες οι συνθηκες, οχι να μην πηγαινει κοσμος λογω της τιμης. [-X

Nαι μονο που oi gammaray ειναι μεγαλη πρωσωπικη μου αδυναμια και ιδιαιτερα εκεινη την περιοδο περναγα ωρες επι ωρων να ακουο τους δισκους τους.Οταν εμαθα τρεις μερες πριν πως ανακοινωθηκαν τελευταια στιγμη κοντεψα να παθψ συγκοπη.Μου αρκει απλα να τους δω.Οσο για το εισητηριο αν το δουμε λιγο αντικειμενικα δεν ειναι ουτε πολυ ακριβο αλλα ουτε και πολυ φθηνο.Ισως θα μπορουσε να ειναι λιγο φθηνοτερο ειν αι η αληθεια

Προσωπικα ειναι το μονο τους live που εχω δει Ελλαδα και οντως δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα… Αν θυμαμαι καλα ηταν τοτε που ειχαν αντικαταστησει τελαυταια σχεδον στιγμη τους Running Wild και ηταν και αυτη η ξενερα που ισως συνετελεσε…

Καλα η τιμη αρκετα υψηλη αλλα γιατι δεν με εκπλησει καθολου…?[-X

Εεε, Μητσο, Βασιλη μην ξεκινησετε χωρις εμενα, ΟΚ?

εμενα δεν μου φαινονται ουτε λιγα ουτε πολλα τα λεφτα.με δεδομενο τις τωρινες τιμες στις συναυλιες ειναι οσο θα επρεπε να ειναι. ακριβα ειναι ολα τα εισητηρια στην Ελλαδα συνηθως αλλα ειδικα για Helloween μαζι με Gamma Ray δεν νομιζω οτι ειναι και υπερβολη τα 40Ε.

Ειπες τη λεξη-κλειδι…

Ναι ρε μουρη, μαζι θα παμε!8)

Για Θεσσαλονίκη μαθεύτηκε τίποτα για τιμές?;

Μηπως ξερει κανεις κατα που πεφτει το “Μειζωνος Ελληνισμου”? Εκει εμαθα θα γινει…

Μήπως εννοείς στο Ark; :-s

Στο χαρτακι στην Τικετ Χαους λεει οτι το λαιβ εκει θα γινει…:dunno:

Τέλος πάντων και τα δύο βρίσκονται στη περιοχή του Ρέντη.

http://www.ime.gr/cosmos/index.php?id=11&m=1&s=11&lg=

και

http://users.otenet.gr/~gxalkidas2/ime.htm :wink:

Χαχα, Ark! Που το θυμήθηκες;

(Πω, ποιος τρέχει μέχρι το Μείζονος…φφφ)

Βρε παιδια ξερετε ποτε θα βγουν τα εισητηρια.Να ξερω για να αρχισω να μαζευω κανενα φραγκο!:stuck_out_tongue:

Εχουν βγει…