Μολις αποκλειστηκε καθε πιθανοτητα για να παω…
Mόνο εγώ θεωρώ την συνεύρεση των Hansen , Weikath και Großkopf στην ίδια σκηνή τόσο σημαντική; :-k
H μεγαλύτερη ever μπάντα του ευρωπαϊκού Power Metal, με τα εν ζωή μέλη του original line-up της, δεν αξίζει 40 ευρώ; :-k
Mάλλον είμαι πολύ ρομαντικός… :-s
εγω ενα ποστ θα κανω στο θεμα του εισιτηριου. αν ειχε ενα εισιτηριο των 30, θα μαζευε και αρκετα “ουδετερο” κοινο που δε τρελαινεται απο τα γκρουπ, αλλα θα θελε να τα δει λογω του ολου event. τωρα παντως οι παλιουρες ξενερωνουν, καθως και οι ουδετεροι. θα κριθουν πολλα απο το set list της περιοδειας. εγω σαν κινηση την θεωρω πολυ λαθος. δε ξερω ποσο ακριβοι βεβαια ειναι ως πακετο. αν δηλαδη το πασαρουν ως μινι-ριγιουνιον, ισως εχουν ανεβει οι οποιες απαιτησεις. αυτο δε το ξερω παρολα αυτα.
πανω σε αυτο που ανεφερθηκε για motorhead, φετος γενικα ηταν ψιλοακριβοι. βερολινο ειχαν καμια 35αρα.
ε δεν εισαι ρομαντικος, απλα μου λεγες ψιλοασυναρτησιες απο το τηλεφωνο. μαλλον το βλεπεις εντελως οπαδικα.
Εγω ακολουθω το παραδειγμα του Μaiden… Μαζι θα ειμαστε εκει Δημητρη…!
καλα δεν ειπα να μη πατε ε. πιστευω οτι ειναι καλη ευκαιρια για οσους δεν εχουν δει κανενα απο τα δυο γκρουπ εως τωρα.
Για αυτούς είναι σίγουρα πολύ καλή ευκαιρία!
Όπως και για τους κολλημένους με την πρώτη περίοδο! 8)
Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω… :-k
Βασίλη, όσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα θα περάσουμε!
Επειδη ειμαι κ λιγο χαζη, που αριβως θα παιξουν???:-s
Οσο για την τιμη… Παλι καλα…
Να μαζευτουμε να πατε παιδια.
Aυτα ειναι επιτελουσ θα δω τον hansen και τους gammaray live ακομα δε μπορω να το πιστεψω ο θεος των θεων και το εδω και χρονια αγαπημενο μου συγκροτημα μπροστα στα ματια μου.Επιτελους 40 ευρω ειναι πραγματικα πολυ λιγα για ενα τετοιο live.Ακομα κλαιω τα βραδια που τους ειχα χασει στο rockwave πριν τρια χρονια
Χεχε, να εισαι σιγουρος…
In The Sky A Mighty Eagle…:roll:
Αν εχουμε καταντησει να λεμε τα 40 ευρω λιγα για τους Χελογουην, φανταζομαι οτι αν ξαναρθουn οι Μεηντεν και εχουν 70 ευρω θα ειναι και παλι λιγα ε; Δηλαδη οι Μεταλλικα, Οζζυ ή AC/DC ποσο θα εχουν; 150; Αλλα και παλι τα 150 ειναι λιγα για μια συναυλια-εμπειρια ζωης.
Καλα εδω που τα λεμε δεν εχεις αδικο… Απλα πιστευω οτι ολοι περιμεναν πολυ παραπανω και το λενε αυτο…
Μην απορείτε όμως αν η κατάσταη δεν αλλάζει…
Και να μην πανε αρκετοι δεν θα αλλαξει τιποτα…Δυστυχως για εμας η didi θα μας ρουφαει συνεχεια το αιμα μεχρι να τελειωσει ή μεχρι να εμφανιστει καποια αρκετα ανταγωνιστικη εταιρια να χτυπησει τις τιμες αλλιως κλαφτε τα…Καθε χρονο και χειροτερα…Γαμημενο μονοπωλειο…!!!
Λιγα για σενα. Επισης αν γινει το reunion με Hansen/Kiske ποσα θα ειναι λογικα, 50? Εγω ειμαι στην κατηγορια που λεει ο Ανγκμαρ, δεν ειμαι κανας φανατικος ουτε των 2 σχηματων ουτε του power ηχου γενικοτερα. Αλλα θα γουσταρα πολυ να παω να τους δω μαζι. Αλλα με 40 ευρω οχι, προτιμω να παρω αλλα 3 CD η να δω αλλες 2 η 3 συναυλιες…
Οχι φιλε μου. Για παραδειγμα δες το φετινο καλοκαιρι. Ερχονται Alice Cooper, Motorhead, Plant, Sabbath, Metallica με εισιτηρια 40-60 ευρω. Ε, στους πρωτους δυο ο κοσμος ηταν ελαχιστος. Καποτε τα λεφτα τελειωνουν, και τοτε οι εταιριες μπαινουν μεσα στις συναυλιες τους. Οποτε Tool και Muse νατο το 25αρι για να μην την ξαναπαθουν…
Τελος παντων, οσοι θελουν ας παμε αλλα η λογικη “οσο λιγοτεροι, τοσο καλυτερα” δεν μας παει και πολυ μπροστα. Τουλαχιστον ας τσεκαρουμε τις τιμες που θα παιζουν γενικως στην περιοδεια…
μπα μην σκας. γενικα ολοι το λενε οτι δεν ηταν τοσο καλα. παιζαν μερα σε φεστιβαλ. ε, ποσο καλα να ειναι σε σχεση με κλειστο χωρο.
Το live των Gamma Ray στο Rockwave 2004 ήταν απαράδεκτο! :?
Με διαφορά το χειρότερο που έχουν κάνει στην Ελλάδα!
40¤ ???πολλα ειναι
κ που θα παιξουν ?
αν παιξουν στο ξιφασκιας δεν παω
Αυτό δεν το είπα ειρωνικά ή απαξιωτικά! [-X
Καθαρά για συνθήκες συναυλίας μιλάω!
Όσο λιγότεροι, τόσο καλύτερος εξαερισμός, πιο άνετα, και όλα όσα συνεπάγονται…