Αθηνα-Θεσσαλονικη
ε το refrain κανει και λιγο σε i want out φαση. φερνει ολιγον τι
τωρα τι να σου πω, μπορει να κανω και λαθος. εχω να το βαλω στο cd player απ οταν βγηκε. καλοι χρυσοι οι gamma ray, δισκαρες και κομματαρες εχουν βγαλει αλλα αυτο μαλλον θα πιασει αρκετη σκονη ακομα…
Γερμανοί ναι, powerάδες δεν θα το έλεγα!
Hard & heavy παίζουν οι άνθρωποι!
Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν βαρύνει κάπως τον ήχο τους…
Από τις αγαπημένες μου γερμανικές μπάντες!
Πολύ κρίμα που δεν θα έρθουν στην τριτοκοσμική χώρα μας!
Βασίλη, τσέκαρε οπωσδήποτε τις 2 πρώτες δισκάρες τους: το ντεμπούτο [COLOR=“Indigo”]“Kingdom of the Night” /COLOR και το επόμενο “II” (1990)
Συναίσθημα άλλης εποχής…
http://www.youtube.com/watch?v=ejFvNtXpT3A video από το πρώτο album
http://www.youtube.com/watch?v=1-jhUBoDHKk video από το δεύτερο
Πάμε στους μεγάλους τώρα!
Επειδή δεν έτυχε μέχρι σήμερα να σχολιάσω το αναμενόμενο live, έχω να πώ ότι …
… την στιγμή που θα δώ τους κάτωθι κυρίους να συνυπάρχουν στην ίδια σκηνή …
… όποιος βρίσκεται δίπλα μου καλά θα κάνει να απομακρυνθεί! :twisted:
Πλήρης ισοπέδωση!
Κατεδάφιση και ολική καταστροφή! :band:
Το δεύτερο αγαπημένο μου κιθαριστικό δίδυμο (μετά τους Murray - Smith και πριν τους Tipton - Downing) θα βρίσκεται μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής…
Ε ρε, τί έχει να γίνει! :bounce:
Μέχρι σήμερα μου λένε φίλοι μου σκηνικά από το θρυλικό live των Gamma Ray! (Rodon club, 12 Οκτωβρίου 1998, με support Hammerfall)
Να μου λένε ότι στην έναρξη του “Ride The Sky” με είχε πιάσει τέτοιος παροξυσμός που δεν έβλεπα μπροστά μου, είχα ανοίξει μόνος μου pit και κοπανιόμουνα και ο Kai (που ήταν ακριβώς μπροστά μου) με κοιτούσε κάπως περίεργα…
Προσωπικά, δεν θυμάμαι και πολλά από αυτά τα ντροπιαστικά (όσο και πορωτικά!), πέρα ίσως από το περισσότερο headbanging που έχω κάνει στη ζωή μου!
Ο σβέρκος με πονούσε μέχρι τον Νοέμβριο!
Αλλά λίγες φορές έχω πραγματικά τρελαθεί από την πόρωση! :yes:
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντιδάσω πάλι έτσι (γιατί έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε!), αλλά την ώρα που θα ακουστούν οι πρώτες νότες κομματιού - ύμνου από το “Helloween” ή το “Walls Of Jericho” και ηχήσουν οι σάλπιγγες, δεν θα μείνει όρθιο κανένα τείχος!!!
Καλά, αν έσκαγε και κανας Kiske σαν special guest, δεν θα ξημέρωνε η επόμενη μέρα… :twisted:
Εννοείται, ότι η επίσκεψη μου στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, ώστε να τους δώ και εκεί, είναι δεδομένη! 8)
Πορώθηκα πάλι βραδιάτικα… :roll:
[B][SIZE=“5”]
Heavy Metal is the law that keeps us all united free
A law that shatters earth and hell
Heavy Metal can’t be beaten by any dynasty
We’re all wizards fightin’ with our speeeeeeeeeeeeeeeell![/SIZE][/B]
αυτο κανω πως δε το ειδα:p
μητσο εγω στο λεω. αν δε παιξουν κανα δυο κομματια απο το walls θα ειναι για πολλες μαπες. εδω ο hansen επαιξε καπου 5-6 με τους stormwarrior στο wacken. με τους Helloween δε θα θελει να παιξει;
βεβαια, αυτο ειναι κατι που θα το συζητησουν οι δυο πλευρες…
παρτε και το εξωφυλλο του δισκου.
http://www.helloween.org/devil.jpg
(ψιλοαθλιο. δε μ αρεσει)
Mα, για να το δείς το έγραψα! :lol:
Παίρνω ως δεδομένο ότι πέρα από τα “I Want Out” και “Future World” που θα τα πεί σίγουρα ο Kai, τα υπόλοιπα που θα παίξουν μαζί θα είναι από το E.P. και το “Walls…”!
Mε την προϋπόθεση πάντα, ότι θα παίξουν από κοινού 5 tracks τουλάχιστον!
Το αθλιότατο εξωφυλλάκι του δίσκου το σχολιάσαμε και εδώ: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4471&page=10
Aν εσκαγε o Kiske, Θα ειχαμε απανοτους οργασμους…:!:
Της Didi είναι το live.
Σύντομα και η ανακοίνωση.
Ωχ…
Ωχ και παλι Ωχ…#-o #-o #-o #-o #-o
θα το τσαμπουνησουν το 50αρακι…
Και αν κάτσει κανένα 25αράκι όπως Tool / Muse ;
Μακαρι Κοζυ!!! Απο το στομα σου και στης Ντιντι το αυτι!
να πω την αληθεια το κοβω για 30ρι. ειναι πολυ λογικο. δεδομενου των τωρινων τους μεγεθων, ειναι μια χαρα τιμη.
Μονο σε μενα ακουστηκε αστειο αυτο? :lol: :lol: :lol:
Δεν ειναι για να γελας οταν ακους αυτη την εταιρια…Μπορει να φερνει γαμω τα ονοματα ωρες ωρες αλλα μεχρι να ακουσουμε την τιμη μας βγαινει η ψυχη…και αφου την ακουσουμε μας βγαινει ο πατος να τα μαζεψουμε…
Μόνοι τους οι Motorhead είχαν 40?. Λογικά θα βάλουν Helloween Gamma ray πάνω από 45?. Ελπίζω να μην έχουμε και διαχωρισμό των οπαδών σε έχοντες και μη! Εξάλλου είναι indoor!!! Αλλά όλα να τα περιμένεις…
Ε οχι και 45αρα…
Θα τρελαθουμε τελειως?
Αν είναι έτσι ας μείνουν μόνοι τους.
Ναι, αλλά οι Motörhead παίζανε στο Λυκαβηττό, οπότε το 40αρι ήταν αναμενόμενο!
Για Ηelloween και Gamma Ray μαζί, δεν νομίζω να είναι πάνω από 40 ?. :-k
edit: Μόλις με πήρε ο Angmar τηλέφωνο, βρίζοντας… :lol: :lol:
40 ευρώ είναι τελικά το εισιτήριο!
40 ευρω το εισητηριο…
Το γραφει σε ενα χαρτι στη Ticket House…
Μάλιστα, με τέτοια τιμή αν δεν είχε μεταφερθεί η ημερομηνία για το Deutsche Assault Festival θα ήξερα σίγουρα σε ποιά συναυλία να πάω εκείνη την εποχή! Τώρα το σκέφτομαι πολύ για το αν θα πάω…