Helloween-Gamma Ray tour confirmed

με τιποτα ομως…μη σου πω οτι πολλοι εχουν πιο πανω τους Gamma τωρα…

Συμφωνώ!

Walls of jericho, heading for tomorrow,land of the free, no world order
The Dark ride,Master of the rings, Keeper of the seven keys pt3

Το υλικό που μπορούν να αντλήσουν τις επιλογές τους είναι κάτι παραπάνω από αρκετό:wink:

ehh που ακριβως το ειδες αυτο??#-o :lol:

Μια χαρα τα λεει…

Θελω υλικο ΚΑΙ απο τα Keepers…

εσενα θελουμε για προεδρο!!! πες τα ρε freedom!!!8)

Μα ειναι λογικο…

Αν δεν παιξουν τιποτα απο αυτα, θα ειναι μισο το λαιβ…

Eagle Fly Free, Keeper, Future World, I Want out, κλπ κλπ…

Από τους τελευταίους δίσκους πάντως έχουν κι άλλες (και εξίσου ή και παραπάνω ενδιαφέρουσες) επιλογές αντί αυτών που έπαιξαν την προηγούμενη φορά.

Θυμάμαι πριν από 1 χρόνο στην Ιταλία άκουσα ένα κομμάτι από Helloween (νομίζω Future World), ενώ πριν από λίγη ώρα το είχαν παίξει και οι Gamma Ray! Helloween χαλαρά8) :smiley:

Μπα χλωμο… Αλωστε πιστευω οτι οσοι γουσταρουν Helloween, γουσταρουν και GammaRay και το αντιθετο. Αλωστε δεν ειναι νομιζω και ακριβως support oi Rays. Κατι σαν co-headlining μου φερνει εμενα περισσοτερο.
:wink:

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

:band:

ποιος ειναι αυτος ο κυριος??:lol: :stuck_out_tongue:

πατατα τεραστιων διαστασεων. σορρυ, αλλα μεσα στο δισκο ακους ενα καρο “γνωστες” μελωδιες… ο τελευταιος δισκος των gamma ray που τον λες “γαματο” είναι το powerplant (του 99 δηλαδη). γιαυτο και φοβαμαι κατι land of the free pt2…

Παιια μονο μη γινει το τοπικ σα των Μεταλλικα ε.

Εχει ενα Heaven Or Hell ομως μεσα…:wink:

ναι οκ…whatever…:stuck_out_tongue: μηπως σου θυμιζει καποιο στο refrain;:stuck_out_tongue:

Για πες…:-s

To no world order το είπαν αντιγραφή priest… Δε με χάλασε καθόλου όμως.

oxi…νομιζω ειναι το μονο τραγουδι απο κει μεσα που δν μ θυμιζει τπτ…ολα τα αλλα θυμιζουν ενα καρο συγκρτμτα…:wink:

Εμένα το heaven or hell μου θυμίζει το condemned to hell από majestic!!δεν ξέρω αν συμφωνείτε??πάντως εγώ έχω ψήθει για τις συναυλίες!θα πάω κ στις 2!!!

ποιες δυο??:?

Το λαιβ που θα γινει? Στο ελληνικο?