Helloween-Gamma Ray tour confirmed

μακαρι αλλα δε το νομιζω. θα θελα να ακουγα τιποτα starlight, cry for freedom, ride the sky, heavy metal is the law, metal invaders και τα σχετικα, αλλα κατι μου λεει οτι μονο ενα θα παιξουν και το i want out.

απο νετ για οσους ενδιαφερονται βρηκα το εξης:

οι stormwarrior (κοπια μπαντα εποχης walls of jericho) επαιξαν στο wacken. στα μισα του σετ ανεβηκε ο kai hansen και…δειτε τι ακολουθησε (βαζω και σποιλερ για αδυναμες καρδιες:lol: ):

[B]Intro (Starlight)
Ride the sky
Murderer
Phantoms of death
Victim of fate
Judas
Heavy metal (Is the law)

reprise
I want out[/B]

ε, θα ηταν κολαση.

χμμ το χω δει στο youtube αυτο αν και με ξινισε που ο Kai φαινοταν βαριεστημενος για frontman…βεβαια με τη κιθαρα στα χερια μεταμορφωνεται:D

Δεδομένου οτι το 2006 έπαιξαν ολοκληρο το Keeper of the seven keys ελπίζω ανάμεσα στα άλλα να δουμε φέτος το μεγαλειώδες Halloween.

μπαα…να το αφησει κατω το Halloween…Να πει αμα ειναι κλασσικα τα Eagle Fly Free,Future World,αυτα που λεει συνηθως απο Keepers.Αλλα songs οπως Halloween,March of Time,Im Alive πχ μπορει καπως να τα τραγουδησει αλλα οχι να δημιουρησει τα ιδια συναισθηματα…Προτιμω αντι για τα επιπλεον απο τα Keepers να ξεθαψει κανα Sole Survivor,δικες του κομματαρες…Οσο για τον Kai ειπαμε…τουλαχιστον μισα Gamma Ray μισα Helloween πρεπει να πει:D

Ανεβηκε το tour poster στο helloween.org, βαριεμαι να ανεβασω εικονα τωρα:roll:

:roll: :roll: :roll:

θα τους δουμε ολους αυτους μαζι!!!:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Οι Axxis ποιοι ειναι ρε παιδια?

γερμανοι powerαδες αλλα δεν θα ερθουν εδω ,μονο helloween gamma ray θα ρθουν

Το περιεργο θα ηταν να ερχοταν ολο το πακετο…

οι γνωστοι…:stuck_out_tongue:

Καλα ρε και δεν χαιρεστε που θα έρθουν οι Gamma Ray.
Αυτοί ήταν ικανοί να φέρουν μόνο Helloween.
Πάντως αν σκεφτώ τι συγκροτήματα έχουμε χάσει επειδή οι διοργανωτές (και κυρίως η Didi - μην ρίξω πάλι χολή) δεν φέρνουν τα support acts για λόγους που ξέρουμε όλοι ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ.

Τι θα γινει με τις τιμες…θα μαθουμε στο περιπου εστω ποσα γιουρο θα ειναι…???
Εχω να μαζευω για Muse…να ξερουμε ποσα να μαζευουμε και για τους HELLOWEEN…

χμ… αναλογως. να σου πω την αληθεια, σχεδον σε ολα τα ξενα support που εχω δει οι αποκατω ειναι παντα σε φαση “αντε αντε τελειωνετε”. σπανια εχω δει οπαδο να κατσει να δει το σαππορτ. καλα το αποκορυφωμα ηταν οτι ολοι εκασαν μυτη οταν τελειωσαν οι μαστερπλαν στο τελευταιο λαιβ των σαξον. οταν βγηκαν οι αμοιροι το κλαμπ ηταν αδειο και οταν τελειωσαν γεμισε.

απλα συμφωνω οτι οντως καλο θα ηταν να φερναν και τα ξενα σαππορτ, αλλα και μεις δε βοηθαμε οσο να ναι. μιλαω παντα για την πλειοψηφια του κοινου στα λαιβ απο παρατηρησεις που εχω κανει…

Συμφωνώ με τα όσα είπε ο Angmar περί support groups.

Πραγματι, αλλα οι Gamma Ray ειναι αλλη φαση… Λετε να γινει το ιδιο?

Εγώ άμα πάω (είμαι 50-50) πιο πολύ θα πάω για Kai (με την προϋπόθεση να μην αρχίσει να παίζει τις βλακείες από το Majestic)… Νομίζω ότι και πολλοί άλλοι πιστεύουν το ίδιο με μένα.
Περισσότερο για co-headliner μου κάνει.

να σου πω, απο περιεργεια δηλαδη. ήσουν στο τελευταιο live του king diamond που παιζανε μαζι οι griffith και οι thunderbolt; και οι δυο ήταν καλα γκρουπ (οι thunderbolt εχουν τραγουδιστη με φωναρα και κριμα που το δευτερο δεν ειναι τοσο καλο). παρολα αυτα ε, οι περισσοτεροι απο κατω ηταν σε φαση “κοιτάω ρολοι, βαριεμαι” και ουτε καν μπηκαν στο κοπο να δουν αν θα τους αρέσουν. τουλαχιστον στους γυρω μου ετσι ηταν. παρατηρησες και συ τα ιδια; :-k

λεπον. co-headline δεν ειναι. οι hellowen νομιζω ως guests τους αναφέρουν. παρόλα αυτα, αποκλείεται να παίξουν λιγότερο από 75 λεπτά. κρίμα δηλαδή επειδή θέλω να ακούσω το heading for tomorrow, πραγμα λίγο δύσκολο με μικρό set.

Τους πρώτους δεν τους πρόλαβα, μιάς και ήμουν στο τρέξιμο κι επίσης δεν γνώριζα ότι θα υπήρχαν support.
Οι Thunderbolt μου φάνηκαν ΟΚ χωρίς να με τρελάνουν. Όσο αφορά αυτό πού λές περί ρολογιού εξαρτάται κι από την απόδοση του συγκροτήματος αλλά κι αν θα σου αρέσει αυτό πού παίζει. Το θέμα είναι όμως ότι πολλοί δεν κάνουν ούτε αυτό, μιάς κι έρχονται προς το τέλος του set του support. Ένα παράδειγμα είναι αυτό των Masterplan. Εγώ θα προσθέσω και τους Battleroar στο live με Mystic Prophecy, Innerwish, Bonfire. Μερικές φορές υπάρχουν και οι δικαιολογίες, αν το live πέφτει καθημερινή π.χ δουλειές κλπ Αλλά στη πλειοψηφία επικρατεί σνομπισμός για τα support.

Ελπίζω απλά να μην δώσουν πάλι έμφαση στα 2 πρώτα Keepers, αφού ο Andi απλά δεν τα έχει… Κρίμα να βεβηλώνεται το έργο του Michael.