Helloween-Gamma Ray tour confirmed

άμα είναι να βρεθεί το σετλιστ θα είναι σε αυτο το link μέχρι και τώρα δεν αλλά ίσοσ αργότερα να το βάλουν οπότε τσεκάρετε …

http://www.helloweenboard.com/showthread.php?t=4474&page=3

Το setlist αν είναι το σωστό από το site του Guardian:

[SPOILER]Intro
Halloween
Sole Survivor
March Of Time
Eagle Fly Free
As Long As I Fall
We Burn
The King For A 1000 Years
The Bells Of the 7 Hells
Paint a new world

Medley

I want out
Future world
[/SPOILER]

Απο το λινκ που εδωσε ο Γκαρντιαν. Ελπιζω να ειναι τα σωστα, συντομα θα ξερουμε.

Χελλοουιν σετ λιστ:

[SPOILER]1. Halloween
2. Sole survivor
3. March of Time
4. As long as I fall
5. eagle fly free
6. Paint a new world
7. A tale that wasn’t right
8. Drum solo ( it’s great and soooooooooooooo funny )
9. The bells of the 7hells
10. We Burn
11. King for 1000 years
12. Dr. stein
13 . Medley - I can/back from where the rain grows/perfect gentelman/power/If I could fly/Keeper of the 7 keys
14. Future world ( with gamma ray )
15. I want out ( with gamma ray )

Θετικο: απο τα δικα τους παιζουν κομματια που ηθελα πως και πως να ακουσω

Αρνητικο:[SIZE=“2”] ΓΙΑ ΤΟΝ Π%#$%#%[/SIZE]. Συγχωρεστε τη γλωσσα που χρησιμοποιω, αλλα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ WALLS;

[SIZE=“2”]Ε ΡΕ ΘΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ[/SIZE] :!: [/SPOILER]

παρολα αυτα, εχει και κομματια για Gamma Ray:

[SPOILER]Hm, i don’t remember whole setlist - this is not in exact order save for first two songs…

1. Heaven Can wait
  2. new world order
  3. rebellion in dreamland
  4. silence
  5. into the storm
  6. land of the free
  7. [SIZE=“6”]ride the sky[/SIZE]
  8. valley of the kings
  9. send me a sign
  10. heavy metal universe
  11. leaving hell ( ? i think )
  12. real world ( i think )

[SIZE=“2”]ΞΥΛΟ[/SIZE] :!: [/SPOILER]

To πιο ενδιαφερον κομματι του νεου Helloween…το Kill It …δεν υπαρχει πουθενα!!Αλλα ακομα χειροτερα κανενα κομματι απο Walls…[-X

Λοιπον 1)ας ΜΗΝ πει κι εδω το a tale(καποιος του χει πει οτι το λεει γαματα τι να πω…)2)ας βγαλει ενα εκ των Halloween η a King για να χωρεσουν πχ το if i could η το power ολοκληρα αλλα και να υπαρχει χρονος για αλλα 2 απο walls και ειμαστε gg νομιζω:) (Το setlist των Gamma σπερνει)

πες μου οτι κανεις πλακα :!: #-o αν δε το χε δε νομιζω να πηγαινα.

ρε συ οκ ας βγαλουν το a king…αλλα μην εχουν και τα 2 μαζι μεσα 80λεπτα το καθενα ξερω γω,μπορουν να μπουν αντι για ενος απο αυτα 3-4 αλλα(να χωσουν κι αλλο walls πχ)…μ’αυτη την εννοια το ειπα…

Καλά πλάκα μας κάνουνε???

Καλό και άγιο το set των Helloween αλλά 2 ΜΟΝΟ SONGS θα παίξουνε μαζί με Gamma Ray?Που είναι το WALLS OF JERICHO ΡΕ???

εγώ πάντως πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλό setlist.
και από τις 2 μπάντες.
και αν όλα πάνε καλά θα είμαι και εκεί!
ο χώρος έχουμε ιδέα τι λέει?

βσκ καμια σχεση…εχουν επιλεξει κατι ακυρα τραγουδια αγνοωντας κατι κομματαρες του στυλ

last before the storm,man on a mission,all of the damned,evil abyss of the void,somewhere out in space,shine on,anywhere in the galaxy(!!),armageddon,heart ofthe unicorn,insurrection κ αλλα κ ερχονται να παιξουν τα send me a sign,heavy metal universe,heaven can wait,new world order,into the storm,leaving hell,real world που ειναι παπαριες τα περισσοτερα…?!

Ελεος δλδ…

ισως να χεις δικιο,επεσε το ματι μου στο Ride The Sky ε και επηρεαστηκα:lol: Παντως Send me a Sign,New World Order,Heaven can Wait αξιζουν αλλα οντως τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερεις αξιζουν περισσοτερο:p

Ζηλευω τρελα οσους θα πανε… ΓΑΜΩΤΟ!!!

Τελικα δεν αντεξα και τα ειδα!!:stuck_out_tongue: Σχολια:Ηelloween setlist ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Τελειως απροσμενο…Gamma ray θα μπορουσε να ειναι καλυτερο(ειδικα η επιλογη κομματιων απο το καινουργιο ειναι σχετικα μετρια…)κ πολυ προβλεψιμο το jam που θα κανουν μαζι…
ΠΡΟΣΟΧΗ ομως ειπαν πως θα αλλαζουν τα κομματια νυχτα με νυχτα οποτε φιλοι του walls να ειστε σιγουροι πως δεν θα μεινετε παραπονημενοι…:stuck_out_tongue:

@παμκιν: check spoiler:

[SPOILER]Kαλα ναι. σε αυτο δε διαφωνω. το King θα μπορουσε να λειπει και να χωναν κανα Walls, ή εστω δυο αλλα. παρολα αυτα ειναι στα δυο αγαπημεναμ απο το “Legacy” αρα δε με χαλαει τοσο.

Aπλα την προηγουμενη φορα εμεινα με το παραπονο. παιξαν “King” “Occasion Avenue”, “Keeper Of The 7 Keys” κι αφησαν απ εξω το “Halloween” #-o (που χιλιες φορες καλυτερα να μη παιζανε το “Occasion Avenue” τοτε.[/SPOILER]

Τα επομενα σχολια για το σετ λιστ παρακαλω σε σποιλερ. :wink: αναμεσα μας ισως υπαρχουν και καποιοι που δε θελουν να χαλασει η εκπληξη. :-s

@ Ουτσαιντ:

Ειχα παει για λαιβ εκει 5 χρονια πριν. το χωρο δε τον πολυθυμαμαι, αλλα οι τοτε εντυπωσεις μου ηταν μετριες. τωρα αν εχει αλλαξει κατι δε μπορω να το ξερω. μια φορα πηγα και δε θυμαμαι σχεδον καθολου την διαμορφωση κτλ.

εχασα το εισητηριο μου [-X [-X :frowning: :frowning: [-X [-X :frowning: [-X αυτα παθαινεις αμα το παιρνεις ενα μηνα πριν…

Ελπίζω να έχει δίκιο keeper 21

Ρε παιδιά δεν σας φαίνονται λίγα τα 2 songs που παίζουνε με Gamma Ray?Εγώ περίμενα τουλάχιστον 3-4,για να μην πω 5,και σίγουρα μέσα σε αυτά ένα από το Walls.Πάντως το set list με χάλασε μόνον στο medley και στο ότι δεν λένε τουλάχιστον 1 από το Walls:( .Κατά τα άλλα είναι αρκετά καλό,λένε και march of time και Halloween…

Θα συμφωνήσω απόλυτα.Ειδκά για τα καινούρια. Leaving Hell & Real World μαζί και μετά I want out:lol: . Και μόνο μια ωρίτσα & 10 λεπτά περίπου:!:

ρε μαγκες
1)δεν εχω καταλαβει και δεν το χω βρει στο νετ ο χωρος ειναι κλειστος?
2)Ξερει κανεις ποσους χωραει περιπου
3)και ποσα εισιτηρια εχουν φυγει

αυτα:)

Θα είμαι εκεί.
Το κακό είναι ότι δεν έχω ακούσει καθόλου τα τελευταία τους.

πε παιδια,εγω ξενερωσα που δεν θα ακουσω το mrs.god και το hell was made in heaven,και θα περιμενα και περισσοτερο jamming με τους ray!τεσπα εννοειται οτι θα παω,αλλα περιμενα καλυτερα πραγματα απο αυτη την περιοδεια!

Υ.Σ πειτε ρε γαμωτο τα light the universe,king will be kings και το the time of the oath επιτελους:(