:ban:
(ανετα το χειροτερο κομματι των Helloween μαζι με Windmill…)
:ban:
(ανετα το χειροτερο κομματι των Helloween μαζι με Windmill…)
giati re file emena m arese poly,einai klassiko tragoudi helloween,8a mporouse aneta na itan se ena apo ta dyo prwta keeper!!!dld to wake up the mountains kai to heavy metal hamster einai kalytera?min trela8oume!
Ακριβώς ίδιο setlist και στην Σερβία όπου παίξανε εχθές.Το αναφέρουνε στο site που είχε δώσει πριν ο guardian
.
Αλλάξτε ρε παιδία 2-3 songs να γίνει θεικό το set list…Βάλτε λίγο Walls of Jericho στην ζωή σας:p :papas: :papas:
Χωρις να μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το setlist των Helloween (πραγμα λογικο αλωστε καθως ο καθενας θα εχει καποια προσωπικη αδυναμια και εγω προσωπικα θα θελα να ακουσω και ενα-δυο κομματια παραπανω απο το καινουριο δισκο) μπορω να πω πως πραγματικα ειναι προς τιμην τους που ξεθαψαν κομματια τα οποια ειχαν χρονια να ακουστουν καθως και οτι αλλαζουν το setlist σε καθε περιοδεια. Τους εχω δει ηδη τις 2 τελευταιες φορες που ηρθαν και για ακομη μια φορα εχουν προσθεσει καποια κομματια εκπληξεις οπως και τις 2 προηγουμενες! Βεβαια καταλαβαινω οποιον δε τους εχει ηδη δει που θα γουσταρε να ακουσει και αλλα κομματια, αλλα δε μπορουμε να τα χουμε ολα!
Εγω ενα εχω να πω…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘‘MIRACLE’’ ΣΤΟ SETLIST ΤΩΝ GAMMA RAY ΟΕΟ…???
Απιστευτο κομματι…!!!
εχω νεα. μολις μου στειλαν σμς απο βουλγαρια. οι εντυπωσεις: το λαιβ ηταν τελειο και γενικως σπειρανε επι σκηνης. γιεα:!:
Setlist ιδιο?:-k
το windmill τα σπαει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε#-o
οτι πιο gay εχουν βγαλει οι Helloween χαλαρα:lol:
Ρε ποσα εισιτηρια εχουν πουληθει ξερει κανεις??:-k
Eγώ πήρα την Παρασκευή μαγικό χαρτάκι με αριθμό 797
πολλους σκληρους αντρες γεμισε ξαφνικα το forum…#-o :roll: :lol:
φιλε μ ακου τοτε malevolent creation κ οχι power…
[-X [-X
Το Windmill μαμεί…
Το γ**ησες.#-o Αν το πρωτο κομματι που ακουγες απο helloween ηταν το Windmill θα καταλαβαινες οτι παιζουν power δηλαδη???:lol: Αμα ηταν ετσι οι power μπαλαντες…
Ο ενας(vasilis)λεει οτι το mrs god θα μπορουσε να ηταν καλιστα κομματι στα keepers,εσυ μου λες εμεσα οτι το windmill χαρακτηριζεται ως power κομματι που το θεωρεις και πολυ καλο μαλιστα…Τεσπα αποψεις…
[SPOILER]λοιπόν να σχολιάσω κι εγώ καθώς τώρα γύρισα από ταξιδάκι
καταρχάς δεν έχει τα 2 από τα αγαπημένα μου από το νεο cd I.M.E. και Heaven Tells No Lies (έπος!!)
έπειτα για τα άλλα δεν με πολυνοιάζει, σίγουρα κάτι από walls θα γούσταρα τρελά και ίσως 2 τραγούδια στη θέση του kings
αα και να μην είχε το as long as i fall #-o
[/SPOILER]
Ωραια ρε φιλε να βρεθουμε να τα σπασουμε ολα!Πάντως δωσε και μια ευκαιρια στον Deris τον αμοιρο…Του αξιζει!!
Το τσίμπησα…
1043
:roll: :roll:
Φωτογραφίες από Βουλγαρία http://www.pro-rock.net/ezine/photo/helloween_gamma_ray2007.htm
και βίντεο Gamma Ray http://youtube.com/watch?v=0gktMSvPPd8
έτσι για να ζεσταινόμαστε.
Αλλαξε χρωμα στη esp του απο οτι βλεπω αλλα νταξ κι η μαυρη γαμει… Το τραγουδι ετσι κι ετσι αλλα τι να λεει…αντε 4 μερες μειναν:yahoo: :yahoo:
:band:
Εχεις παρει εισητηριο???
Όχι ακόμα.Τελευταία στιγμή θα πάρω Πέμπτη ή Παρασκευή.Αν πήρε κάποιος πρόσφατα για Θεσσαλονίκη να πει νούμερο μη γίνει καμιά στραβή και τελειώσουν αν είναι να το επισπεύσω