Helloween-Gamma Ray tour confirmed

Δεν νομιζω να γινει στραβη εγω εχω 258 αλλα το πηρα το προηγουμενο σαββατο κ καποιον αλλο που ρωτησα που το πηρε αυτο το σαββατο ειχε 403.εχεις χρονο

Ρε καλοπαιδα οποιος μπορει ας κανει μια σουμα του μιτινγκ που κανονισαμε για να συννενοηθουμε και για το σε ποιο σημειο…Πλησιαζει το Σαββατο…Προσωπικα δεν ξερω που ειναι αυτο το μερος οποτε οποιος ξερει κανα σταθμο μετρο κοντα ή κατι τετοιο ας ενημερωσει…

Αυτους που εχω καταλαβει οτι θα ρθουν σιγουρα(Αθηνα).

Guardian of the Blind
Keeper21
Elusive cure
Rasputin
Socrates(αν ξαναπηρε εισιτηριο)
Helloweenakias
The Ripper
This is Pol
IronBeast
Ozzy_7
Cynic
Pumpkin
K.Man
kostas_maiden
floyd21

Βασικα μου κανει μεγαλη εντυπωση το γεγονος οτι δεν ερχετε ολο το φορουμ στο λαιβ .Αυτο το κοσμοιστορικο γεγονος δεν χανετε …

για υπταμενες μοσχαροκεφαλες … :lol3: :lol3:

Είδα το post σου και τρόμαξα… Μετά κατάλαβα ποιος είσαι (εγώ είμαι ο κάποιος άλλος) :stuck_out_tongue:

πηρα πηρα, και θα ξενερωσω πολυ αγρια αμα το βρω μετα το live…80 ευρω ειναι αυτα…

για αθηνα ποσα εισητηρια εχουν προπωληθει;;;;;ξερει κανεις;;;;;;πειτε γιατι θελει να παρει κ ενας φιλος μου την παρασκευη, προλαβαινει;;;;,παντως το δικο μου το χω παρει απο το σεπτεμβρη κ εχω το 219!!:smiley: αντε 3 μερες εμειναν…

βαλτε και εμενα μεσα… με φιλο μου… για αθηνα… 8) μπαι δε γουει νομιζω οτι ο χωρος βρισκεται ακριβως πισω απο τον σταθμο ΗΣΑΠ καλλιθεας…

@ozzy7:Κοιτα δε ξερω ποσους χωραει για να σου πω αν πρεπει να βιαστει αλλα εχουν φυγει νομιζω γυρω στα 1100 κατι τετοιο…

Guardian of the Blind
Keeper21
Elusive cure
Rasputin
Socrates
Helloweenakias
The Ripper
This is Pol
IronBeast
Ozzy_7
Cynic
Pumpkin
K.Man
kostas_maiden
floyd21
Storm Shadow

8O :lol: :lol: :lol: .

Σημερα πηρα το Νο. 1225…Τρεχατε γιατι δεν ξερω ποσο χωραει το μερος εκει…Θα γινει της επι χρημασι ρεεεεεεεεεε…!!!

Το κοσμοϊστορικο βρισκεται στην τιμη του εισιτηριου βασικα…

Κατα τ’ αλλα οποιος θελει να παει και στις δυο συναυλιες μπορει ανετα. Σαββατο η μια, Κυριακη η αλλη…

btw μπουγατσάδες τώρα που είδα και που είναι το principal μου λέτε και πως θα φτάσω μέχρι εκεί … :-k :-k

παρασκευή και Σάββατο είναι … 8) 8) :wink:

Χμ. Οι Mayhem φιλεμ ερχονται για πρωτη φορα με νεο δισκο που εχει Atilla, και βασικα ειχαν καιρο να βγαλουν κατι τοσο καλο (απο το grand declaration βασικα). Αν τα συγκρινεις ως γεγονότα, ναι, ειναι πιο κοσμοιστορικη η δισκογραφικη επιστροφη του θρυλικου frontman από ενα jam παλιων μελων σε μια περιοδεια.

Μη ξεχναμε οτι και οι δυο μπαντες για το ειδος τους ειναι ιστορικα σημαντικες :!:

εδιτ: αυτο βεβαια δεν εχει να κανει με το αν θα παμε ή οχι. απλα να μη κοροιδευουμε οτι δε κατανοουμε.

Η αληθεια ειναι οτι ειναι σε πολυ ακυρο μερος.Με ταξι μπορεις να πας αλλα νομιζω οτι κ το πρινσιπαλ βγαζει δικο του λεωφορειο

[quote=Guardian_of_the_blind;247420]btw μπουγατσάδες τώρα που είδα και που είναι το principal μου λέτε και πως θα φτάσω μέχρι εκεί … :-k :-k

Τι εννοείς?Με συγκοινωνία?
Πήρα και γώ το μαγικό χαρτί 622.Λέει και για επιπλέον opening act.Ξέρει κανείς τίποτα?

ναι συγκινονία ενωω γιατί με ταξί θα μου πιάσουν τον κώλο …:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

όσο για το opening act δεν νομίζω τελικά να γίνει τπτ …

[quote="“Tormentor,post:336,topic:3519”]

ρε σεις η προπωληση δν παει καλα η εμενα μ φαινεται?:-k .οσο για το οπενινγκ ακτ παραμενει ενα μυστηριο.

Αναφερομουν στις ημερομηνιες της Αθηνας… :wink:

sorry πληκτολόγισε λάθος :P:P:P