Helloween-Gamma Ray tour confirmed

[quote="“Crobelus25,post:338,topic:3519”]

Μια χαρά πάει η προπώληση.Το νούμερο του εισιτηρίου δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς τον αριθμό αυτών που έχουν πουληθεί γιατί κάθε μέρος πώλησης έχει άλλη παρτίδα.Πήγα το πρωί να πάρω και επειδή του είχαν τελειώσει αναγκάστηκα να πάω το απόγευμα που θα έφερνε άλλα.Άσε που πολλοί τα παίρνουν και τελευταία στιγμή.Μην βλέπεις στην Αθήνα σκέψου ότι εκείνοι είναι και κάποια εκατομμύρια περισσότεροι.Πιστεύω ότι θα έχει το λιγότερο ένα χιλιάρικο

[quote=Guardian_of_the_blind;247473]ναι συγκινονία ενωω γιατί με ταξί θα μου πιάσουν τον κώλο …:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις το 36 από τέρμα Βούλγαρη και να πάς Cosmos.Απο εκεί παίρνεις ταξι από την πιάτσα είναι σχετικά πιο κοντά γλιτώνεις το περίπου το 1/3 της διαδρομής .Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο όμως είναι και μπέρδεμα αυτό το 36 μια πάει cosmos και μια κάνει τον κύκλο οπότε επειδή φαντάζομαι δεν τα ξέρεις τα μέρη θα πρέπει να ρωτήσεις τον οδηγό για να είσαι σίγουρος.Εξαρτάται από που θα ξεκινήσεις για το αν σε συμφέρει το όλο εγχείρημα.Αν θα είσαι κάπου στο κέντρο συμφέρει αλλά θα πάρεις πρώτα το 31 για να πας τέρμα Βούλγαρη και μετά όλα τα άλλα.Ουφ κουράστηκα.Για περισσότερες λεπτομέρειες πες από πού θα ξεκινήσεις.

κάπου κέντρο θα είμαι …

ξενοδοχείο κ.λ.π. δεν έχω βρεί θα ψάξω όταν φτάσω …8) 8)

[SIZE=“1”](και επειδή σε έχασα λίγο με τα λεοφορία μάλλον θα πάρω ταξί :frowning: )[/SIZE]

thx anyway :-)))

Σοφή επιλογή μόλις γλίτωσες καμιά ώρα και βάλε σε στάσεις λεωφορεία και ταξί.Πάντως καλού κακού φρόντισε να βρεις κάνα τηλέφωνο από ραδιοταξί γιατί στον γυρισμό υπάρχει περίπτωση να δυσκολευτείς πολύ να βρεις ταξί από το Principal

Γιατί έχω την εντύπωση ότι με ταξί θα μας πιάσουνε τον κώλο?

Το principal βρίσκεται αεροδρόμιο και εκτός των ορίων πόλης οπότε ανεβαίνει η τιμή.Επιπλέον αν πάρουμε όταν τελειώσει η συναλία θα είναι και 12+ οπότε παραπάνω λεφτά από εκεί…Έχω και εγώ πρόβλημα πως θα γυρίσω πάντως…[-X

Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νούμερο που λέει η ανακοίνωση κι ενδεχομένως να 'χουν βάλει δωρεάν μεταφορά όπως σε πολλές συναυλίες που γίνονται εκεί.

πραγματικα ο Ντερις οταν τραγουδαει το I want out ειναι για κλαματα…:roll:

Θα γίνει κανένα meeting στη συναυλία στην Αθήνα;

Ξερουμε setlist απο χθες Τουρκια?

Το Principal βάζει δωρεάν λεωφορεία για όλες τις συναυλίες. Τα λεωφορεία ξεκινούν από το λευκό πύργο και για να κρατήσει κανείς θέση αρκεί ένα τηλέφωνο στο 2310428088.

δυστυχώς πήρα τηλέφωνο και δεν θα έχουν (εκτός και αν έπεσα σε βαρεμένο …)

Ναι υπαρχει μιτινγκ…
Αρκει να συννενοηθουμε για το σε ποιο σημειο και τι ωρα…Αντε ριχτε προτασεις…

την φάτσα σου την ξέρω οπότε πιθανότατα θα σε δω … 8) 8) 8) 8)

εφτασε η μερα,επιτελους!!!

αντε μια μερα εμεινε κ για μας εδω στην αθηνα…οταν τελειωσει το live πειτε εντυπωσεις κ σετ λιστ απο θεσσαλονικη…

Έλεος, έχουν σε πολύ μικρότερες συναυλίες και όχι σήμερα. Απαράδεκτοι, και ο πιτσιρικάς έχει πάρει εισιτήριο και δεν έχει αυτοκίνητο ή χρήματα για ταξί πως θα πάει δλδ?

θα το ψαξω πιο μετα. δε ξερω αν εχει αναφερθει, παρτε σετ λιστ απο βουλγαρια. τους ειδε εκει η κοπελαμ και λεει ηταν πολυ καλυτερα απο την προηγουμενη φορα. βασικα κατι ‘εμπειριες ζωης’ ελεγε αλλα επειδη δε ξερω κατα ποσο επεδρασε εκει ο χωρος (σε σταδιο φαση νομιζω γινοταν) κ.τ.λ., το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε κατι ΠΟΛΥ καλο, μαλλον την καλυτερη εμφανιση των Helloween στη χωρα μας. 8)

Gamma Ray

[SPOILER]1. Heaven Can Wait
2. New World Order
3. Land Of The Free
4. Fight
5. Into The Storm
6. Real World
7. Rebellion In Dreamland
8.Heavy Metal Universe
9. The Silence
10. Ride The Sky
11. Valley Of The Kings

1. Send Me A Sign[/SPOILER]

Helloween

[SPOILER]1. Halloween
2. Sole survivor
3. March of Time
4. As long as I fall
5. Eagle fly free
6. Paint a new world
7. A tale that wasn’t right
8. The bells of the 7hells
9. We Burn
10. King for 1000 years
11. Dr. stein
12. Medley

1. Future world
  2. I want out [/SPOILER]

Δεν θα κάνουμε και εδώ στη Θεσσαλονίκη καμιά συνάντηση να δούμε και σας τους καλαμάκιδες?

Έτσι είναι δυστυχώς…Πάλι καλά να λέμε που έχουμε πρόθυμους γονείς:p

Λοιπον βασικα επειδη απο οτι ειδα στη λιστα για αυριο δεν ξερω κανεναν εκτος απο τον Guardian of the Blind θα ειμαι στο χωρο κατα τισ 19.30 και θα ψαχνω για αυτον…Κωνσταντινε αν συμφωνεις να εισαι εκει στις 19.30 ωστε να βρεθουμε…ή αν θες δωσε και κανα τηλεφωνο για πιο σιγουρα…