Στη Τουρκια το μονο διαφορετικο στις setlists ηταν οτι οι Gamma παιξαν Somewhere Out in Space .Κατα τ’αλλα τα ιδια με τις προηγουμενες…
Εγώ θα είμαι μάλλον γύρω στις 5 με 5:30 εκεί, ίσως και πιο πριν αν μπορέσω.
παιδια φευγω για την συναυλια!!!HAPPY HAPPY HELLOWEEN HELLOWEEN HELLOWEEN,HAPPY HAPPY HELLOWEEN,OOOO
a tale that wasnt right απο Τουρκια.Λιγο αλλα απο Helloween το μονο που υπαρχει youtube…
Helloween το ίδιο σετλιστ. Στο medley τα παίζαν έως το πρώτο ρεφρέν. Μέτριος προς καλός ο ήχος, πολύ καλή απόδοση. Gamma Ray παίξαν Somewhere Out in Space αντί Valley Of The Kings +Into The Storm. Άψογος ήχος. Παρόλο που είχα τις επιφυλάξεις μου για Rays τελικά έπαιξαν καλύτερα(προσωπική άποψη). Απλά να είχαν και καλύτερο σετλιστ.
Και εγώ τους Rays τους γούσταρα περισσότερο ο ήχος μιλάμε ήταν τέλειος.Και οι Helloween όμως πολύ καλοί.Γενικά το πακέτο άξιζε και με το παραπάνω.Στην αρχή το κοινό ήταν πολύ ξενέρωτο αλλά με το που παίξαν το Ride the sky έγινε τσ π******ς.Καλά ο Dirk είναι απίστευτος μπασίστας τα έσπασε.Παιδιά σήμερα στην Αθήνα δεν πρέπει να το χάσετε.Από ότι κατάλαβα οι ενισχυτές και γενικά όλα τα συστήματα ήταν δικά τους οπότε και σήμερα ο ήχος θα ναι τζάμι.Και πολύ καλός ο φωτισμός.
Στους Gamma Ray γουσταρα απιστευτα !!! Πορωση !!!
Και οι Helloween καλοι ηταν αλλα μαρεσουν περισσοτερο οι G.R. οι οποιοι θεωρω πως ειχαν τελειο setlist !
για το μυτινγκ count me out … καλα να περασουμε παιδες !!
Όταν παίζουν το Rebbelion και από την κονσόλα φτάνεις τρίτη σειρά όντως το κοινό ήταν χαλαρό. Άσε που περίμενα να γίνεται πήχτρα. Γεμάτο μεν αλλά στο άνετο. Και δεν σχολιάζω το ότι δεν ξέραν τους στίχους του Keeper (το τέλος του όχι ολόκληρο) και αφήνει o Deris τον κόσμο να τραγουδήσει και εισπράτει μια μεγαλοπρεπέστατη σιωπή.
ναι ονως γιναμαι ρεζιλι οπως και περυσι στην αθηνα με το alexander!!!παντως ηταν φοβερη συναυλια!μονο ο ηχος μας τα χαλασε λιγο,αλλα κλαιν μαιν!δεν χρειαζονται νομιζω σχολια για το encore helloween-gamma ray!!!ολος ο χωρος μετατραπηκε σε ενα τεραστιο(!!!) mosh pit.ηταν τελεια!μραβο στα παλικαρια
Ίσως να έφταιγε ότι είχε πολλές γκόμενες αλλά και πολύ κόσμο που φαινόταν ότι δεν πάει και πολύ σε συναυλίες.Μάλιστα μια που καθόταν μπροστά μου στη 2η σειρά μόλις παίξαν το Ride the sky και κουνηθήκαμε λίγο έφυγε πανικοβλημένη πίσω λες και πρώτη φορά έβλεπε κάτι τέτοιο.
Καταρχήν να τονίσω πως είμαι πολύ φρέσκος στο forum, οπότε λέω ένα μεγάλο hail σε όλους…
Η χτεσινή συναυλία ήταν κατα κάποιο τρόπο ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε για μένα…
Προσωπικά πιστέυω ότι οι Gamma Ray κέρδισαν τις εντυπώσεις. Άψογος ήχος, πολύ καλή σκηνική παρουσία, ο Kai σε φόρμα, όλα καλά… Ένα μικροπρόβλημα με την κιθάρα του Henjo (πολύ καλός κατα τ’άλλα) μάλλον πέρασε απαρατήρητο… Σπουδαίο και το rythm section από Dirk και Dan… Το setlist ικανοποιητικό, λογικό σε 1 ώρα και κάτι να μην παίξουν όσα θα θέλαμε και όσα θα θέλανε…
Οι Helloween από την άλλη… Setlist διαφορετικό από οτι είχαμε συνηθίσει στις τελαυταίες περιοδείες, κι αυτό είναι μάλλον θετικό αν και πάντα θα υπάρχουν παραπονούμενοι… Ήχος πιο μέτριος και λιγότερο καθαρός από τους Ray. Εκπληκτικός φωτσιμός… Ο Sascha πολύ δυνατός παίχτης (αν και ίσως δεν χρειαζόταν τόσες ποζεριές). Πολύ καλός κι ο Dani, χωρίς λάθη, έκοψε και το drum solo πριν αρχίσει να κουράζει. Ο Michael σταθερός, καλός, χωρίς να παίρνει πολύ πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Μarkus ορεξάτος όπως πάντα, με πολύ καλή διάθεση, το χαιρόταν και δεν το έκρυβε. Ο Andi… χχχχμμμμ…ο Andi. Έχω όλη την καλή διάθεση απέναντι του, είναι πολύ επικοινωνιακός με το κοινό αλλά… Η φωνή του σε πολλά σημεία δεν ακουγόταν, ακόμα και στα δικά του τραγούδια. Εύχομαι να ήταν πρόβλημα της ημέρας, αν και δεν το πολυπιστεύω…
Το τελευταίο encore, πολλά λεφτά. Όλοι στην σκηνή, πλην του Dan, για Future World και I Want Out. Μεγάλη διάθεση πάνω, τρελλός ελληνικός πανικός κάτω. We want more!!! Και οποιαδήποτε σύγκριση φωνητικής απόδοσης μεταξύ Kai και Andi, λήγει πριν αρχίσει…
Αυτά… Ελπίζω να μην κούρασα…
Τα λέμε σύντομα…
Καλά να περάσετε σήμερα οι εν Αθήναι…
καλωςηλθες!
Ρε τελικα τι ωρα ειναι το μιτινγ ?
Δυστυχώς, η κούραση και τα οικονομικά μου με νίκησαν.
Πραγματικά, εγώ ξέρω πόσο θα ήθελα να πάω.
Να ακούσω και το ότι ο Kai Hansen έχει καλύτερη φωνή από τον Andi Deris και τι άλλο…
Have fun…
Παίδες τι ήταν αυτό το πράγμα χτες ???
τι οδοστρωτήρας πέρασε από πάνω μασ ???
αυτή η διαολιά hansen weikath στο i wan;t out τι την ήθελαν ???
να μασ στοιχειώνει τα όνειρα ???
κατα τα άλλα, gamma ray ψιλοπάλευα να φτάσω κάγκελο στην αρχή αλλά όταν έφτασα άρχισε το λοιόσημο rebelion και ride the sky τα καλύτερα… στο ride the sky μάλλον έγινε της πόπης πίσω … 8)
από helloween νταξ τι να πω σχεδόν σε όλη την συναβλεία (σταμάταγα που και που να πάρω καμιά ανάσα) αν και 1η σειρά χοροπήδαγα πάνω κάτω συνέχεια (μάλλον έσπασα τα νεύρα στους δίπλα μου … )
weikath: κλασική εμφάνιση πόζα και γκριμάτσες και όποιος αντέξει … στο eagle fly free του έκανα κι εγώ κάτι γκριμάτσες και με τίμησε με μια πένα του !!!
markus: κλασική στα @@ του για ότι γίνεται αυτός να κάνει τον χαβαλέ του να περνάει καλά (και να βρει και καμιά γκόμενα :P:P) πάνω κάτω σε όλη την σκηνή και χαβαλέ με τοις πρώτες σειρές …
deris: δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ τον άκουσα πολύ καλά μια χαρά η φωνή του ήταν πολύ ευδιάθετος και όλο πλάκες με το κοινό …
shasa: αυτός μου φάνηκε πολύ απόμακρος σαν να ταν κουρασμένος, (βέβαια την περισσότερη ώρα ήταν από τα αριστερά και δεν τον έβλεπα) αλλά όποτε ερχόταν δεξιά δεν φαινόταν και ιδιαίτερα ευδιάθετος …
για τα κομμάτια το είχα ξαναπεί μια χαρά αν και ήθελα άλλο 1 από το καινούριο (ναι το heaven tells no lies ενοω το φώναξα χτες στο deris και χαζογελούσε :P:P)
σαν συνολική εμφάνιση μου φάνηκαν πολύ ορεξάτοι (τώρα άρχισε το τουρ στο κάτω κάτω ) έπαιξαν πολύ καλά το σκηνικό ωραίο ο shasa με την διπλή κιθάρα all the money και τα τραγούδια πολύ καλά παιγμένα …
(για το τζαμάρισμα με hansen δεν αναφέρω τίποτα ακόμα δεν έχω σηνιδιτοποιήσει τι είδα…) 8O 8O 8O 8O
Το πιθανότερο άσχημη βραδιά, πρόπερσι στην Υδρόγειο ήταν άψογος. Βέβαια τότε γενικά είχαν καλύτερο ήχο οι Helloween.
Όσο για Gamma Ray θα μπορούσαν να αντικατασταθούν τα Heavy metal universe+Send me a sign με δυο άλλα κάνα Heading για παράδειγμα.
Εχθές πέρασα θεικά!!!
Οι rays μου άρεσανε πιό πολύ,διότι στους helloweens όταν τελείωσαν με το a tale that wasnt right βαρέθηκα μέχρι να πιάσουνε dr stein.Μετά φυσικά πάλι με κερδίσανε με το medley αν και δεν με τρέλανε
Το κοινό ήτανε αρκετά χλιαρό σε κάποια κομμάτια αλλά σε άλλα γ@μούσε και έδερνε!!!
Στα θετικά ο πολύ καλός ήχος,το setlist των rays που έσκιζε(μόνον στο fight δεν χτυπιόμουνα) και πέρασα γαμάτα.Το ride the sky που πραγματικά πέθανα,αν και δεν το παίξανα ολόκληρο.Το rebelion που πάλι χτυπήθηκα σαν τρελός και ΠΑΛΙ δεν το παίξανα ολόκληρο.Τα πρώτα 6 κομμάτια των Helloween(στο halloween πραγματικά τα έσπασαν!).Future World and I want out που έγινε της ΠΟΠΗΣ και τις δισολιές που αλλάξανε kai και weikath!!!Και ο χώρος μου άρεσε.
Στα αρνητικά είναι η φωνή του deris που δεν την άκουγα πολύ πολύ(ίσως έφταιγε και ο ήχος δεν ξέρω)αλλά και πάλι δεν με πολυ ένοιαζε,ούρλιαζα εγώ!Επίσης ότι δεν ακούστηκε όλο το rebelion και το ride the sky.Το τζαμάρισμα μπορούσε να είχε 1-2 ακόμα τραγουδάκια να πεθάνουμε εκεί!
ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΡΕ!!!
Οντως η φωνη του Ντερις δεν ακουγοταν καλα αλλα γιαυτο μαλλον δεν φταιει ο ιδιος αλλα ο ηχοληπτης και οι τεχνικοι. Αλλα μπορει να φταιει και ο χωρος του Πρινσιπαλ γιατι ουτε η φωνη του Μπλακι ακουγοταν πριν ενα μηνα περιπου…
παιδια γυρησα κι εγω πριν λιγο…
τρομερη συναυλια!!!
δωσανε ρεστα!!!
2 ωρες γεματες…
το μονο που μου τη χαλασε(λιγο βεβαια!) ηταν οι οι gamma ray παιξανε μονο 1 τραγουδι απο τον νεο τους δισκο…ουτε ενα in to the storm ουτε 1 rain…μια χαρα δισκο και παιξανε μονο 1 κομματι…???
αυτα…αυριο το πρωι περιμενω τις συνεπιες απο τη συναυλια(πονους σε ολο το σωμα κτλ) και να μου ανοιξει η φωνη:lol: …
αυτα απο μενα!!!