τίποτα μόνο το ντραμσ σολο #-o #-o #-o
Στην Σαλονικα αν δεν κανω λαθος επαιξαν ομως αντι για το κουκλοθεατρο ενα κομματι παραπανω το Paint A New World νομιζω!!
Όντως έπαιξαν το Paint New World και έγινε πανικός!!! Πολύ συναυλιακό κομμάτι…σπάσιμο.
Να πώ και εγώ την γνώμη μου για το live…βασικά την εντύπωση που έμεινε στο μυαλό μου…
Ήρθαν 2 fun power metal συγκροτήματα και απλά επιβεβαίωσαν την φήμη τους…κέφι και επαγγελματισμός…χωρίς φανφάρες και κόμπλεξ… Οι Helloween είχαν αυτόν τον παραπανίσιο αέρα αλλά πιστεύω μόνο λόγο της ιστορίας τους…προσωπικά δεν με ψάρωσαν οτι είναι τόσο μεγάλοι όσο φαίνονται.
Οι Gamma Ray, δλδ o Kai, ήταν η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο…χωρίς πολλά πολλά…με το απίστευτο χαμόγελο μικρού παιδιού που έχει, τα έσπασε όλα και στο τέλος μας θύμισε και τα παλιά.
Μπράβο και στους δύο πάντως γιατί σέβονται τους οπαδούς τους και μακάρι την επόμενη φορά να είναι οι Gamma Ray headliners να ακούσουμε και λίγα παραπάνω κομμάτια…
O ρόλος του fan club φαντάζομαι είναι να μπαίνει στα μουσικά φόρουμς όποτε δίνει συναυλία το συγκρότημα “του” στην Ελλάδα και να διαφημίζει τα μπλουζάκια και τα μαγαζιά με τα οποία συνεργάζεται; Και τα 'ξερα αλλιώς…
εγω παιδια μου συμφωνω με τους περισοτερους απο εδω μεσα… μερικα σχολια δικα μου… πιστευω οτι οι γκαμμα ακουγοντουσαν καλυτερα… επισης με πορωσαν περισσοτερο… χτυπιομουν σε καθε κομματι… ενα περιεργο πραμα… ακοω γκαμμα αρχες 2002 για πρωτη φορα και παω και αγοραζω εκεινη την γαματη συλλογη με ολα τα αλμπουμ την χρωματιστη… τους παραταω εως τωρα… παω προχτες , και πορωνομαι ξανα!!! θελω τωρα να αγορασω το λαντ 2!!! οι χελλοουιν δεν με τρελαινανε ποτε, το νταρκ ραιντ ειναι οτι καλυτερο απο τα τελευταια τους και σπαστηκα που δεν ακουσα ολο το wish i could fly και καθολου το mirror… αλλα πραγματικα σαν συγκριση, 10 μετρα απο την σκηνη κεντρο, οι γκαμμα ακουγονταν καλυτερα…πολυ καλη συναυλια , ευχαριστω τον χοντρο χωρις απο πανω μπλουζα που επεσε πανω μου και με αλειψε με ιδρωτα (μπλιαχ)… #-o και ελπιζω να ξαναδω γκαμμα… ο κάι για εμενα ειναι πολλα χρονια μπροστα απο πλευρα συνθεσης και ελπιζω σε ενα λαμπερο μελλον… αυτα παιδια μου τα λεμε στην επομενη συναυλια!!!..
If I Could Fly θες να πεις!
σ’αυτο ειδικα μεσα επεσες…#-o #-o #-o
:lol:
Λοιπον, χθες το συγκεκριμενο πακετο μαζι με τους Axxis περασε και απο το Λονδινο και φυσικα ειμουν εκει μαζι με αλλα μελη της Ελληνικης μεταλοπαρεας. Στην αρχη τους ειχαν κλεισει σε μια τρυπα(σχετικα) αλλα τελικα ο χωρος αλλαξε και απο το The Forum pigan sto Shepherd’s Bush Empire.
Ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε συναυλια χωρις να εχω εισητηριο απο πριν και αυτο επεσε σε ατυχη μερα καθοτι εφτασα και λιγο αργα και ετσι προλαβα τους Axxis στα μισα του σετ τους. Πολυ καλο ηχο, τα ντραμς με δυναμη και ογκο αλλα ταυτοχρονα με μεγαλη ευκρινεια στον ηχο και χωρις να καλυβουν τους υπολοιπους και το γκρουπ σε κεφια. Καταφεραν να κερδισουν τον κοσμο αλλα και 'μενα που στο τελος φωναζε ρυθμικα το ονομα τους! Ωραιοι αλλα καποιος να πει στον τραγουδιστη τους οτι αυτες οι γυμναστικες επιδειξεις που κανει τον κανουν να φαινεται γελίος.
Μετα ηταν η σειρα των Gammaray φυσικα. Παρα πολυ καλη εμφανιση χωρις κοιλια και καταφερε ο Κai να ξεσηκωσει μια χαρα και τους μπαχατελες που καθοταν στον εξωστη με τα πειραγματα του και οχι μονο. Φοβερη αποδωση απο Kai και Henjo. To setlist ηταν αρκετα διαφοροποιημενο απο αυτο της Ελλαδας καθοτι παιξανε το αγαπημενο μου Valley of the Kings καθως και τα Gardens of the Sinner, From the ashes.
Μετα βγηκαν και οι κολοκυθες. Τους ειχα δει και στην προηγουμενη περιοδεια και μπορω να πω οτι αυτην την φορα το σοου τους εκανε πολυ περισσοτερο κοιλια σε σημεια απο την προηγουμενη φορα και η προσθηκη του Kai το εσωσε σε μεγαλο βαθμο. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ηταν ενα κακο σοου αλλα οχι τοσο καλο οσο σιγουρα μπορουσαν και το λεω αυτο γιατι θα μπορουσαν ανετα να μειωσουν το drum solo που απο ενα σημειο και μετα εγινε πολυυυυυυ κουραστικο καθως και τις διακοπες κατα την διαρκεια του Medley οπου σταματουσε το συγκροτημα να παιζει και ο Deris προσπαθουσε να ξεσηκωσει, αποτυχημενα σε σχεση με τον Kai, τον κοσμο. Οταν διακοπτεις την ροη του κομματιου για 2 με 3 λεπτα ε τοτε δεν θα ξεσηκωθει ο κοσμος αλλα θα κοιμηθει. Επισης το As long as I fall ειναι υπερ-αθλιο και πρεπει να απαγορευτει η οποιανδηπωτε αναπαραγωγη του με οποιονδηπωτε τροπο. Κριμα τελος να βγαζουν ενα τοσο καλο αλμπουμ και να κανουν τοσο αστοχες επιλογες απο αυτο. Ωστοσο το σκετσακι ηταν κορυφαιο και οι στιγμες που ανεβηκε ο Kai ηταν φοβερες με τον κοσμο να παραληρει απο πανω και να βλεπεις 40αρηδες να ορμαν απο το μπαρ, στην πρωτη σειρα και να ξελαρυγγιαζονται. Μαζι ανεβηκαν και ο Henjo με τον (πειτε με και DeMaio) Dirk.
To setlist:
Halloween
Sole Surivor
March of Time
As Long As I Fall
The Tale That Wasn’t Right
Drum solo
King for 1,000 Years(ολοκληρο)
Eagle Fly Free
The Bells of The Seven Hells
If I Could Fly
Dr. Stein
Medley:
I Can >
Where The Rain Grows >
Perfect Gentlemen >
Power >
Keeper of The Seven Keys
Future World (with Kai Hansen, Henjo Richter & Dirk Schlechter)
I Want Out (with Kai Hansen, Henjo Richter & Dirk Schlechter)
Και τωρα τα μεθεορτια.
Τσιμπισα και ενα σετ-λιστ απο την σκηνη καθως και μια φουσκωτη κολοκυθα Helloween που αρχισαν να πεταν στον κοσμο στο τελος την οποια κοσμησα μαζι με τα αλμπουμς μου και με την συνοδεια φωτογραφιων απο τους Weikath, Gerstner, Hansen, Groskopf και Richter.
Να σημειωθει οτι περιμεναμε 2 μιση (8O ) ωρες στο ψ*λοκρυο για να βγει καποιος και οταν μπηκα στο λεωφορειο ειμουν ετοιμος να καταρευσω αφου ειχα μαζεψει για 3 ωρες κρυο. Το αποκορυφωμα??? Οτι οι κυριοι Zimmerman, Schlechter, Loeble kai Deris μας εγραψαν κανονικα και οι δυο πρωτοι περασαν αναμεσα μας και οταν τους ζητησαμε τα σχετικα μας ειπαν οτι πανε στο λεωφορειο να αφησουν κατι και θα γυρισουν(ακομα περιμενουμε) και οι αλλοι δυο βγηκαν απο αλλη πορτα οπως μας ειπε εκ των υστερων μελος του crew. Ειναι η δευτερη φορα που το κανει αυτο ο Deris καθως και στην προηγουμενη συναυλια τους περιμεναμε και ηταν ο μονος που την σκαπουλαρε. Τι να πω, τρελοι μαλακες, εμεις να φαμε το κρυο για 3 ωρες για την Κ@ΥΛΑ ΜΑΣ(!) και αυτοι να μας γραφουν. Ελα ρε γυφτο Deris πεις ενα γεια σ’αυτους που σου δινουν να φας ζωον. Και μας πειραξε ολους πολυ γιατι ηρθε σε αντιθεση με την ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΗ συμπεριφορα των κ. Weikath, Gerstner, Hansen, Groskopf και Richter.
Αυτα. Μαλλον ηταν και οι τελευταιες φορες που ειδα τους κολοκυθες αλλα πιθανον οχι και για τις αχτινες γαμμα…
Όταν τον είχα πετύχει τον Deris ήταν φιλικότατος… Και ενώ θα μπορούσε να μας γράψει στα @@ του, καθόμασταν και μιλάγαμε…
Μπορεί να έπεσες στη περίπτωση…
Τον Deris τον εχω συναντησει 5 φορες και ΟΛΕΣ ηταν φιλικοτατος, ευγενεστατος και αρχοντας.
Δηλαδη τι περιμενες, να ερθουν και τα 10 bandmembers εκει? παντα καποιοι ερχονται και καποιοι πανε στο πουλμαν.
Για το μουσικο σκελος αστο… εδω δεν σ αρεσει το as long as i fall8)
Οσο για τη συγκριση Deris-Hansen, εδω στην ελλαδα μια χαρα καταφερνε να ξεσηκωνει το κοσμο ο deris (με εξαιρεση τους κολλημενους με τον hansen)…
Τι να πω ρε παιδια, δεν ειναι οτι ηθελα να μου δωσουν και ολοι τα σωβρακα τους αλλα δευτερη φορα τετοια ντριπλα απο τον Ντερις ενω ειχα φαει το κρυο της αρκουδας και ολοι οι αλλοι ηταν κυριοι με πειραξε πολυ. Θα το ριξω αμα ειναι αλλου το φταιξιμο:ειναι αφωνος…
Βασικα δεν ειναι οτι δεν μ’αρεσει, ειναι οτι ειναι πατατα το As long as I fall! Τα σολος του ειναι πολυ ωραια αλλα κατ’αλλα πολυ μετριοτητα, καμμια σχεση με το πολυ καλο σε ιδιο στυλ If I could fly.
Το As Long As I Fall το 2 καλύτερο του δίσκου για μένα
Πρώτο το Final Fortune 8)
To If I Could Fly είναι τρισμέγιστο ΕΠΟΣ και δεν το φτάνει κανένα
ΦΟΒΕΡΕΣ μελωδιες εχει μεσα… Εννοειται πως ειναι το κορυφαιο κομματι του album… Και εντελως helloween…