Εντάξει ρε παιδιά, μέχρι τις 21 το πιθανότερο είναι να έχει αναρώσει ο άνθρωπος…
Αυτό πιστεύω και γω λογικά θα τους δούμε:)… δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε…
13/1 στο Legacy
Ένα πολύ καλό Ζέσταμα πριν το πολυαναμενόμενο LIVE των HELLOWEEN και STRATOVARIUS!!!
OFFICIAL PRE-SHOW PARTY HELLOWEEN-STRATOVARIUS κ’ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του νέου album των STRATOVARIUS ‘Elysium’ σε συνεργασία με: DIDI MUSIC, METAL HAMMER, SONY MUSIC την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στο Legacy Rock Area!!!
Αναμένεται μεγάλος POWER σεισμός!!!
Κλή…ρωση ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ και άλλων ΔΩΡΩΝ!!!
Ώρα Έναρξης: 22:00
On Decks: Hakos Pervanidis
Γαμαει αυτο με τους οπαδους ντυμενους Dr.Stein… Παιζει να πεσει πολυ γελιο, αν πηγαινα μπορει και εγω να ντυνομουν…
καλο ακουγεται
βατραχοπόδαρα έφαγε στη Γαλλία;
Ναι μωρε νταξει,λογικα θα ειναι καλα ο ξανθομαλλης μεχρι τις 21 απλα το βαλα μη σπασει ο διαολας το ποδαρι του και ερθει ξαφνικο σε κανεναν.
[SPOILER]Εντωμεταξυ κατευθειαν απο σχολη(1ο μαθημα εξεταστικης)θα’ρθω,συνειδητοποιησα οτι δινω 6-8 απογευμα και τα χρειαστηκα για μια στιγμη(απογευματινη βαρδια σε μαθημα εξεταστικης να ναι μια φορα στις 10 ξερω γω).Με αλλα λογια ο Διας προσπαθησε οσο μπορουσε να γαμηθει,αλλα Σχολη-Fuzz ειναι 12-13 λεπτακια με το αμαξι και ξεκιναει 9μιση το πανηγυρι οποτε σωθηκε το πραμα:p Ξερω ποσο σας νοιαζει αλλα πηρα γερη λαχταριτσα.[/SPOILER]
Πλησιαζει…
Οι στρατοβάριους τι ώρα βγαίνουν?
κατά της 8 και μισή
Στανταρουήτα αυτό;…γιατί το εισιτήριο λέει έναρξη 21.30:):!:
χμμμμμ ε δε νομίζω να τραβήξει μέχρι 21 του μηνός. Τι διάολο;;;
9 και μισή θα βγουν οι helloween:)
απο αρθρο του ροκινγκ
Doors open: 19:30
Stratovarius on stage: 20:50
Helloween on stage: 22:20
Μιας και τους είδα από κοντά στο Elysse Montmartre δεν ήταν τίποτα φοβερό:
[SPOILER]Απλά στη μέση του τραγουδιού (το οποίο έκλεισε και την εμφάνιση τους) ανεβήκαν αυτοί οι 3 που βλέπεις στην φωτογραφία και χόρευαν μαζί τους
Η εμφάνιση των [B]HELLOWEEN [/B]ήταν καλή, μίλια μακριά από εκείνο το απαράδεκτο στο Ροδον τότε, το σετλιστ είναι γνωστό εδώ και καιρό, δε με χάλασε αφού είμασταν σε mood διακοπών και γουστάραμε τα παλιά.
Το πρόβλημα είναι ότι χάνεται πολύς χρόνος σε ανούσια σόλο και παιχνίδια με το μικρόφωνο, [I]πείτε το δυνατά, ελα Παρίσι φώναξε πιο δυνατά από τη Lyon που παίζουμε αύριο[/I] και άλλα τέτοια.
Το medley με ξενέρωσε λίγο γιατί έχω στο μυαλό μου αυτές τις κομματάρες ολόκληρες (και πριν 20 χρόνια σπαζόμουν με την edit version του Halloween).
O Deris είναι love it or hate it αλλά σαφώς καλύτερος στα δικά του.
Τα 10 ευρώ που γλιτώσαμε από το εισιτηριο (εκεί έκανε 28e, τσίπιδες αυτοί οι Γάλλοι) τα φάγαμε σε μπύρες. Ειχε πολλά σχέδια σε μπλουζάκια από όλες τις μπάντες, τα tshirt στα 20e.
Εξαιτίας της κούρασης μάλλον χάρηκα που δεν βγήκαν οι [B]STRATOVARIUS[/B] αλλά τους έχω δει 2 φορές χωρίς Tolki και ήταν απογοητευτικοί (κάνω σύγκριση με τις εμφανίσεις τους στα 90ς), μακάρι εδώ να είναι καλύτερα. Πάντως ο Kotipelto βγήκε και είπε ότι έχει αρρωστήσει από τη μέρα των Χριστουγέννων και ο γιατρός (στο Παρίσι) του είπε ότι δε μπορεί να βγάλει ούτε νότα, ο κόσμος δεν το πολυπίστεψε πάντως αφού μίλαγε κανονικά
Το live εκεί άνοιξαν οι [B]TRICK OR TREAT[/B], ιταλικό power (γκουχ γκουχ) με ένα μικρό σετ βασισμένο στο τελευταίο τους δίσκο (με συμμετοχή σε 2 κομμάτια του Kiske), χαβαλοπάουερ, μια χαρά όσο πίναμε τις μπύρες
[/SPOILER]
και αν θες να ντυθείς ντοκτορ στειν βλέπεις κανονικά την συναυλία και πας μπακστειτζ στο ενκορ?
ναι ήταν απλά στο χώρο της συναυλίας, είχε ένα χαρτι που έγραφε [I]Dr Stein meeting point[/I] διπλα στο merch. φαντάζομαι εκεί κάποιος τους είπε ποτε και που να πάνε στο τέλος.
Βy the way κανείς από τους 3 δεν τραγούδαγε τους στίχους!!!
gtp… μια ρόμπα βάζεις και σ’ανεβάζουν! Ούτε περούκες ούτε τπτ!!
Πάντως έχω ψηθεί με τον αδελφό μου και άλλον έναν φίλο να ντυθούμε … 8)8)8)
Χαβαλέ θα έχει :D:D αν και πιστεύω Ελλάδα θα σκάσει πολύς κόσμος ντυμένος :p:p
από βδομάδας θα πάρω και ρομπίτσες περούκες κλπ 8)
Μπα εγώ περιμένω να έχει ελάχιστους. ΑΝ έχει